Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım Zeynep kamilde başladı cuma transferi olacakmış onada 2. Bir iğne verilmedi. Gonalf ten sonra oxotide vurmaya başladı. Ama benim doktorum oxotide daha yaptırmadı kişiye göre tedavi çok değişkenlik gösteriyor. Yarın opu var yanımda getirmem söylendi 2 kutu kalan 4 kutu ne zaman olacak bilmiyorum. Duphaston u sanırım aynı zamanda kistim olduğu için verdi sanırım. Bana taze transfer olmayacak. Pco olduğum için ohss riski var hormonların normal düzeye girmesi beklenecekmiş. 2 regl sonrası olacak planlandı şimdilik ama bakalım. Tamamen hormonlara ve rahimin o zaman ki durumuna bağlı sanırım. Yumurta sayımıda bilmiyorum yarın netleşcek bakalım hayırlısıyla
Sıkıca tutunsun bebişi arkadaşınızın inşallah. Anladım ben oxotide aldım 3 tane her tedavide kullandığım için birde bulunmadığı için 2 hafta öncesinden aradım buldum. İnşallah yumurtaların dolu dolu çok çıkar inşallah. İyi olmuş dinlenmen opudan sonra zaten şişiyoruz üstüne transfer gazdan ağrıdan insan duramıyor.

Bende opudan çıktım. Gergin olucak birşey yokmuş. İğneyi yaptıkları gibi uçtum. Ay çok güzeldi uyumak 😂 17 yumurta toplandı bakalım.
evetttt demıstım sanaa,, mıs gıbı uyku :KK70: :KK70:
harıka sayı , ınsallah dopdolu ve saglıklı olsunlar canım, gecmıs olsunn

X