Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba Ankarada kadın hastalıkları ve doğum doktoru önerebilir misiniz şuan gebelik planlamıyorum ama biraz hormon problemlerim var hem bunun için hemde gebelik düşündüğümde allah izin verirse hamile kaldığımda gideceğim düzenli gidebileceğim doktor arayışındayım fiyatları makul olan bi yer arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimm (tercihim eryaman batıkent civarları)

Doktor bana bir hafta cinsel ilişki yaşamayın ara verin dedi ve myo fol diye takviye edici gıda verdi yumurtlama günüm ne zamn bilmiyorum

Ovulasyon testini peki anlamıyorum sürekli silik çift çizgi çıkarıyor denedim testi
Hergün aynı saatte en az 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek mi yaptın birde sabah ilk idrarla yapma devamlı yapıp pik olduğu zamanı yakalaman lazım gebelik testi gibi bir kereyle anlayamazsın

Hergün aynı saatte en az 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek mi yaptın birde sabah ilk idrarla yapma devamlı yapıp pik olduğu zamanı yakalaman lazım gebelik testi gibi bir kereyle anlayamazsın
Ögle saati veya akşam üzeri yapıyorum yani 2 ve 5 arası yapıyorum hep iki çizgi gösteriyor koyu renkli bir kaç gün önce hsg çekildim birde

Monodoks kaç gün kullandın canım bittikten sonra ki ay mı gebe kaldın yoksa kullanjrken mı gebe kaldın kullanıp bittikten sonra mi benim hap bir haftalık canım iki günüm var hapın bitmesine
Eylül ayıydı adet bitiminden 2 gün sonra hsg çektirdim beş gün monodoks kullandım kullanırken korundum benim yumurtlamam geç oldu 17. günde ozamanda çoktan ilacı bırakmıştım. İlaç içerken korunduk Benim tıkanıklık falanda yoktu ama film sonunda hemende hamile kaldım doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız ilaç veririm demişti ama adet olmadım bebeğimde doğdu çok şükür bi sorunumuz yok 36 günlük olduk bile

Benim tıkanıklık vardı açıldı ya sorun olur mu acaba gebelik olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…