- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.841
Evet kuzu. İmpryl ve agrifertil 15-20 gün kadar kullandı. Sonra hamile olduğumu öğrendim.Canım hem agifertil hemde kmpryl mi kullanmıştı eşin ayı ada, eş zamanlı?
İkisini aynı gün mü kullanmıştı ve spermde, hareketliliğin sıkıntı var mıydı da vermişti Dr?Evet kuzu. İmpryl ve agrifertil 15-20 gün kadar kullandı. Sonra hamile olduğumu öğrendim.
Aynen kuzu, birini akşam birini sabah alıyordu.İkisini aynı gün mü kullanmıştı ve spermde, hareketliliğin sıkıntı var mıydı da vermişti Dr?
Ben 3 aydır 2. Adeti bekliyordum transfer sürecine başlamak içinBayağdır topiğe giremedimm 2023 çiçekleriHerkes iyi mi gizli geboşlar var mı
Doğum yapan annelerim evlatlarınızı sağ salim büyütmeyi Rabbim nasip eylesinn
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama sonuç ne oldu, memnun kaldınız mı Müberra hanımdan ve hastaneden, ben de tedaviye başlamayı düşünüyorum. Yorumlarınız benim için önemli cevap verirseniz çok sevinirimMedipolde gonca hnımla devam edicektik kuzum ama sonra istinye lıv hospital ile görüştük orası daha uygun geldi. Orda devam etme kararı aldım.
Hastanede esenyurtta bana uzak kalıyo ama bi çaresine bakıcam.
Doktorum da Müberra hanım çok tatlış bi doktor memnun kaldım bakalım haftaya bi aksilik olmazsa iğnelere başlıcaz sonrası da Allah kerim
Ama şöyle bi durum var ki tüp bebek gerçekten çok masraflı bi yol Rabbim bu yola girenlerin yardımcısı olsun
İnşaAllah sen de aşılamandan güzel bi sonuç alırsın kuzum dualarım seninle
Merhaba siz gittiniz mi memnun kaldınız mıMerhaba arkadaşlar,
Memorial hastanesi Lütfi Cem Demirel yakın zamanda tedavi olan var mı? Acıbadem hastanesine geçiyorlarmış tüp ekini ile birlikte 10 gün içinde.
İlk denemem olacak ve tek kurşunum var o yüzden de sizden fikir almak isterim.
Bende iki yıldır gebelik istiyorum oluşmuyor adetimk bekliyorum hsg çektirmek için hsg sonrası hamile kalan oldumu benide eklermisiniz burayaBayağdır topiğe giremedimm 2023 çiçekleriHerkes iyi mi gizli geboşlar var mı
Doğum yapan annelerim evlatlarınızı sağ salim büyütmeyi Rabbim nasip eylesinn
Adet bitimi sonrası hsg çektirebilirsin doktorla ayarlarınız mı canımBende iki yıldır gebelik istiyorum oluşmuyor adetimk bekliyorum hsg çektirmek için hsg sonrası hamile kalan oldumu benide eklermisiniz buraya
Adettimkn bitti pazartesi günü hsg cektirecegim eşim sperm testi verdi sorun çıkmadı hsg çekimi için gideceğim inşallahAdet bitimi sonrası hsg çektirebilirsin doktorla ayarlarınız mı canım
Hormon testi yaptırdın mı? Eşin sperm testi verdi mi?
Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben doğum yapalıda 1 ay oldu inşallah sizinde hemen olurBende iki yıldır gebelik istiyorum oluşmuyor adetimk bekliyorum hsg çektirmek için hsg sonrası hamile kalan oldumu benide eklermisiniz buraya
İnşallah ya çok saolun doktor antibiyotik yazdı sizede yazdı mı peki hsg sonrası monodoks yazdi bana birde myofol takviye edici gıdaHsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben doğum yapalıda 1 ay oldu inşallah sizinde hemen olur
Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben doğum yapalıda 1 ay oldu inşallah sizinde hemen olur
Banada monodoks bide arveles yazmıştı 5 gün kullandım kullandığım sürede korundum yumurtlamam korunma sonrasına denk geldi ovulasyonla takip ediyodum o şekildede tuttu çok şükür herhangi bir sorunda yaşamadım gebeliğim boyunca hsg den kaynaklıİnşallah ya çok saolun doktor antibiyotik yazdı sizede yazdı mı peki hsg sonrası monodoks yazdi bana birde myofol takviye edici gıda
Aynı haplari banada yazdi monodoks ve arveles yumurtalama günümü bilmiykrum ama ovulasyon testim var ama yapmıyorumBanada monodoks bide arveles yazmıştı 5 gün kullandım kullandığım sürede korundum yumurtlamam korunma sonrasına denk geldi ovulasyonla takip ediyodum o şekildede tuttu çok şükür herhangi bir sorunda yaşamadım gebeliğim boyunca hsg den kaynaklı
Hsg çekimi yapıldı canım tüplerim tıkanmış hsg ile açtılar monodoks ve myo fol kullanıyorum şuan hsg sonucum yüklü bakabilir misinzAdet bitimi sonrası hsg çektirebilirsin doktorla ayarlarınız mı canım
Hormon testi yaptırdın mı? Eşin sperm testi verdi mi?
Hsg çekildim bittiHsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben doğum yapalıda 1 ay oldu inşallah sizinde hemen olur
Nerde canım bir bakalım raporunaHsg çekimi yapıldı canım tüplerim tıkanmış hsg ile açtılar monodoks ve myo fol kullanıyorum şuan hsg sonucum yüklü bakabilir misinz
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzHsg çekildim bitti