- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 37
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.401
Amin inşallah canım. Aynen narkozu bi verdiler ben yokum. Öok geriyodu narkoz olayı. İğneyi yapar yapmaz bulanık görmemle gitmem bir olduÇok şükür daha güzel haberler almak nasip olsun canım uyutup mu yapıyorlar islemi
Valla keşke birqz daha bırakasalardı da uyusaydım yaevetttt demıstım sanaa,, mıs gıbı uyku
harıka sayı , ınsallah dopdolu ve saglıklı olsunlar canım, gecmıs olsunn
Amin amin çok amin. Güzel güzel embriyo olup can olsunlar bebişim olsunlar.Evt Opu da uyumak güzel
Sayı da gayet iyi
Can olsunlar inşallah
ben eve gelıp uykuma devam etmıstım :) narkoz kafasıyla iyidi..Amin inşallah canım. Aynen narkozu bi verdiler ben yokum. Öok geriyodu narkoz olayı. İğneyi yapar yapmaz bulanık görmemle gitmem bir oldu
Valla keşke birqz daha bırakasalardı da uyusaydım yainşallah canım ya bakalım yarın haber veririz dediler. Çok teşekkür ediyorum
Amin amin çok amin. Güzel güzel embriyo olup can olsunlar bebişim olsunlar.
Yol uzak biraz eve gider gitmez aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Sabah ezanıyla evden çıktıydık gecede zor uyudumdu. Bi acısını çıkarmam lazımben eve gelıp uykuma devam etmıstım :) narkoz kafasıyla iyidi..
amiiinnn inşallaahh
ah canımmm, evet bıraz uyu giderken..Yol uzak biraz eve gider gitmez aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Sabah ezanıyla evden çıktıydık gecede zor uyudumdu. Bi acısını çıkarmam lazım
Taze transfer mi olacaksınAmin inşallah canım. Aynen narkozu bi verdiler ben yokum. Öok geriyodu narkoz olayı. İğneyi yapar yapmaz bulanık görmemle gitmem bir oldu
Valla keşke birqz daha bırakasalardı da uyusaydım yainşallah canım ya bakalım yarın haber veririz dediler. Çok teşekkür ediyorum
Yok yavru 2 adet sonra gel dedi doktor.Taze transfer mi olacaksın
En iyisi canımYok yavru 2 adet sonra gel dedi doktor.
Sizin pozitif haberlerde bana moral olur bu süreçte inşallahEn iyisi canım
Hele biz de alabilsek bı hayırlısıylaSizin pozitif haberlerde bana moral olur bu süreçte inşallah
Olcak olcak Allahın izniyle iyi düşün iyi olsunHele biz de alabilsek bı hayırlısıyla
Şükür atlattın kuzum sayı çokk güzel hepsi kaliteli olsun inşallahhhBende opudan çıktım. Gergin olucak birşey yokmuş. İğneyi yaptıkları gibi uçtum. Ay çok güzeldi uyumak17 yumurta toplandı bakalım.
Amin kuzum inşallah sağolasın. Ee sonuç çıkmadı senin halaŞükür atlattın kuzum sayı çokk güzel hepsi kaliteli olsun inşallahhh
Bı kere bana da aynısı olmuştu laboratuvar onaylanmamış o yüzden sisteme düşmemiş demişlerdi arayıp kavga ettiysen saniyesinde çıkar sonuçYok kuzu aradım kavga ettim devlette versem daha kısa sürede çıkardı
Nasıl bu kadar uzun sürebiliyo kavga etmekle iyi yapmışsın canım, ne söylediler peki ne zaman çıkacakmışYok kuzu aradım kavga ettim devlette versem daha kısa sürede çıkardı
Benim de başıma geldi .Bı kere bana da aynısı olmuştu laboratuvar onaylanmamış o yüzden sisteme düşmemiş demişlerdi arayıp kavga ettiysen saniyesinde çıkar sonuç
Yaaa hayırlı olsun canımKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
İnşallah güzel haberler alırsın CanimAmin inşallah canım. Aynen narkozu bi verdiler ben yokum. Öok geriyodu narkoz olayı. İğneyi yapar yapmaz bulanık görmemle gitmem bir oldu