Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayağdır topiğe giremedimm 2023 çiçekleri :KK25: :KK36: :KK36: :KK36: Herkes iyi mi gizli geboşlar var mı:KK71:

Doğum yapan annelerim evlatlarınızı sağ salim büyütmeyi Rabbim nasip eylesinn
Ben 3 aydır 2. Adeti bekliyordum transfer sürecine başlamak için 😂 bu hafta adet söktürücüye başladım anca bakalım yılmadık ayaktayız mücadeleye devamke 😂

Medipolde gonca hnımla devam edicektik kuzum ama sonra istinye lıv hospital ile görüştük orası daha uygun geldi. Orda devam etme kararı aldım.
Hastanede esenyurtta bana uzak kalıyo ama bi çaresine bakıcam.
Doktorum da Müberra hanım çok tatlış bi doktor memnun kaldım bakalım haftaya bi aksilik olmazsa iğnelere başlıcaz sonrası da Allah kerim🥰
Ama şöyle bi durum var ki tüp bebek gerçekten çok masraflı bi yol Rabbim bu yola girenlerin yardımcısı olsun🤲🏻
İnşaAllah sen de aşılamandan güzel bi sonuç alırsın kuzum dualarım seninle💙🥰
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama sonuç ne oldu, memnun kaldınız mı Müberra hanımdan ve hastaneden, ben de tedaviye başlamayı düşünüyorum. Yorumlarınız benim için önemli cevap verirseniz çok sevinirim

Herkese merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar selam. Beni hatırlayan arkadaslar tanırlar. Bir çok arkadaşım hamiş olmuş Elhamdülillah. Onların adına çok mutlu oldum. Ben uzun süredir yoktum burada yazamıyordum. Kötü bir süreç yaşadık malum deprem benim memleketim Hatay'ı çok büyük etkiledi. Bizlerde yeni yeni kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Süreçten dolayı burada yoktum. Hepinizi çok özledim. 🫶

Bayağdır topiğe giremedimm 2023 çiçekleri :KK25: :KK36: :KK36: :KK36: Herkes iyi mi gizli geboşlar var mı:KK71:

Doğum yapan annelerim evlatlarınızı sağ salim büyütmeyi Rabbim nasip eylesinn
Bende iki yıldır gebelik istiyorum oluşmuyor adetimk bekliyorum hsg çektirmek için hsg sonrası hamile kalan oldumu benide eklermisiniz buraya

Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben doğum yapalıda 1 ay oldu inşallah sizinde hemen olur 😇
İnşallah ya çok saolun doktor antibiyotik yazdı sizede yazdı mı peki hsg sonrası monodoks yazdi bana birde myofol takviye edici gıda
Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım ben doğum yapalıda 1 ay oldu inşallah sizinde hemen olur 😇

İnşallah ya çok saolun doktor antibiyotik yazdı sizede yazdı mı peki hsg sonrası monodoks yazdi bana birde myofol takviye edici gıda
Banada monodoks bide arveles yazmıştı 5 gün kullandım kullandığım sürede korundum yumurtlamam korunma sonrasına denk geldi ovulasyonla takip ediyodum o şekildede tuttu çok şükür herhangi bir sorunda yaşamadım gebeliğim boyunca hsg den kaynaklı

Banada monodoks bide arveles yazmıştı 5 gün kullandım kullandığım sürede korundum yumurtlamam korunma sonrasına denk geldi ovulasyonla takip ediyodum o şekildede tuttu çok şükür herhangi bir sorunda yaşamadım gebeliğim boyunca hsg den kaynaklı
Aynı haplari banada yazdi monodoks ve arveles yumurtalama günümü bilmiykrum ama ovulasyon testim var ama yapmıyorum

X