- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.561
Aa bu 2022 konusunu senmi devraldın tinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet perişimmm Seliztoşummm eskisi gibi vakit bulamıyorum dedi.Bende alıverdimm.Aa bu 2022 konusunu senmi devraldın tinim
Hayırlısı olsun tinim güzel güzel gebişler doluşsunEvet perişimmm Seliztoşummm eskisi gibi vakit bulamıyorum dedi.Bende alıverdimm.
Aldım kuzu.. Gerçekten o kadar hızlı geçiyor ki…Yaaa Sasam, meleğini kucağına aldın mı canım çok sevindim zaman ne çabuk geçiyor Sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün
Adet kanaması. Hiç dinen kısmını düşünmeyin.. Çünkü normal sürecinde ilerlemedi, ilaçlar ile kalınlaştırıldığı için ilaçların etkisi bitincr dr rahim dökülmeye başladı. Yani şuan hayızlısınız. Düzensizlik yok.Kızlar ya opudan sonra 5. Günüm bugün adetim başladı ama son adetime göre erken başladı 12. Günümdü. Dinen hayız mı sayılıyorum özür mü. Pof ya 3 gün daha geç başlasa kafam karışmıcaktı ne güzel. Googleda da bişi bulamadım net
Teşekkür ederim canım. Doğru söylüyosun şuan herşeyiyle adetAdet kanaması. Hiç dinen kısmını düşünmeyin.. Çünkü normal sürecinde ilerlemedi, ilaçlar ile kalınlaştırıldığı için ilaçların etkisi bitincr dr rahim dökülmeye başladı. Yani şuan hayızlısınız. Düzensizlik yok.
Yani ikiz olma ihtimali olacak dimi hayirlisi böyleymiş canim herşey bu şekilde daha güzel olacak belki de kim bilirKızlar 4. Güne giden (11)embriyolardan bugüne ulaşan 5 olmuş. O 5 tanedende 2si transfer edilecek kadar kalitesi iyiymiş. Yani sadece 2 embriyo donduruldu. Biraz hayalkırıklığı oldu benim için. 5aa ve 4aa mış bunların kaliteside. Umudum bu iki yumoşta. Fiziksel şartlar uygun olursa 2 si birden transfer olacak.
Evet ikisi aynı anda tutarsa ikizlerim olur. Gönlüm ikizden yana. Tekrar baştan aynı süreci yaşamak çok pahalı ve yorucu. İnşallah ikiside tutar ama tek tek ama çift. Benim olsunlarYani ikiz olma ihtimali olacak dimi hayirlisi böyleymiş canim herşey bu şekilde daha güzel olacak belki de kim bilir
Canım üzme kendini kaliteleri çok iyi, ikiside tutar ikiz olur misKızlar 4. Güne giden (11)embriyolardan bugüne ulaşan 5 olmuş. O 5 tanedende 2si transfer edilecek kadar kalitesi iyiymiş. Yani sadece 2 embriyo donduruldu. Biraz hayalkırıklığı oldu benim için. 5aa ve 4aa mış bunların kaliteside. Umudum bu iki yumoşta. Fiziksel şartlar uygun olursa 2 si birden transfer olacak.
İkisi ne şekilde dondurulacak peki?Evet ikisi aynı anda tutarsa ikizlerim olur. Gönlüm ikizden yana. Tekrar baştan aynı süreci yaşamak çok pahalı ve yorucu. İnşallah ikiside tutar ama tek tek ama çift. Benim olsunlar
Ayyy inşallah canım ikisi de yumus yumus Can olsun sana Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin ömrüneEvet ikisi aynı anda tutarsa ikizlerim olur. Gönlüm ikizden yana. Tekrar baştan aynı süreci yaşamak çok pahalı ve yorucu. İnşallah ikiside tutar ama tek tek ama çift. Benim olsunlar
Canım üzme kendini kaliteleri çok iyi, ikiside tutar ikiz olur mis
Sağlıkla olsun da en önemlisi o..
İnşallah ki tutunsunlar. Bakalım bekleyip görcez. Ya ben onuda sormuştum ama kafa uçtu gitti ne demişti. Çift transfer edilme şansı benim fiziksel şartlara bağlı. Şuan hatırlamıyorum açıkçası tek mi donduruldu çift mi diye. Anın şokuyla en son kafamda kalitesi kaldı. Pof yaİkisi ne şekilde dondurulacak peki?
Tek tek mi onu sor mutlaka
Hakkında en hayırlısı olsun kuzum..hiç stres yapma.. kaliteleri çok iyi sana can olsunlarİnşallah ki tutunsunlar. Bakalım bekleyip görcez. Ya ben onuda sormuştum ama kafa uçtu gitti ne demişti. Çift transfer edilme şansı benim fiziksel şartlara bağlı. Şuan hatırlamıyorum açıkçası tek mi donduruldu çift mi diye. Anın şokuyla en son kafamda kalitesi kaldı. Pof ya
Amin kuzum ya. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Senin bebiş sana tutunsun. Benimkiler bana tutunacağı günü beklesin.Hakkında en hayırlısı olsun kuzum..hiç stres yapma.. kaliteleri çok iyi sana can olsunlar
Aminnnn canımAmin kuzum ya. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Senin bebiş sana tutunsun. Benimkiler bana tutunacağı günü beklesin.
Transfer gününe kadar kendime bakayım az diyorum. Biraz kilo vermem lazım ama çok zor kilo veriyorum pkodan. Transfer sonrası bebeğin tutunmasını kuvvetlendirecek ne yatırım yapmak lazım vücudumuza acaba
Canımm sayıya hiç takılma kaliteleri çok güzel maşşallah, annelerine can olsunlarr inşallahh transfere kadar ki dönem kafanın en rahat olduğu dönemKızlar 4. Güne giden (11)embriyolardan bugüne ulaşan 5 olmuş. O 5 tanedende 2si transfer edilecek kadar kalitesi iyiymiş. Yani sadece 2 embriyo donduruldu. Biraz hayalkırıklığı oldu benim için. 5aa ve 4aa mış bunların kaliteside. Umudum bu iki yumoşta. Fiziksel şartlar uygun olursa 2 si birden transfer olacak.
Amin canım inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım bende. Bakalım bende o zamana kadar ki süreyi iyi değerlendirmek istiyorum. Esas transfer sonrasına stressiz girmek lazım. Çok düşünmeden sorgulamadan. En nihayetinde doğal yollardan olduğunda da sadece bir yumurta ve bir sperm seçiliyo. Benimkilerde bu son 2 ye kalan şanslı minik olmuş olsun.Canımm sayıya hiç takılma kaliteleri çok güzel maşşallah, annelerine can olsunlarr inşallahh transfere kadar ki dönem kafanın en rahat olduğu dönem