- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.081
Devamlı olan bir ağrı yok canım ilacı içtikten sonra ve özellikle sabah uyandığımda kasık bel ağrım oluyo.. Regl olcakmışım gibi ağrı var.Teach_Mavi
Canım senin ilaçlardan dolayı kasık ağrın var mı
Sürekli sağ kasığımda ağrı var
Geçen doktora söyledim baktı bişey yok tekrarlar sa söyle dedi
Bugün çoğaldı dün geceden beri daha doğrusu
Sadece sağ taraf ama
Canımmmİnsallah canım sizlerden güzel haberler bekliyoruz bi gözümün hep burada
Sürekli değil anlık aslındaDevamlı olan bir ağrı yok canım ilacı içtikten sonra ve özellikle sabah uyandığımda kasık bel ağrım oluyo.. Regl olcakmışım gibi ağrı var.
Yarın doktoruna tekrar söyle canım
Enfeksiyona bağlı olabilir canım. Yarın dimi kontrolünSürekli değil anlık aslında
Özellikle uzaninca oluyor .
Doktor enfeksiyon var demişti netten baktım enfeksiyon ağrı yaparmis belki ondandır dedim .salı yine söylemeyi düşünüyorum bende adet olqckamis gibi ağrı bel ağrısı vs yok
Salı günü kontrolEnfeksiyona bağlı olabilir canım. Yarın dimi kontrolün
ay maşallaahhh, hayırlı olsun canım benım,Merhaba tatlı hanımlar.
27 aralıkta kızımı kucağıma aldım çok şükür. Sütümün tam gelmemesi, sezeryan dikiş ağırlarım ve sarılıkla ugrasmamız dısında sağlımız yerinde .
Yeni yılda anne olma yolunda uğraş veren tüm hanımlara ve özellikle bu gruptaki ortak dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Yüreğinizden geçen her dileğiniz kolaylıkla gerçek olsun İnşallah. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.
Sen ne yaptın canım regl olmadım mı hâlâay maşallaahhh, hayırlı olsun canım benım,
RABBIM Analı bablı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallaahhh...
aminnn
yok kuzum, beklıyorum :)Sen ne yaptın canım regl olmadım mı hâlâ
acaba ? diyelim miyok kuzum, beklıyorum :)
5 gun gecıktım hayatımda bir ilk
gebelık testı yaptım kuzu negatıf :)acaba ? diyelim mi
şu adet söktürücü masaj varya ben ondan yapmıştım bu masaj aynı zamanda yumurta geliştirici ya.gebelık testı yaptım kuzu negatıf :)
valla oyle suan ıcerde durum ne bılmıyorum :)şu adet söktürücü masaj varya ben ondan yapmıştım bu masaj aynı zamanda yumurta geliştirici ya.
meğersem çatlamayan yumurtam var mış bende sökülsün adet diye bu masajı yapınca yumurtayı aha çok büyütmüşüm . 4 cm kist olmuştu. daha da yapmam içeriyi bilmiyoruz neler var
bence masajı devam ete bekle biraz dahavalla oyle suan ıcerde durum ne bılmıyorum :)
bende adet sokturucu masajı yaptım gecenlerde bakalım ıkı gun daha olmazsam söktürücü verir sanırım doktor..
kıst vs mı oldu anlamadım..
bır ıkı kere yaptım kuzum, beklıyorum :)bence masajı devam ete bekle biraz daha
Cok tesekkürler ederim canim. Amin Insallah. Allahim sana da saglikli Erdemli bir evlat Nasip etsin tez zamandaay maşallaahhh, hayırlı olsun canım benım,
RABBIM Analı bablı buyutsun hayırlı evlat olsun ınsallaahhh...
aminnn
Sayı çok düşük canımSelam kızlar bugün sprm testi verdik sonuclar çıktı
Sizce nasıl tup bebek zamaninda da çıkan sonuçlar gözüküyor
Yarın kendi doktoruna gostercez sonra da tüp bebek doktoruna
Kuzum başladık zaten ikinci deneme yapicaz dondurulmuş var bı tane deSayı çok düşük canım
İleri hızlı harekette düşük
Tpmss ortalaması na 9 larda
Doktor tüp bebeğe başlayalım diyebilir
Dondurulmus embriyo varsa sperm testine gerek yokmuş aslındaKuzum başladık zaten ikinci deneme yapicaz dondurulmuş var bı tane de
Elimizde yeni sonuç olsun dedik o yüzden tekrarladik düşük evet farkındayım da ne bliim sizinde tecrübenizddn faydalanmak istedm 1 senedir beraberz artık