- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.341
Sonuçta çizgi var pazartesi bile belliydi bak ben ilk yaptığım testi atayım bata üç gün vardı görünmüyor diye açmışım sen düşünYaptım canım yine pozitif çıktı iki test yaptım biri kaset biri erken
Ama pazartesiden pek farkı yok koyulaşma açısından
Cumartesi kan vericem artık net olarak o zaman öğreneceğiz
Teşekkür ederim canim benimTek tek listedeki isimleri kontrol ettim. 2 tane gebe yakaladım.
@Niloyaaaa veElif_edanur_61_61 tekrardan hayırlı olsun tatlı anneler
Bugün 9. Günüm transfer sonrası canım .Canim insaAllah saglikla ilerlesin surecinkoyulasmaya cok takilma ciktiysa vardir ben takip etmistim degisiklik olmadigi halde betam hep yukseliyordu
Beklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktımSonuçta çizgi var pazartesi bile belliydi bak ben ilk yaptığım testi atayım bata üç gün vardı görünmüyor diye açmışım sen düşün
bekledıkce baya koyulaşmış ya ,yerimBeklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
Attiklarim 10. Dk gibialti kırmızı olan foto 4-5 saat sonrası
Haftaya da senin heyecanını mi yasicaz minnosumbekledıkce baya koyulaşmış ya ,yerim
Evet beklemiş halleri çok net canim beklemekte fayda var zaten şuan değer çok düşük olduğu için silik çıkıyor o attığım testte değerim 40 falandı iki gün sonra 140 olmuştuBeklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
ayyyy , saglıkla pozıtıf gorelım mavişimm yaHaftaya da senin heyecanını mi yasicaz minnosum
Mecbur bekleyeceğizEvet beklemiş halleri çok net canim beklemekte fayda var zaten şuan değer çok düşük olduğu için silik çıkıyor o attığım testte değerim 40 falandı iki gün sonra 140 olmuştu
Canim bence 2 gun oncesine gore de fark var ilk cikanlarda. Mesela ben 2 gun oncekilerde 2. cizgiyi cok zor gormustum ve testin kendi cizgisi olabilir mi diye dusunerek birsey yazmamistim… ama burdaki ilk yaptiklarini direk gorebiliyorum :) beklemis olanlar zaten cok net.Beklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
Senin transfer ne zaman canim??ayyyy , saglıkla pozıtıf gorelım mavişimm yaaminn
espumm 22ocakta kısmet olursaSenin transfer ne zaman canim??
Evt canım beklemiş halleri bile eski ile bugünkü çok farklı .Canim bence 2 gun oncesine gore de fark var ilk cikanlarda. Mesela ben 2 gun oncekilerde 2. cizgiyi cok zor gormustum ve testin kendi cizgisi olabilir mi diye dusunerek birsey yazmamistim… ama burdaki ilk yaptiklarini direk gorebiliyorum :) beklemis olanlar zaten cok net.
Tabi onemli olan kan sonuclari, insallah cuma gunu hayirli guzel haberler alirsin
Evet kuzum yarın sabah vereceğim nasip bakalımGünaydın canim yarın dimi büyük gün
Bebekk geliyooorrrBeklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
Evet kuzum yarın sabah vereceğim nasip bakalım
Ağzından bal damlıyorBebekk geliyooorrrhaydi inşAllah betanda güzel çıkar kuzumm
Tinimmm heyecandan karnıma kramplar giriyorr
Heyecannlıyım çiçeğim
Çok erken git ki hemen çıksınTinimmm heyecandan karnıma kramplar giriyorr