Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam yine ben 🤓
Eşimle konuştuk 2. Aşılamayı yaptırmamaya karar verdik. Pcos ta aşılama çok sıkıntı. Tüp bebek için fiyat ve hastane araştırmasına girdim. Çok bilindik bi tüp bebek merkezinde yeni yıl sonrası güncel fiyat bilgisi aldım. Almaz olaydım eskiden o fiyat gayet iyi araba alınıyordu. Toplam maliyet ilacı vs 55-60 bini buluyor. Bunun yanı sıra tamamlayıcı sigorta fiyatı bekliyorum tüp bebekle ilgili. Yalnız sadece bir hastanenin 2 şubesinde geçerli bu Sigorta ve hamilelik olduğunda tüm kontroller ve doğumda dahilmiş bu sigortaya. İnşallah iyi bi fiyat verirler. Hastanede medicalpark bahçelievler. Bu hastane ile ilgili bilgisi görüşü olan var mı aranızda. Başarılı mı tüp bebek konusunda. Eğer o seçeneğide elersek devlet hastanesinde şansımızı deneyeceğiz. Tüm parayı tüp bebeğe yatırıp sonrasında bebeğe bakabilecek geleceğide sağlamamız lazım.oy oy bu zamlar bizi fena etti kızçelerim ya

Sordum neden ovitrella diye rahimde titreşim mi ne yapıyormuş onun olmasını istiyorum dedi.. Pek anlayamadım ama vuruldum.
Aynen aramızda tam 1 gün var. Bir ton ilaç verdi bana da yok yok içinde..
Estrofem, corasprin, folik asit, biteral (bitene kadar) prednol (5 gün sadece)
Vajinal tablet günde 3
Progestan dex her sabah
Proluton transfer zamanı yanınızda olsun dedi bir de.. Progeston değerine göre karar verilcekmiş.
Sana hangi iğneleri verdi.. Hangisi yakıyor. Perşembe başlayacağım diğer ilaçlara şuan yine estrofem sadece
Progestan dex kalçadan olan sanırım
O çok ağrı yapıyor Muş
Benim ki göbekten olan prolutex sabah akşam
Yakma değilde iğne yerlerim açıyor
Vajinal fitil verdi günde 3 adı lutinus
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
1 haftalık iğne ve fitil 1500 TL tuttu haftaya bı daha alicam sonucu öğrenene kadar devam
Sonrasında pozitif olursa inşallah yine devam edicem

O çok ağrı yapıyor Muş
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
1 haftalık iğne ve fitil 1500 TL tuttu haftaya bı daha alicam sonucu öğrenene kadar devam
amiinnnn,sonucunuz saglıkla pozıtıf olsunda kucagınız dolsun canlarım,

2023 gebelik topiği olmuşşşş😍😍Tekrardan herkese yarışmada başarılar dilerim😂😍 Bu seferrr olucuuggggg Bilesinizzzzzz😂😂😂
922B09D4-8D94-4263-A042-9E8C5C560B3E.jpeg

O çok ağrı yapıyor Muş
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
Malesef iğne pahalı kuzum olsun da değer bebişlere..inşallah pozitifleri görüp şenlenelimmm emeklerimizin karşılığını alalım hepimizzz 😍😍🤲💙

O çok ağrı yapıyor Muş
Estrofem devam günde 3
Folik asite devam
Kuzu sen transfer oldun mu 😍
Okuyamadim cok kacirdim galiba

X