- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 25
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.861
Amin ya inşallahHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Burda gönderiyorumNerde canım bir bakalım raporuna
Doktor bana bir hafta cinsel ilişki yaşamayın ara verin dedi ve myo fol diye takviye edici gıda verdi yumurtlama günüm ne zamn bilmiyorumBanada monodoks bide arveles yazmıştı 5 gün kullandım kullandığım sürede korundum yumurtlamam korunma sonrasına denk geldi ovulasyonla takip ediyodum o şekildede tuttu çok şükür herhangi bir sorunda yaşamadım gebeliğim boyunca hsg den kaynaklı
Doktor bana bir hafta cinsel ilişki yaşamayın ara verin dedi ve myo fol diye takviye edici gıda verdi yumurtlama günüm ne zamn bilmiyorum
Ovulasyon testini peki anlamıyorum sürekli silik çift çizgi çıkarıyor denedim testiOvulasyon testi kullanabilirsin ben öyle yapmıştım 17.günde yumurtlamıştım
Hergün aynı saatte en az 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek mi yaptın birde sabah ilk idrarla yapma devamlı yapıp pik olduğu zamanı yakalaman lazım gebelik testi gibi bir kereyle anlayamazsınOvulasyon testini peki anlamıyorum sürekli silik çift çizgi çıkarıyor denedim testi
Ögle saati veya akşam üzeri yapıyorum yani 2 ve 5 arası yapıyorum hep iki çizgi gösteriyor koyu renkli bir kaç gün önce hsg çekildim birdeHergün aynı saatte en az 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek mi yaptın birde sabah ilk idrarla yapma devamlı yapıp pik olduğu zamanı yakalaman lazım gebelik testi gibi bir kereyle anlayamazsın
Bu şekilde çıkıyor yaHergün aynı saatte en az 2 saat öncesinde sıvı alımını keserek mi yaptın birde sabah ilk idrarla yapma devamlı yapıp pik olduğu zamanı yakalaman lazım gebelik testi gibi bir kereyle anlayamazsın
Daha pik olmamış devam et yapmayaBu şekilde çıkıyor ya
Hmm tamam canım ama hsg çekildikten sonra antibiyotik kullanıyorum monodoks 100 mg gebeliğe engel değil miDaha pik olmamış devam et yapmaya
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba gebe kalabildiniz miMerhaba, Pregnyl sonrası 14. Gündeki BHCG sonucu kesindir değil mi? Değişmez yani 5'in altındaysa? Benim 1,43 çıktı
Eylül ayıydı adet bitiminden 2 gün sonra hsg çektirdim beş gün monodoks kullandım kullanırken korundum benim yumurtlamam geç oldu 17. günde ozamanda çoktan ilacı bırakmıştım. İlaç içerken korunduk Benim tıkanıklık falanda yoktu ama film sonunda hemende hamile kaldım doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız ilaç veririm demişti ama adet olmadım bebeğimde doğdu çok şükür bi sorunumuz yok 36 günlük olduk bileMonodoks kaç gün kullandın canım bittikten sonra ki ay mı gebe kaldın yoksa kullanjrken mı gebe kaldın kullanıp bittikten sonra mi benim hap bir haftalık canım iki günüm var hapın bitmesine
Benim tıkanıklık vardı açıldı ya sorun olur mu acaba gebelik olmasınaEylül ayıydı adet bitiminden 2 gün sonra hsg çektirdim beş gün monodoks kullandım kullanırken korundum benim yumurtlamam geç oldu 17. günde ozamanda çoktan ilacı bırakmıştım. İlaç içerken korunduk Benim tıkanıklık falanda yoktu ama film sonunda hemende hamile kaldım doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız ilaç veririm demişti ama adet olmadım bebeğimde doğdu çok şükür bi sorunumuz yok 36 günlük olduk bile
Açılmış işte nie sorun olsunBenim tıkanıklık vardı açıldı ya sorun olur mu acaba gebelik olmasına
Ayy inşallah canım.yaAçılmış işte nie sorun olsun
O sonuç ve değerle kalamadımMerhaba gebe kalabildiniz mi
Rabbim herkese nasip etsin inşallah yO sonuç ve değerle kalamadım