Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra birliktelik olur evt orası doğru
Ama sen peş peşe tüm günleri yazmışsın
Canım doktorum pazartesi 16.00 catlatma iğnesi ol dedi birliktelik için de 22 24 26 28 gün aşırı yazdı. Ama iğne sonrası 36. Saatim 25 i oluyor. 25 i ni ekstradan değerlendirmek istiyorum bu sebeple niye yazmadı anlamadım. İkiz gebelik istemeyiz dedi 2 yumurtam birbirine yakın ya ondan mı yazmadı acaba anlamadım

Sperm sorunu var ne yapsam Dr a sorsam mi ben mi yanlış biliyorum ovitrella iğne sonrası 36. Saat değerlendirme olması gerekmiyor mu canım yazmamış bana
Canım banada doktorum 36.saatinde aşılama önermişti.Aşılamadan 1 gün önceyi ve sonraki günler gün aşırı demişti.Her doktorun görüşü farklı kuzum bilemedim şimdi.
Birde ilişkiden hemen sonra kalkma ayaklarını yüksekt yarım saat en azından bekle.Zaten fazla olan meni dışarı çıkıyor normal bu❤

Canım doktorum pazartesi 16.00 catlatma iğnesi ol dedi birliktelik için de 22 24 26 28 gün aşırı yazdı. Ama iğne sonrası 36. Saatim 25 i oluyor. 25 i ni ekstradan değerlendirmek istiyorum bu sebeple niye yazmadı anlamadım. İkiz gebelik istemeyiz dedi 2 yumurtam birbirine yakın ya ondan mı yazmadı acaba anlamadım
Doktorun öyle demisse vardır bı bildigi canım

Canım banada doktorum 36.saatinde aşılama önermişti.Aşılamadan 1 gün önceyi ve sonraki günler gün aşırı demişti.Her doktorun görüşü farklı kuzum bilemedim şimdi.
Birde ilişkiden hemen sonra kalkma ayaklarını yüksekt yarım saat en azından bekle.Zaten fazla olan meni dışarı çıkıyor normal bu❤
Kuzum benim ki 36. Saati niye yazmadı bana anlamadım yarın soracağım. İkiz istemiyorum dedi belki iki yumurtam yakın ya birbirine ondan yazmadı yarın soracağım. Bugun ilk yazdığı değerlendirme günüydü canım 💜💜💜 aynen ayağımı kaldırdım sol tarafıma doğru yattım. Yarım saat beklemedim ama 7 8 dk anca bekledim. Normalde dışarı cikmamisti ama ayağa kalkınca dışarı çıktı üzüldüm ama normal heralde o. Bende ne güzel ilk defa dışarı çıkmadı demistim🤣 ayağa kalktigim gibi bir sürü çıktı dışarı maalesef. Bu günlere de şükür kuzum ihtimali bile çok mutlu ediyor beni. Vajinusmus 5 sene neler çektik. Ahhh ah. Halbuki korkacak neyim varmis. Bu arada bunu Vajinusmus grubuna yazmam lazımdı aslında ama ilk defa haziran ayından beri icimdeyken bugun zevk aldım 🤣 çocuk heyecaniyla galiba. Normalde on sevismeden sonra kayıptım yoktum hiç hoşuma gitmiyordu 🤣

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi canım şimdi gördüm hayırlısıyla pozitif sonuçlar olur inşallah
MaviSasa234 MaviSasa234 sağlıklı hayırlı bahtı açık olsun evladimizin inşallah ♥️
Teşekkür ederim ☺️
İnş en kısa sürede senden de güzel haberler alırız… Sen şahane bi kadınsız ve inş Rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder❤️

X