Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Nurullah hocaya gideceğiz aşılama için siz memnun musunuz. Şehir dışından gideceğiz. Gittiğimize değer mi. Çok methettiler. Sizce de öyle midir?

Merhaba Nurullah hocaya gideceğiz aşılama için siz memnun musunuz. Şehir dışından gideceğiz. Gittiğimize değer mi. Çok methettiler. Sizce de öyle midir?
Merhaba, şimdilik memnunum, bana da çok methettiler ,muayene ve aşılama sürecimde toplam 3 kere görüştüm Nurullah hoca ile ama güven veriyor, aşırı egolu doktorlardan değil ve işinde iyi bir hekim ,ben aşılamamın 8. Günündeyim ,hoca muayene ediyor ,hemşireleri size gerekli bilgileri veriyor , ne yapacağınızı söylüyor . Yalnız Salı ve perşembe günleri ameliyat günü o yüzden ameliyatların arasında muayene alıyor sadece, o sebeple bir buçuk saat beklediğimi bilirim , Salı-perşembe dışında gidin giderseniz yoksa hoca ne zaman ameliyattan çıkarsa o zaman muayeneye geliyor ve bazen 2 saat sürebiliyor, çok hastası da var,baya yoğun .

Selam kızlar..bu grupta geçirdğimiz günleri çok özledim çok şükür yavruma kavuştum ama o zamanki heycanlarımızda çok güzeldi.. canım grup dilerim herkes hayaline kavuşur
Valla çiçeğim bende çook özlüyorum burası çok güzeldi Hayırla sağlıkla büyüt bebeğini

Selam kızlar..bu grupta geçirdğimiz günleri çok özledim çok şükür yavruma kavuştum ama o zamanki heycanlarımızda çok güzeldi.. canım grup dilerim herkes hayaline kavuşur
Gözün aydın canım
Sağlıkla büyütmek nasıl olsun
Zaman su misali

Ozaman ilk dürten ben olayım bebeğim 50 günlük oldu o dünyaya bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum umarım sesi çıkmayıpta hamile olanlar vardır içimizde
Oyy maşallah bebeğiimm Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsinn ah ah öncesen buraı böyle miydi?

Sen neler yapıyorsun canım
Güzel haberler varmı
Çiçeğim Türkiye’ye dönüş yaptık yerleştim işimin başına döndüm.
Çalıştığım hastanede bir kez çatlatma denedim olmadı. Geçen bayram görüşmelerimi yaptım cuma günü itibari ile tüp bebeğe başladımiğnelerimi ilaçlarımı kullanıyorum inşAllah sonunda bende yavruma kavuşurum
Sende 31 haftalık olmuşun maşallah kuzum

Adına çok sevindim canım
İnşallah ilk demenede güzel sonuçlar alırsın .
Evt canım gün gün yaklaşıyoruz bebişe
Darısı tüm bekleyenlere olsun

Kızlar merhaba benim fsh hormonum yüksek 3 ayda bir bazen 2 ayda bir bu ay ayda 2 kere adet oldum ,ultrasonda folükül kisti olduğunu çaylamadan kistleştiğini söyledi ilaç verdi 2 ay kullnmam için kistin yok olması için ilaç kullansammı kendiliğinden geçmezmi bu ben zaten folükül oluşşun diye uğraşıyorum ama verdiği ilaç folükül baskılayıcı kist olmaması içinmiş başına böyle bir durum gelen varmı

Kist için önlem alınmazsa büyümeye devam eder .kist varken hamile kalamazsin zaten verdiği ilaçlarla 2-3 Aya kistler eriyerek kaybolur

Kist için önlem alınmazsa büyümeye devam eder .kist varken hamile kalamazsin zaten verdiği ilaçlarla 2-3 Aya kistler eriyerek kaybolur
İlaç kullanmadan geçmeyecek sanırım adet le atılmıyormu acaba hiç kistim olmazdı geçen ay cynloprognova kullndım adet olmak için acaba o mu yaptı,bu ayda ilaçsız adet oldum folükül varmı diye baktırmaya gittim kist oluşmuş şimdi 2 ay ilaç kullnırsam folükül baskılıyo ilaç o yüzden kullnmak istemedim ama kullanıcwm mecbur

Söktürücü ilaçlar kist yapmaz
Folikul kisti çapı çok büyük değilse 1 ayda bile atılabilir . Bellki bir önceki yunurtlamada yukurtaniz fazla büyümüş ve çatlamamis ve kiste dönüşmüş

Söktürücü ilaçlar kist yapmaz
Folikul kisti çapı çok büyük değilse 1 ayda bile atılabilir . Bellki bir önceki yunurtlamada yukurtaniz fazla büyümüş ve çatlamamis ve kiste dönüşmüş
6.5cm boyutu , ilaçta folükül baskılıyo yani 2 ay kullan dedi doktor iki ay folükül oluşumu olmayacak ozmn zaten zor oluyodu hayırlısı artık

Merhaba canım hsg çekildim bu ay myo fol verdi doktor kullanıyorum Normalde adetim iki gün önce oluşuyordu şu an adetim yani 2.03 gün geçti ama testi yapıyorum testler negatif çıkıyor hala adet olmadım Biray bir günüm geçiyor benim de o neden böyle oldu bilmiyorum Sizce ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…