- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.061
Çok şükür hep böyle güzel ilerlesinnBenim de 9. Gündü dün 9 mm olmuş gayet güzel dedi
Estrofemi 2 den 3 e çıkardı salı gel dedi
Sen kaçıncı gundesin
Günümüzde aynı ikimizde 10. GündeyizÇok şükür hep böyle güzel ilerlesinnBugün 10. Gün kuzum.
Aynı gün kontrolümüz transferimiz de aynı gün olur belki
9 ocakta okuma bayramım var inşallah ya pzt öğleden sonra ya da salı olur diye istiyorum ama tabi önce olursa da yapcak bir şey yokGünümüzde aynı ikimizde 10. Gündeyiz
Benim ki takımı 9 Ocak pazartesi transfer
Belki salı günü net tarih verir
Sana ekstra ilaç yazıldı mi
Estrofem den başka birşey kullanıyor musun
Corasprin bana vermedi9 ocakta okuma bayramım var inşallah ya pzt öğleden sonra ya da salı olur diye istiyorum ama tabi önce olursa da yapcak bir şey yok
Yok 3 estrofem 1 corasprin ve folik asite devam
Aminn canım bakalım hayırlısı olsun hepCorasprin bana vermedi
Folik asit aylardır kullanıyorum
Hakkımızda hayırlısı
Yeni yılda güzel haberlerin olsun inşllahGünümüzde aynı ikimizde 10. Gündeyiz
Benim ki takımı 9 Ocak pazartesi transfer
Belki salı günü net tarih verir
Sana ekstra ilaç yazıldı mi
Estrofem den başka birşey kullanıyor musun
Yeni yılda açılışlar senden kuzuuuuAminn canım bakalım hayırlısı olsun hep
Ahhh inşallah canımYeni yılda güzel haberlerin olsun inşllah
Ne çok sabrettiniz maşllah hepinize
Gözün aydın canımMerhaba tatlı hanımlar.
27 aralıkta kızımı kucağıma aldım çok şükür. Sütümün tam gelmemesi, sezeryan dikiş ağırlarım ve sarılıkla ugrasmamız dısında sağlımız yerinde .
Yeni yılda anne olma yolunda uğraş veren tüm hanımlara ve özellikle bu gruptaki ortak dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Yüreğinizden geçen her dileğiniz kolaylıkla gerçek olsun İnşallah. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canımMerhaba tatlı hanımlar.
27 aralıkta kızımı kucağıma aldım çok şükür. Sütümün tam gelmemesi, sezeryan dikiş ağırlarım ve sarılıkla ugrasmamız dısında sağlımız yerinde .
Yeni yılda anne olma yolunda uğraş veren tüm hanımlara ve özellikle bu gruptaki ortak dertlerimi paylaştığım tüm arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Yüreğinizden geçen her dileğiniz kolaylıkla gerçek olsun İnşallah. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.
Amin Tenyearsım, darısı başına olsun güzel kalpli kadınGözün aydın canımsağlıkla sıhhatle büyüsün bahtı açık olsun inşallah
Amin amin amin canım, sen de bir avazda al sağlıcakla kucağına. Bebek fabrikası olur İnşallah burası seneyeRabbim analı babalı büyütsün inşallah canımbizi de vakti saati gelince bi avaz da kurtarsın inşallah diğer kızçelerimize de yeni yıl da yeni bebiş haberleriyle buralar da dolup taşmayı nasip etsin Rabbim
Çoook Amin kuzumAmin Tenyearsım, darısı başına olsun güzel kalpli kadın
Amin amin amin canım, sen de bir avazda al sağlıcakla kucağına. Bebek fabrikası olur İnşallah burası seneye
Ayyy yeni yılık ilk güzel haberiMerhaba tatlı hanımlar.
Deryosum tesekkur ederim bitanem . Darisi senin evlatlarinin güzel haberlerini burdan paylasmaya olsun Insallah canim.Ayyy yeni yılık ilk güzel haberiÇok tebrik ederim güzel anne Bebişin sağlıkla, analı babalı, çok sevgiyle büyüsün Annelik serüveninde herşey yolunda ve keyifle geçsin
İnsallah canım sizlerden güzel haberler bekliyoruz bi gözümün hep burada2022 nin son gününden hepinize kucak dolusu sevgilerr
Yeni yıl hepimize kalbimizden geçenleri yaşamayı nasip eylesin. Önce sağlık, huzur mutluluk getirsin. Yeni başlangıçlar, yeni deneyimler yaşadığımız bir yıl olsun.
Bu yıl anne olmayı dileyen her kadın (ben de dahil) bebişine sağlıkla kavuşsun inşallahh