Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım canım yine pozitif çıktı iki test yaptım biri kaset biri erken
Ama pazartesiden pek farkı yok koyulaşma açısından
Cumartesi kan vericem artık net olarak o zaman öğreneceğiz
Sonuçta çizgi var pazartesi bile belliydi bak ben ilk yaptığım testi atayım bata üç gün vardı görünmüyor diye açmışım sen düşün

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-18-14-31-14-608_com.android.chrome.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 46
Canim insaAllah saglikla ilerlesin surecin koyulasmaya cok takilma ciktiysa vardir ben takip etmistim degisiklik olmadigi halde betam hep yukseliyordu
Bugün 9. Günüm transfer sonrası canım .
3 gün kaldı kan vermeye inşallah güzelce sonuç alırım katlanarak artar çok sağol

Sonuçta çizgi var pazartesi bile belliydi bak ben ilk yaptığım testi atayım bata üç gün vardı görünmüyor diye açmışım sen düşün
Beklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
Attiklarim 10. Dk gibialti kırmızı olan foto 4-5 saat sonrası

Eklentiler

• IMG_20230118_045120.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20230118_090135.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230118_132541.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20230118_092327.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 48
Beklemiş halı çok belli ama .beklemiş halı gibi çıksaydı eşime soyleyecektim bıraktım
Evet beklemiş halleri çok net canim beklemekte fayda var zaten şuan değer çok düşük olduğu için silik çıkıyor o attığım testte değerim 40 falandı iki gün sonra 140 olmuştu

Tatlis kızlar inşallah bu ay hepimiz güzel verimli geçirir şubat ayında sonuçları pozitif pozitif paylaşırız:)

Benim regl 3. Gunu başladığım klomenim dün bitti. Regl 11. Günü Dr kontrolüm var. Yarın eşimin sperm testi var. Umarım cumartesi yumurtalarim sağlıklı oluşmuştur. Sağlı sollu ağrılarım var ama yumurtluyorumdur diye düşünüp mutlu oluyorum.

Canim bence 2 gun oncesine gore de fark var ilk cikanlarda. Mesela ben 2 gun oncekilerde 2. cizgiyi cok zor gormustum ve testin kendi cizgisi olabilir mi diye dusunerek birsey yazmamistim… ama burdaki ilk yaptiklarini direk gorebiliyorum :) beklemis olanlar zaten cok net.

Tabi onemli olan kan sonuclari, insallah cuma gunu hayirli guzel haberler alirsin

Evt canım beklemiş halleri bile eski ile bugünkü çok farklı .
Evt önemli olan kan sonucu bakalım oldu bu sefer inşallah
Kan cumartesi günü
Sabah 8 de gider veririm 2 saate çıkar .
Trasnfer günü 12 gün sonra 2 kişi olursam benden size baklava edip tüp bebek ekibine

Bebekk geliyooorrr haydi inşAllah betanda güzel çıkar kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…