- 21 Aralık 2021
- 797
- 671
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.881
Merhaba Nurullah hocaya gideceğiz aşılama için siz memnun musunuz. Şehir dışından gideceğiz. Gittiğimize değer mi. Çok methettiler. Sizce de öyle midir?Merhaba kızlar , bizde 5 yıldır çocuk istiyoruz, pcos luyum ,eşimde de varikosel var,morfoloji de %2 Bundan 2 yıl önce kendi kendine hamilelik oluştu ama 5 haftalıkken düştü ,belkide kendimi o dönemde aşırı yorduğum içindir,2 ay önce uğur değere gittim rahim filmi çekildi temiz çıktı ama amh 10,33 çıktı , şeker ilacı glikofene başlattı, sonraki adetin 2.günü gel dedi , ben bir türlü gidemedim , boş durmamak içinde klomen kullandım 5 gün ,günde 2 , bakalım bu ay kendi kendine olacak mı, eğer olmazsa direkt aşılamaya başlayacağım ,diyarbakırdayım fakülte hastanesinde nurullah Peker hocaya gitmeyi düşünüyorum ,bakalım ne olacak , bugüne kadar bu konuda hiçbir şey yapmadım ama artık yapacağım , inşallah hepimize anne olmak nasip olur
Merhaba, şimdilik memnunum, bana da çok methettiler ,muayene ve aşılama sürecimde toplam 3 kere görüştüm Nurullah hoca ile ama güven veriyor, aşırı egolu doktorlardan değil ve işinde iyi bir hekim ,ben aşılamamın 8. Günündeyim ,hoca muayene ediyor ,hemşireleri size gerekli bilgileri veriyor , ne yapacağınızı söylüyor . Yalnız Salı ve perşembe günleri ameliyat günü o yüzden ameliyatların arasında muayene alıyor sadece, o sebeple bir buçuk saat beklediğimi bilirim , Salı-perşembe dışında gidin giderseniz yoksa hoca ne zaman ameliyattan çıkarsa o zaman muayeneye geliyor ve bazen 2 saat sürebiliyor, çok hastası da var,baya yoğun .Merhaba Nurullah hocaya gideceğiz aşılama için siz memnun musunuz. Şehir dışından gideceğiz. Gittiğimize değer mi. Çok methettiler. Sizce de öyle midir?
Valla çiçeğim bende çook özlüyorum burası çok güzeldiSelam kızlar..bu grupta geçirdğimiz günleri çok özledimçok şükür yavruma kavuştum ama o zamanki heycanlarımızda çok güzeldi.. canım grup dilerim herkes hayaline kavuşur
Ozaman ilk dürten ben olayımO zaman bugun burayı dürtme günü olsunnnn nerdesiniz napıyorsunuz
Gözün aydın canımSelam kızlar..bu grupta geçirdğimiz günleri çok özledimçok şükür yavruma kavuştum ama o zamanki heycanlarımızda çok güzeldi.. canım grup dilerim herkes hayaline kavuşur
Sen neler yapıyorsun canımO zaman bugun burayı dürtme günü olsunnnn nerdesiniz napıyorsunuz
Oyy maşallah bebeğiimmOzaman ilk dürten ben olayımbebeğim 50 günlük oldu o dünyaya bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum umarım sesi çıkmayıpta hamile olanlar vardır içimizde
Çiçeğim Türkiye’ye dönüş yaptık yerleştim işimin başına döndüm.Sen neler yapıyorsun canım
Güzel haberler varmı
Adına çok sevindim canımÇiçeğim Türkiye’ye dönüş yaptık yerleştim işimin başına döndüm.
Çalıştığım hastanede bir kez çatlatma denedim olmadı. Geçen bayram görüşmelerimi yaptım cuma günü itibari ile tüp bebeğe başladımiğnelerimi ilaçlarımı kullanıyorum inşAllah sonunda bende yavruma kavuşurum
Sende 31 haftalık olmuşun maşallah kuzum
Çok çok güzeldi hemdeValla çiçeğim bende çook özlüyorum burası çok güzeldiHayırla sağlıkla büyüt bebeğini
Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim sanada yavruna sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip eylesinGözün aydın canım
Sağlıkla büyütmek nasıl olsun
Zaman su misali
Kist için önlem alınmazsa büyümeye devam eder .kist varken hamile kalamazsin zaten verdiği ilaçlarla 2-3 Aya kistler eriyerek kaybolurKızlar merhaba benim fsh hormonum yüksek 3 ayda bir bazen 2 ayda bir bu ay ayda 2 kere adet oldum ,ultrasonda folükül kisti olduğunu çaylamadan kistleştiğini söyledi ilaç verdi 2 ay kullnmam için kistin yok olması için ilaç kullansammı kendiliğinden geçmezmi bu ben zaten folükül oluşşun diye uğraşıyorum ama verdiği ilaç folükül baskılayıcı kist olmaması içinmiş başına böyle bir durum gelen varmı
İlaç kullanmadan geçmeyecek sanırım adet le atılmıyormu acaba hiç kistim olmazdı geçen ay cynloprognova kullndım adet olmak için acaba o mu yaptı,bu ayda ilaçsız adet oldum folükül varmı diye baktırmaya gittim kist oluşmuş şimdi 2 ay ilaç kullnırsam folükül baskılıyo ilaç o yüzden kullnmak istemedim ama kullanıcwm mecburKist için önlem alınmazsa büyümeye devam eder .kist varken hamile kalamazsin zaten verdiği ilaçlarla 2-3 Aya kistler eriyerek kaybolur
Söktürücü ilaçlar kist yapmazİlaç kullanmadan geçmeyecek sanırım adet le atılmıyormu acaba hiç kistim olmazdı geçen ay cynloprognova kullndım adet olmak için acaba o mu yaptı,bu ayda ilaçsız adet oldum folükül varmı diye baktırmaya gittim kist oluşmuş şimdi 2 ay ilaç kullnırsam folükül baskılıyo ilaç o yüzden kullnmak istemedim ama kullanıcwm mecbur
6.5cm boyutu , ilaçta folükül baskılıyo yani 2 ay kullan dedi doktor iki ay folükül oluşumu olmayacak ozmn zaten zor oluyodu hayırlısı artıkSöktürücü ilaçlar kist yapmaz
Folikul kisti çapı çok büyük değilse 1 ayda bile atılabilir . Bellki bir önceki yunurtlamada yukurtaniz fazla büyümüş ve çatlamamis ve kiste dönüşmüş
Büyükmüş kist mutlaka doktoru dinleyin ve ilacınızı alın6.5cm boyutu , ilaçta folükül baskılıyo yani 2 ay kullan dedi doktor iki ay folükül oluşumu olmayacak ozmn zaten zor oluyodu hayırlısı artık
Merhaba canım hsg çekildim bu ay myo fol verdi doktor kullanıyorum Normalde adetim iki gün önce oluşuyordu şu an adetim yani 2.03 gün geçti ama testi yapıyorum testler negatif çıkıyor hala adet olmadım Biray bir günüm geçiyor benim de o neden böyle oldu bilmiyorum Sizce ne olabilirBanada monodoks bide arveles yazmıştı 5 gün kullandım kullandığım sürede korundum yumurtlamam korunma sonrasına denk geldi ovulasyonla takip ediyodum o şekildede tuttu çok şükür herhangi bir sorunda yaşamadım gebeliğim boyunca hsg den kaynaklı