- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.381
Yok canım cumartesi günü benimkiMaviHayallerim çiçeğimm sende kan verecek miydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım cumartesi günü benimkiMaviHayallerim çiçeğimm sende kan verecek miydin
Tamam çiçeğimm sabahına olumlama yapalımmm inşAllah düşündüüğümüz gibi olacakYok canım cumartesi günü benimki
İnşallah canımTamam çiçeğimm sabahına olumlama yapalımmm inşAllah düşündüüğümüz gibi olacak
Sıkıca tutunsun bebişi arkadaşınızın inşallah. Anladım ben oxotide aldım 3 tane her tedavide kullandığım için birde bulunmadığı için 2 hafta öncesinden aradım buldum. İnşallah yumurtaların dolu dolu çok çıkar inşallah. İyi olmuş dinlenmen opudan sonra zaten şişiyoruz üstüne transfer gazdan ağrıdan insan duramıyor.Arkadaşım Zeynep kamilde başladı cuma transferi olacakmış onada 2. Bir iğne verilmedi. Gonalf ten sonra oxotide vurmaya başladı. Ama benim doktorum oxotide daha yaptırmadı kişiye göre tedavi çok değişkenlik gösteriyor. Yarın opu var yanımda getirmem söylendi 2 kutu kalan 4 kutu ne zaman olacak bilmiyorum. Duphaston u sanırım aynı zamanda kistim olduğu için verdi sanırım. Bana taze transfer olmayacak. Pco olduğum için ohss riski var hormonların normal düzeye girmesi beklenecekmiş. 2 regl sonrası olacak planlandı şimdilik ama bakalım. Tamamen hormonlara ve rahimin o zaman ki durumuna bağlı sanırım. Yumurta sayımıda bilmiyorum yarın netleşcek bakalım hayırlısıyla
canımmm, hadı ınsallaaahh cok guzel gecsın..Opu için geldim bekliyorum bende gerginim kızlar
Tinimmmm verdim kanı 2.5 saate çıkarmışşTeach_Mavi kuzum sabah uyandığımda güzel haberini alayımm nolurr nolurr öyle ihtiyacımız var ki güzel haberlere Gece uyanıp da bakabilirim
Hadi hayırlısı olsun canım öyle dediklerine bakma arada kontrol et sitelerinden çıkmış mi diyeTinimmmm verdim kanı 2.5 saate çıkarmışş
Boyle diyorlar ama 1 saatte cikiyor genelde… hadi hayirlisi insallah, heyecanla bekliyoruzTinimmmm verdim kanı 2.5 saate çıkarmışş
Telefonla arayacaklarmışş içim pır pırrrBoyle diyorlar ama 1 saatte cikiyor genelde… hadi hayirlisi insallah, heyecanla bekliyoruz
Tamam canımmHadi hayırlısı olsun canım öyle dediklerine bakma arada kontrol et sitelerinden çıkmış mi diye
Hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım ayy çok heyecanlı o 2,5 saat daha erken olur muhtemelen evde test yapmış mıydın?Tinimmmm verdim kanı 2.5 saate çıkarmışş
meniimmmdeeeeeTelefonla arayacaklarmışş içim pır pırrr
Test yapmadım kuzum tamamen sürpriz olcak sonuçHayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım ayy çok heyecanlı o 2,5 saat daha erken olur muhtemelen evde test yapmış mıydın?
MaviHayallerim bugun de testini tekrarladın mı canım merak ettim
Hayır canım artık kanı bekliyorum bı daha yapmadımHayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canım ayy çok heyecanlı o 2,5 saat daha erken olur muhtemelen evde test yapmış mıydın?
MaviHayallerim bugun de testini tekrarladın mı canım merak ettim
Hadi güzel sonuçlar ver bize.Test yapmadım kuzum tamamen sürpriz olcak sonuç
Çok şükür daha güzel haberler almak nasip olsun canım uyutup mu yapıyorlar islemiBende opudan çıktım. Gergin olucak birşey yokmuş. İğneyi yaptıkları gibi uçtum. Ay çok güzeldi uyumak 17 yumurta toplandı bakalım.
evetttt demıstım sanaa,, mıs gıbı uykuBende opudan çıktım. Gergin olucak birşey yokmuş. İğneyi yaptıkları gibi uçtum. Ay çok güzeldi uyumak 17 yumurta toplandı bakalım.
Evt Opu da uyumak güzelBende opudan çıktım. Gergin olucak birşey yokmuş. İğneyi yaptıkları gibi uçtum. Ay çok güzeldi uyumak 17 yumurta toplandı bakalım.