- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.421
Bu şahane haberKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Gözün aydın olsun
Darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şahane haberKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Ay ay ayyyy çok sevindim, gözün aydın canım, geliyor civcivin sağlıkla ilerlesin herşeyKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Hayırlı olsun canım çok sevindimmmKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Cok sevindim canim, saglikla ilerlesin, Allah kucagina da almayi nasip etsin insallahKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Çook sevindim canım benimKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Oh süper haber . Seni 3 evetle anneler grubuna alıyoruz . Ay hadi sağlıkla gelişsin inşallah. Tek transferdi değil mi?Kızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Güzel inşallah hepsi kaliteli yumurtalardır kuzum çook güzelBende opudan çıktım. Gergin olucak birşey yokmuş. İğneyi yaptıkları gibi uçtum. Ay çok güzeldi uyumak 17 yumurta toplandı bakalım.
Allahhh beee Meryoşum çok şükür bin şükürKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
İnşallah bebişim teşekkür ederimGüzel inşallah hepsi kaliteli yumurtalardır kuzum çook güzel
Allahhh beee Meryoşum çok şükür bin şükür
Minnoşun sana sımsıkı tutunsun yolu açtın bizde geleceğiz peşinden çiçeğim
Bitanemmm hala şoktayım desem yeridir insan inanmakta zorlanıyor Rabbim en kısa zamanda hepinize nasipp etsin okdr içten dualarımdasınız ki bizler birbirimizi enn iyi anlayanlarız çünkü her kadın bir gün anne olacakk Allahın izniyleGüzel inşallah hepsi kaliteli yumurtalardır kuzum çook güzel
Allahhh beee Meryoşum çok şükür bin şükür
Minnoşun sana sımsıkı tutunsun yolu açtın bizde geleceğiz peşinden çiçeğim�
Evet kuzumm tek transferdi çok teşekkür ederimm ben buralardan ayrılmam hepimiz hamile kalacağızz öyleeeOh süper haber . Seni 3 evetle anneler grubuna alıyoruz . Ay hadi sağlıkla gelişsin inşallah. Tek transferdi değil mi?
Canımm çokk teşekkür ederimm en tez zamanda senden de gelecek bu güzel haber Allahın izniyleeeÇook sevindim canım benim
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne zaman kan vercen kuzuuBu şahane haber
Gözün aydın olsun
Darısı başımıza
Cumartesi günü canımNe zaman kan vercen kuzuu
Cumarteside senin güzel haberini alalım inşallahCumartesi günü canım
Canımm hayırlı olsun çok sevindim darısı tüm bekleyen, isteyenlere inşallahKızlarrrr 215 çıkmış çok şükürrrr
Aminn çokk aminCanımm hayırlı olsun çok sevindim darısı tüm bekleyen, isteyenlere inşallah
Çok sinir bozucu özellikle de böyle durumlarda Teach_Mavi den mutlu haberi aldık sağlıkla ilerlwsin inşallah darısı sana kuzumBenim de başıma geldi .
Oenegi verdim sisteme islememisler kan kenarda bekliyor
İnşallah canımÇok sinir bozucu özellikle de böyle durumlarda Teach_Mavi den mutlu haberi aldık sağlıkla ilerlwsin inşallah darısı sana kuzum
Aaa evet test günleriniz neden farklı oldu peki canımİnşallah canım
Oysa arkadaş benden bir gün sonra transfer olmuştu
Arkadaşa da doktoru cumartesi test demiş ama o bugün gittiAaa evet test günleriniz neden farklı oldu peki canım