- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.041
Dondurulmusu deneriz herhalde o duruyor ama tutmazsa diye elimizde sonuç olsun istedimCanım benim hadi inşallah şifa olsun çok güzel haberler alırsın
Dondurulmuş mu deneyeceksin , baştan mi ??
Aminn hayırlısı olsun inşallah
Evt başta çözmek zor ama güzel bir kutusu varAhahhaa estrofem kutusu efsane ya çok hoşuma gidiyo benim şekliilk kullanış ta ben de açmada zorlanmıştım
Aynen benim de ilk transfer olacak tek embriyo olcak kuzum
İyi yaptın kuzum, inşallah tutar sımsıkıDondurulmusu deneriz herhalde o duruyor ama tutmazsa diye elimizde sonuç olsun istedim
İnşallah canım
İnşallah canımİyi yaptın kuzum, inşallah tutar sımsıkı
Bnmki de böyle ilerledi.Tahmini 20 güne transfer olur dedi canım
Oda 10 Ocak falan yapıyor
Doğal Yumurtlama olması beklenmeyecek
Estrofem verdi günde 2
Haftaya başka ilwclar eklenecek miş sanırım bundan sonraki sürece hix hakim degilim gidip görüp öğreneceğizkist kaybolmus ya o bile bişey benim için .ama hala kistim var gibi kasık ağrım var orası ayrı
Bana günde 3 yazdı. Akşam yatmadan üçünü bi anda içebilirsin ister sabah öğle akşam içebilirsin sana kalmış dedi..Evt başta çözmek zor ama güzel bir kutusu var
Bana doktor günde sabah akşam 2 öğün yazdı seninde mi öyle
Bilmiyorum ki canımBana günde 3 yazdı. Akşam yatmadan üçünü bi anda içebilirsin ister sabah öğle akşam içebilirsin sana kalmış dedi..
Akşam 3 tane içiyorum ama sabah öğle akşama mı çevirsem daha mı etkili olur bilemedim
Amin inşallah canımBnmki de böyle ilerledi.
Yumurtalama olmadığı için kist kayboluyor..
İnş güzel geçer de sorunsuz atlatırsın
Sessizlesti burası zaten ama ben burda kalayım yineKızlar günaydın artık 2023 topiğine mi geçsek 2022 umutları gitti
İnsan alıştığı yeri bırakamıyor demiSessizlesti burası zaten ama ben burda kalayım yine
Aynen öyleİnsan alıştığı yeri bırakamıyor demi
Anladım canım hadi bakalım takipte kalalım bebitolara adım adım inşallahhBilmiyorum ki canım
Bana sabah akşam yazdı
Haftaya yine bakacak değere göre
İnşallah hayırla sağlıkla tutunur minnoşun gönlünü ferah tut canımSelam kizlar uzun bir aradan sonra ben geldim 5 aydir gebe kalmam yasakti , simdi ocakta dogal siklus yontemiyle dordurdugum 1 adet ymuurtami transfer edicez insallah bu sefer Allah yuzume guler valla artik cok yoruldum
Amin kuzum insallah nerde varsa isteyen Allah yuzune gulsunİnşallah hayırla sağlıkla tutunur minnoşun gönlünü ferah tut canım
Yaaa canım benim çokk üzüldüm melek oldu cennette sizi bekliyor bebişin Rabbim dayanma direnme gücü versin..Rahim ağzı yetmezliği sebebiyle erken doğum yaptım kuzum. 25 haftalık 3 buçuk ay önce kaybettik bebeği. 8 saat yasayabildi minik kuzum. Yeniden bi süreç beni bekliyor sezeryan olduğum için şuan yasağım var.
Rahim 11 mm olmuş güzel gidiyor dedi kuzum. Salı tekrar çağırdı
Benim de 9. Gündü dün 9 mm olmuş gayet güzel dediRahim 11 mm olmuş güzel gidiyor dedi kuzum. Salı tekrar çağırdısenin ne zaman kontrol kuzum