Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım hsg çekildim bu ay myo fol verdi doktor kullanıyorum Normalde adetim iki gün önce oluşuyordu şu an adetim yani 2.03 gün geçti ama testi yapıyorum testler negatif çıkıyor hala adet olmadım Biray bir günüm geçiyor benim de o neden böyle oldu bilmiyorum Sizce ne olabilir
Bir haftaya kadar erken ya da geç olması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından yumurtlaman geç olmuş olabilir hsg etkilemiş olabilir hava değişikliği bile etkileyebilir bir kaç gün sonra tekrar test yap geç döllenme olduysa erken çıkmayabilir

Bir haftaya kadar erken ya da geç olması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından yumurtlaman geç olmuş olabilir hsg etkilemiş olabilir hava değişikliği bile etkileyebilir bir kaç gün sonra tekrar test yap geç döllenme olduysa erken çıkmayabilir
hsg çekilirken zaten bütün tüplerim kapalıydı hani İki tüp kapalıydı doktordan çekim sırasında açıldığını söyledi hsg etkiler mi Geç olmasını falan çünkü reglim normalde 2.03 gün önceden oluşuyordu bu defa beş gün geçiyor

Hali Hali haberini aldım o kadar mutlu oldum ki, sağlıkla devam etsin inşalah
Sag ol canım ama cok erken test gunum pazartesı ve cok bosluktayım nolcak bılmıyorum endıselıyım ne bılım garıp bısı sevınılmıyoda devamı hayırlıca gıtsın ınsallah cok tesekkur ederım😍

Sag ol canım ama cok erken test gunum pazartesı ve cok bosluktayım nolcak bılmıyorum endıselıyım ne bılım garıp bısı sevınılmıyoda devamı hayırlıca gıtsın ınsallah cok tesekkur ederım😍
Çok normal, ne zamandır bekliyordun bu haberi sindirmek zor. Allahım bundan sonrasını daha güzel etsin, sağlıkla ilerlesin. Haberdar et bizleri

Amin insallah canım dogru dıyosun bekleyıp gorcez haber berırım ınsallah sag olun cok😍😍
Yaaa kimlerin mucize haberini aldımm, inanamıyorum.Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla ilerletsin🤲 şimdi bu kim diyeceksin 2022 gebelik planlayanlardan HTCNM, sonra littledreams en sonda mavinin uğruna bu nick:))

Yaaa kimlerin mucize haberini aldımm, inanamıyorum.Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla ilerletsin🤲 şimdi bu kim diyeceksin 2022 gebelik planlayanlardan HTCNM, sonra littledreams en sonda mavinin uğruna bu nick:))
Ay bılıyorum tanıkı HTCNM
amin ınsallah cok tesekkur erttım ya duygulu bır gun😘😍😍😍

Insallah devamı guzel ılerlesın ınsallah bebegını de optum masallah:)
Beni hatirlarmisin bilmiyorum eski nickimi bende unuttum,bu nicki biliyorsundur belki😅😅😅😅 amh 1 kusurdu falan benim o dönemler konuşmuştuk bundan önceki grupdu sanirm. Sağlıkla ilerlesin kucagina almak nasip olsun inşallah 🤲 çok seviniyorum eskilerden hamile haberi alınca. Darısı Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim a inşallah 🤲🤗

Beni hatirlarmisin bilmiyorum eski nickimi bende unuttum,bu nicki biliyorsundur belki😅😅😅😅 amh 1 kusurdu falan benim o dönemler konuşmuştuk bundan önceki grupdu sanirm. Sağlıkla ilerlesin kucagina almak nasip olsun inşallah 🤲 çok seviniyorum eskilerden hamile haberi alınca. Darısı Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim a inşallah 🤲🤗
Ahh canımm unutmamışsın beniii🥹😍😍 ALLAH razı olsun inşallah Rabbim yakın zamanda burdan bu güzel haberi vermeyi bana nasip etsin amin💜

Ahh canımm unutmamışsın beniii🥹😍😍 ALLAH razı olsun inşallah Rabbim yakın zamanda burdan bu güzel haberi vermeyi bana nasip etsin amin💜
Yok canım nickini değiştirmeyen çoğu kişiyi unutmadım 🤭🥰ne yazisirdik bee🤭 bekleyen herkesin kucağı dolsun bir an evvel inşallah 🥰

Amin insallah hepınız cok tatlısınız hepınızı tabıkı bılıyorum Allah razı olsun 😍😍

X