- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.141
Canim bana transferden 5 gun once bakmislardi en son. E2 seninkine benzerdi. Progesteron cok dusuktu, LH bakilmamisti. Ben pek anlamamistim o zaman da.Transfer olan arkadaşlar
Transferden 1 gün önce E2 LH progestran kaclarda olması lazım
E2:205
Progestran:17.4
LH:3.94 çıkmış
Canım testi sabah verdim az önce hastaneden aradılarCanim bana transferden 5 gun once bakmislardi en son. E2 seninkine benzerdi. Progesteron cok dusuktu, LH bakilmamisti. Ben pek anlamamistim o zaman da.
Takilma bunlara, hayirlisiysa hersey yolunda gidecektir yarin insallah
Rabbim en hayırlısını nasip etsin canım transfer yarindi dimi mucizen seninle olsun sağlıklaCanım testi sabah verdim az önce hastaneden aradılar
Progestrol düşük çıkmış
Nöbetçi eczane bulup progestran alıp kalçadan vurdurun şimdi diye
Apar topar kalktım dışarı çıktım
Düşük riski olurmuş
Evt canım bugün geldik şimdi öğlen gibi olacakmış transferRabbim en hayırlısını nasip etsin canım transfer yarindi dimi mucizen seninle olsun sağlıkla
Güzel haberler verEvt canım bugün geldik şimdi öğlen gibi olacakmış transfer
Hadi hayirlisiyla cok guzel gecsinEvt canım bugün geldik şimdi öğlen gibi olacakmış transfer
İnşallah canımGüzel haberler ver
Hadi rastgelsin inşallahEvt canım bugün geldik şimdi öğlen gibi olacakmış transfer
canım guzel hayırlı haberlerını beklıyorum,Evt canım bugün geldik şimdi öğlen gibi olacakmış transfer
Hayırlısı olsun canım bu işlerden pek anlamıyorum ama yeterli olmadığı için mi ikinciye toplanıyorTopik tup bebeğe dönmüş hayırlısı olsun kızlar bende de bir donmus bebe var 3.gun
bence bir daha toplama yapacak
haftaya gidicem insallah adetle
Kuzucum senin ne zaman güzel haberlerini alacağızcanım guzel hayırlı haberlerını beklıyorum,
mınnosun sımsıkı tutunsun sana ,Allah yardımcın olsun bolca dua et
tatlımmm bugun regl oldum sonunda ben 12 gun gecıktım yaa ..Hayırlısı olsun canım bu işlerden pek anlamıyorum ama yeterli olmadığı için mi ikinciye toplanıyor
Kuzucum senin ne zaman güzel haberlerini alacağız
oyyy canım hayırlı olsun, yaa...Kızlar.
Transferimi oldum şuan dinleniyorum
İdrara aşırı sıkışık beklemek ne kadar zor
Rabbim hayırlısını versin inşallah.Kızlar.
Transferimi oldum şuan dinleniyorum
İdrara aşırı sıkışık beklemek ne kadar zor
Çok Amin, Sağol canımoyyy canım hayırlı olsun, yaa...
sımsıkı tutunsun bebegın,
Amin inşallah canımRabbim hayırlısını versin inşallah.
amiinnn canım benımmÇok Amin, Sağol canım
Darısı başına
Nede olsa artık regl de olmuşsun
İşin rast gitsin su gibi aksın