- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.441
Anladım canım kaset test yapmayacaksın dimi direk kan testine gideceksinArkadaşa da doktoru cumartesi test demiş ama o bugün gitti
Ben doktorumu dinledim .
Bazı doktorlar 10. Gün bazıları 12. Gün çağırıyor
Normalde yapmayacaktimAnladım canım kaset test yapmayacaksın dimi direk kan testine gideceksin
Sende kendimi görüyorumNormalde yapmayacaktim
Az önce test perileri yine sürtmeye başladı sabah patlat bı tane daha diye
Bilmiyorum
Hep elimde test olması yüzündenSende kendimi görüyorumyap gitsin ya ctesi zaten kan vereceksin var belli bişey
İnşallah sende güzel haberler vericeksinArkadaşa da doktoru cumartesi test demiş ama o bugün gitti
Ben doktorumu dinledim .
Bazı doktorlar 10. Gün bazıları 12. Gün çağırıyor
Ben senin yerinde olsam gider yarın kan verirdim. 1 gün neyi değiştirirNormalde yapmayacaktim
Az önce test perileri yine sürtmeye başladı sabah patlat bı tane daha diye
Bilmiyorum
Aynen bencede git ver güzel haber bizeBen senin yerinde olsam gider yarın kan verirdim. 1 gün neyi değiştirir
Ohoo bide 4 tane varmış ben olsam her gün bitane yapardım galibaHep elimde test olması yüzünden
Olmasa gidip almam
Varya yapmadan duramıyorum
Kaset test var 4 tane daha
Bu kadar sabretmisim ne kaldı şuradaBen senin yerinde olsam gider yarın kan verirdim. 1 gün neyi değiştirir
Alt tarafı 1 gün erken baktırcan ya bizi mi kırcanBu kadar sabretmisim ne kaldı şurada
Seninkine de biseycik kalmamisSağlıklı olsunlar da canım oyun ilgi feda olsun . Zamanında az beklenmedi
Benim kan cumartesi günü inşallah pozitif çıkar
Ooo süper canımKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Aminnn canımmSeninkine de biseycik kalmamishadi inşallah huzel sonuçlarla gelirsin maşallah diyeyim şimdiden
Ooo süper canımgözün aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah minnak
Sabah yapıp koyuluğu takip edebilirsin kuzumHep elimde test olması yüzünden
Olmasa gidip almam
Varya yapmadan duramıyorum
Kaset test var 4 tane daha
GünaydınOhoo bide 4 tane varmış ben olsam her gün bitane yapardım galiba
GünaydınGünaydın
Testi tekrarladım kızlar 2. Dk da silik çıktı ama 10. Da resim çektim karşılaştırma yapabilmek için .sanki bu sefer bir tık koyulaşma var
Evvettt koyulaşma var canımmGünaydın
Testi tekrarladım kızlar 2. Dk da silik çıktı ama 10. Da resim çektim karşılaştırma yapabilmek için .sanki bu sefer bir tık koyulaşma var
Günaydın bence de kan ver canımGünaydın
Yaaaa anniiisiii ben burdayim diyor artık iyice hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın
Amin inşallahYaaaa anniiisiii ben burdayim diyor artık iyice hayırlısı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah