- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 37
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.121
inşallah kuzum nasip kısmet :)Cağnımm saolasın valla sürecin sonuna doğru gidiyorum hadi sende gel galiii
Aminn benimde sizlerle canım benim
İnşallahhh bitaneminşallah kuzum nasip kısmet :)
bebişler bekliyor
Progestan dex kalçadan olan sanırımSordum neden ovitrella diye rahimde titreşim mi ne yapıyormuş onun olmasını istiyorum dedi.. Pek anlayamadım ama vuruldum.
Aynen aramızda tam 1 gün var. Bir ton ilaç verdi bana da yok yok içinde..
Estrofem, corasprin, folik asit, biteral (bitene kadar) prednol (5 gün sadece)
Vajinal tablet günde 3
Progestan dex her sabah
Proluton transfer zamanı yanınızda olsun dedi bir de.. Progeston değerine göre karar verilcekmiş.
Sana hangi iğneleri verdi.. Hangisi yakıyor. Perşembe başlayacağım diğer ilaçlara şuan yine estrofem sadece
Rabbım saglıkla nasıp etsın hepımızeİnşallahhh bitanem
Yerim ben o bebişleri şimdiden bağ kurmaya çalış gözlerini kapatıp hissetmeye çalış kuzumm
amiinnnn,sonucunuz saglıkla pozıtıf olsunda kucagınız dolsun canlarım,Progestan dex kalçadan olan sanırım
O çok ağrı yapıyor Muş
Benim ki göbekten olan prolutex sabah akşam
Yakma değilde iğne yerlerim açıyor
Vajinal fitil verdi günde 3 adı lutinus
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
1 haftalık iğne ve fitil 1500 TL tuttu haftaya bı daha alicam sonucu öğrenene kadar devam
Sonrasında pozitif olursa inşallah yine devam edicem
Amin inşallah canımSelam kızlar tüp bebekleri takipteyim hayırlı haberlerle gelin insallah bebisler sımsıkı tutunsun annislerine
Yaaa sen yazınca fark ettim2023 gebelik topiği olmuşşşşTekrardan herkese yarışmada başarılar dilerim Bu seferrr olucuuggggg Bilesinizzzzzz Eki Görüntüle 3186657
Olacakkkk olacakkkk evrene pozitif enerjiler göndermeye devam2023 gebelik topiği olmuşşşşTekrardan herkese yarışmada başarılar dilerim Bu seferrr olucuuggggg Bilesinizzzzzz Eki Görüntüle 3186657
Malesef iğne pahalı kuzum olsun da değer bebişlere..inşallah pozitifleri görüp şenlenelimmm emeklerimizin karşılığını alalım hepimizzzProgestan dex kalçadan olan sanırım
O çok ağrı yapıyor Muş
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
1 haftalık iğne ve fitil 1500 TL tuttu haftaya bı daha alicam sonucu öğrenene kadar devam
Hahahaha tinim yaa, açılışı senle yapalım2023 gebelik topiği olmuşşşşTekrardan herkese yarışmada başarılar dilerim Bu seferrr olucuuggggg Bilesinizzzzzz Eki Görüntüle 3186657
Yapalımm seliztoşummm yapalımmm startı verdiimmmHahahaha tinim yaa, açılışı senle yapalım
Kuzu sen transfer oldun muProgestan dex kalçadan olan sanırım
O çok ağrı yapıyor Muş
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
yok canım pazartesi günü olucamKuzu sen transfer oldun mu
Okuyamadim cok kacirdim galiba
Ahh cok heyecanliyok canım pazartesi günü olucam
4 gün kaldı