- 3 Ocak 2023
- 70
- 8
- 27
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.461
Canım bu kadar uzun süre lekelenmen hep olur mu? Yumurtlama günü bazen olabiliyor ama senin günlerce sürmüş.. eğer ilk kez oluyorsa bence bir muayene olsan o arada da tekrar kana baktırsan daha iyi olur benceMerhaba herkese Bende kendimi burda buldum en sonunda :) 13 aralıkta adet oldum ayın 30unda ilişkiden sonra 2 3 gün peöeteye sildiğim lekelenmeye oldu dedim çatladı heralde yumurtam sonra ayın 5 inde tekrar ilişkiye girdikten sonra 5 gün süren kahverengi ve pembemsi akıntım oldu ve ağrılarım çok vardı bel kaşık sırt ağrısı. 8 inde kan verdim, ilk pozitif dediler daha sonra tekrar teste koyunca geçersiz sonuç vermiş makinede hata var diyip tekrar kan aldılar o da 2 çıktı yok dediler. 9 unda lekelenmem bitti ağrılarımda bitti. Ara ara idrar testi yapıyorum ama negatif. Sizce olsa idrarda çıkar mıydı? Hala adet olmadım bu arada
Yok canım olmuyordu sadece arada sırada yumurta çatladığında 1 2 gün falan. Üstelik ne adet belirtisi ne de gebelik belirtisi var. Az önce yine test yaptım negatif. Adetim 7 gün gecikmiş durumda. Pazartesiye randevu aldım şimdi. Geçen ay çok sancılı olmuştu hayatımda ilk kez doktora gitmiştim iğne için o da ultrasonla baktı kist miyim falan yok demişti. Canım çok sıkkın valla hamile değilsem adet olmak istiyorum artıkCanım bu kadar uzun süre lekelenmen hep olur mu? Yumurtlama günü bazen olabiliyor ama senin günlerce sürmüş.. eğer ilk kez oluyorsa bence bir muayene olsan o arada da tekrar kana baktırsan daha iyi olur bence
İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin bize deKızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
çok mutlu oldum canım benımmmmm,Kızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
İnşallah canım benimçok mutlu oldum canım benımmmmm,
yerım ben onları, hadı saglıkla gebelık haberıde gelecek ben çok inanıyorummm
amiiiinnnn kuzumİnşallah canım beniminşallah firesiz ilerlerler bakalım
Hayırlı olsun canım. Can olsun embriyoların. Benimde dün 17 toplandı. Şimdi bilgi aldım 13ü döllenmiş. Bakalım pazartesi yine bilgi verecekler.Kızlar ben dün Opu olmuştum, 5 yumurta toplandı4 tanesi döllenmiş bugün haber aldım.. pek umudum yoktu bu tedavide, benim için güzel bir haber olduğu için sizinle de paylaşmak istedim
canım maşallah 13 tane dollenmıs cok guzel.. saglıkla ılerlesınler ..Kızlar pazartesi tekrar embriyolarla ilgili görüştüğümde özellikle bilmem gerekenler neler . Neleri sorup öğrenmem gerekir.
Ya çok garip hissettiriyor çocuğum olma ihtimali taşıyan embriyolarımın bi kenarda durmalarıcanım maşallah 13 tane dollenmıs cok guzel.. saglıkla ılerlesınler ..
sorman gerekenler, kalıtelerı ve kaçarlı sekılde dondurulacaklar onu mutlaka sor ..
ben başka bısey sormamıştım :) onlar bunlarn bılgısını verdıler ..
cok guzel bu zamanlar ,Ya çok garip hissettiriyor çocuğum olma ihtimali taşıyan embriyolarımın bi kenarda durmalarıhanım hanım onlar benim yavrularım bu yumurtalar çzdürülüp tekrar dondurulamıyor değil mi ?
Çok teşekkür ederim valla. Not aldım kenara sorucam mutlaka bunucok guzel bu zamanlar ,
donma çözme benım hastanem yapmıyor canım..
yapan yer var mı bılmıyorum.. o yüzden dondurlurken kaçarlı gruplar halinde dondurulacak sor mutlaka ...
canım hakkında en hayırlısı olsun,Selam canlar pazartesi için tüp bebek başvuru bölümüne randevu aldim Tum testler baştan yapiliyor ordan da hocaya yönlendiriyolar .. şimdi rregl yeni bitti dün bitti dün başladım değerlendirmeye ama hocanın ozeline bı randevu alamadim kaç aydır hep dolu ya da kapalı .
En azından kafam rahat olur hormon vs bakarlar adetliyken hemde smear vs baklir gittigimde iyi olur
Baştan muane olmuş olurum adam akıllı
Regl olmayipta hamiş kalırsam ayrı tabiama demir ilacı dışında takviye almıyorum
İlk tüp bebek sonrası ilaçları biraktim
Kafama göre folik asit vs almakta istemiyorum
Bendeki gelişme bu yönde
Ürolog doğal yoldan olabilecek seviyede demişti eşim için bakalm herşey yolunda mi tüp bebek bölümü de değerlendirsin böyle bekleyerek kafayı yicem
Reglin yeni mi bitti. Tedaviye başlamak için diğer regli beklicen o zaman. Bu ilk tüp bebek tedavin mi olacak. Rast gelsin inşallahSelam canlar pazartesi için tüp bebek başvuru bölümüne randevu aldim Tum testler baştan yapiliyor ordan da hocaya yönlendiriyolar .. şimdi rregl yeni bitti dün bitti dün başladım değerlendirmeye ama hocanın ozeline bı randevu alamadim kaç aydır hep dolu ya da kapalı .
En azından kafam rahat olur hormon vs bakarlar adetliyken hemde smear vs baklir gittigimde iyi olur
Baştan muane olmuş olurum adam akıllı
Regl olmayipta hamiş kalırsam ayrı tabiama demir ilacı dışında takviye almıyorum
İlk tüp bebek sonrası ilaçları biraktim
Kafama göre folik asit vs almakta istemiyorum
Bendeki gelişme bu yönde
Ürolog doğal yoldan olabilecek seviyede demişti eşim için bakalm herşey yolunda mi tüp bebek bölümü de değerlendirsin böyle bekleyerek kafayı yicem
rica ederim canımmmmÇok teşekkür ederim valla. Not aldım kenara sorucam mutlaka bunu
Yok kuzum geçen sene Haziran'da yaptırmıştım tüp bebek amacım kontrolden geçmek hemde zaten tüp bebeve gerek varmı yokmu ona bakmakReglin yeni mi bitti. Tedaviye başlamak için diğer regli beklicen o zaman. Bu ilk tüp bebek tedavin mi olacak. Rast gelsin inşallah
İnşallah papatyam inşallahcanım hakkında en hayırlısı olsun,
bır gıt herseye bastan bakılsın mantıklı ...
ınsallah tüpe gerek kalmadan gelır bebişin
Rabbım yardımcımız olsun hepimizin ..