Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır canım
sadece kaç adet olduğunu kaç tane kaldığını kaç dondurulduğu kaçıncı gün olduğunu söylediler .
1-2-2 şeklinde dondurulmuş.
transfer olunca epikiriz alıcam bakıcam . diğerlerinin kalitesine
aslında embrıyolog soyluyor demekkı orda uygulama farklı.
ama Aa en kaltelı olanlar kuzum gonlun rahat olsun..
epıkırız raporu ne ıcın oluyor? detaylı rapor mu?

aslında embrıyolog soyluyor demekkı orda uygulama farklı.
ama Aa en kaltelı olanlar kuzum gonlun rahat olsun..
epıkırız raporu ne ıcın oluyor? detaylı rapor mu?
Evt sana yapılan tüm işlemler tedavilerin detaylı raporu .
Hem bilgim olur hemde ilerde başka doktora gidersem lazım olur bakar fikri olur diye istedim . Doktorum da sıkıntı yok veririz dedi .zaten genelde veriyorlarmış

Evt sana yapılan tüm işlemler tedavilerin detaylı raporu .
Hem bilgim olur hemde ilerde başka doktora gidersem lazım olur bakar fikri olur diye istedim . Doktorum da sıkıntı yok veririz dedi .zaten genelde veriyorlarmış
bende alıyım barii :)
gercı cogu seyı bılıyorum ama raporda olsun..

maşallah ne güzel haber
valla canım pek anlayamıyorum bu kalite dir hücre sayısıdır falan
hastane embriyolog güzel embriyoların var diyince bende 5a 5b 5 c falan sanıyordum doktor en iyisi 3AA onu transfer edicez diyince biraz moral gitmişti çok sağol
Hiç öyle şeylere takılma..
Bende doktor değiştirmek için görüşme yaptığım sırada 1-2 art niyetli doktor nasıl kapatıldılar, dedikleri beyan doğru mu bilemeyiz kararı size bırakıcaz dedi.
Ama hem instagramdan hem de yüz yüze 3-4 doktor ile görüştüm. Epikrizleri falan yolladım.
Doktorlar hep annenin vücuduna bağlı hiç yaşamaz dediğimiz embryolar bile anne vücudundaki yenilenme ile çok sağlıklı hale gelebiliyorlar demişti.
Zaten embryonun kalitesini gebeliğin devam etmesi gösteriyor.
5aa transfer olup kalp atımı duyamayan, genetik testi sağlıklı olup kimyasal ile dönen çok var.
Hiç o ayrıntılara takılma.
Bana bi doktor bedenin çok iyi merak etme doğal yoldan eğer döllenme olsaydı emin ol devam ederdi demişti.
Benim 5aa transfer edildi hep ama tutmadı. Şahit oldunuz…
Ben o doktorun sözünü kendime çok tekrar ettim. Bedenim iyileştirmek için hazır ben hazır diye…
Bence sende bi yerleri okuyup güvenini sarsma sürecine ve olacağına odaklan☺️
İnş olacaktır☺️

Hiç öyle şeylere takılma..
Bende doktor değiştirmek için görüşme yaptığım sırada 1-2 art niyetli doktor nasıl kapatıldılar, dedikleri beyan doğru mu bilemeyiz kararı size bırakıcaz dedi.
Ama hem instagramdan hem de yüz yüze 3-4 doktor ile görüştüm. Epikrizleri falan yolladım.
Doktorlar hep annenin vücuduna bağlı hiç yaşamaz dediğimiz embryolar bile anne vücudundaki yenilenme ile çok sağlıklı hale gelebiliyorlar demişti.
Zaten embryonun kalitesini gebeliğin devam etmesi gösteriyor.
5aa transfer olup kalp atımı duyamayan, genetik testi sağlıklı olup kimyasal ile dönen çok var.
Hiç o ayrıntılara takılma.
Bana bi doktor bedenin çok iyi merak etme doğal yoldan eğer döllenme olsaydı emin ol devam ederdi demişti.
Benim 5aa transfer edildi hep ama tutmadı. Şahit oldunuz…
Ben o doktorun sözünü kendime çok tekrar ettim. Bedenim iyileştirmek için hazır ben hazır diye…
Bence sende bi yerleri okuyup güvenini sarsma sürecine ve olacağına odaklan☺️
İnş olacaktır☺️
Haklısın canım
Allah da nasip ederse olacak inşallah 🤲
Doktorlarda çok takılmayın sayıya vs diyor ama işte merak ediyoruz istemsizce
Embriyolog umda o yüzden kalite seviyelerini söylemedi sadece 5 tane 5. Gün var gayet güzel dedi dondurduk dedi o kadar
1-2-2 şeklinde dondurduklarini bile daha dün öğrendim oda tesadüfen 😄 doktora bişey sormuştum oda kağıttan okuyarak baktı o sırada duydum
Size güzel haberlerle geleyim inşallah 🥰😍

Haklısın canım
Embriyolog umda o yüzden kalite seviyelerini söylemedi sadece 5 tane 5. Gün var gayet güzel dedi dondurduk dedi o kadar
1-2-2 şeklinde dondurduklarini bile daha dün öğrendim oda tesadüfen 😄 doktora bişey sormuştum oda kağıttan okuyarak baktı o sırada duydum
Bende benimkileri bilmiyordum. Bende doktor görüşmeleri için epikriz aldığımda öğrendim…
Çok önemli değil ya..
Benim korkum ikiz bebekti ben o yüzden korkuyordum. Bu transfer olsaydı. 2 embryo transfer edeceklerdi.
Sanki diğerleri tutmuştu bunların derdine düşmüştüm😬
Transfer ne zaman şimdi?

Haklısın canım
ay ben dıdık dıdık herseyı sordum yaa :KK70:
ama genel yapım boyle merak ederım herseyi ..
nasp oldumu gerisi boş ya, 2bb tutanda var 5aa tutmayanda ..
Rabbım saglıkla versın hepımıze :KK37:

Bende benimkileri bilmiyordum. Bende doktor görüşmeleri için epikriz aldığımda öğrendim…
Çok önemli değil ya..
Benim korkum ikiz bebekti ben o yüzden korkuyordum. Bu transfer olsaydı. 2 embryo transfer edeceklerdi.
Sanki diğerleri tutmuştu bunların derdine düşmüştüm😬
Transfer ne zaman şimdi?
Tahmini 20 güne transfer olur dedi canım
Oda 10 Ocak falan yapıyor
Doğal Yumurtlama olması beklenmeyecek
Estrofem verdi günde 2
Haftaya başka ilwclar eklenecek miş sanırım bundan sonraki sürece hix hakim degilim gidip görüp öğreneceğiz 😄 kist kaybolmus ya o bile bişey benim için .ama hala kistim var gibi kasık ağrım var orası ayrı 🤣

ay ben dıdık dıdık herseyı sordum yaa :KK70:
ama genel yapım boyle merak ederım herseyi ..
nasp oldumu gerisi boş ya, 2bb tutanda var 5aa tutmayanda ..
Rabbım saglıkla versın hepımıze :KK37:
Bende çok sordum ama söylemediler
Sen çok inceliyorsun takılıyorsun bunu bil yeter dediler
2023 de bizim yılımız olacak inşallah inanıyorum 😍

Bende çok sordum ama söylemediler
Sen çok inceliyorsun takılıyorsun bunu bil yeter dediler
2023 de bizim yılımız olacak inşallah inanıyorum 😍
bana direk embrıyolog soyledı aslında cok sorgulamadım. :)
evet kadınların geneli oyle ya bende cok ıncelerım normal hayatımda da öyle,aslında akışa bırakmak en ıyısı..
ama doktoruma herşeyi sordum valla ne duyduysam :KK70: adam dıyodu onu dusunme sen vs..
bende cok ınanıyorum :KK37::KK200::emir_bebek:

Saol canım haber ettiğin için..
Ah ya ben ordan tüpe yönelinir diye düşünmüştüm ama inatçı çıkmış yumoşlar..
2.aşılamada da tablo benzer olur bence..
Direkt tüpe başlamayı mı düşünüyorsun. Benim gonal f 450 flakon dan günlük 300 doz vurulmuştum 8 gün.. 2 gün de meriofert kullanmıştım 12. Gün toplanmıştı yumurtalar.. 5600 lira gitmişti ilaçlara benim de raporsuz du..
Şimdi ki fiyatlar hakkında hiç bilgim yok ama her geçen ay artıyor malesef ki..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yumurta kalitesi için beslenmene dikkat et, yumurta, yeşillik, et, balık, sebze, nohut vs vs tüket canım
Bende çok umutlanmıştım valla en azından ilaçların bir kısmının masrafından kurtulurum sanmıştım. 2. Yide o sebeple düşünmüyorum. Bakalım maddi açıdan eşim kendine güveniyosa direk tüp bebek başlarız. Ama özelde düşünüyordum şimdi devlette olabilir diyorum tamamen ekonomiye bağlı hepsi. Gonal f 450 yi 8 kutu mu almış oldun yani. İnternette baktım bugün 1.600 küsür gördüm ama ne kadar güncel bilemiyorum. Senin tedavin devlette mi oldu özelde mi bu arada canım
Allah kolaylık versin canım
sende arafta kalmışsın
eşinizde sorun yoksa pco olmak hamileliğe engel değil aslında
yumurta takibi yaptırdın mı doktora yoksa direk aşılama ya mı geçtin
Amin Allah razı olsun. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. Pco doğal hamilelikte sıkıntı ama tüp bebekte doktorlar severmiş öyle demişti bi doktorum. Yumurta çok olduğu için tek seferde çok fazla yumurtadan embriyo sayısı iyi çıkıyormuş vs. Ama maliyeti çok 🥳
3 haftadır haftada 3 gün gittim yumurta takibine 2 hafta zaten 10mm de sabitti sonra dozu arttırdılar onda da 13,5 mm de sabit kaldı. Son 5 gün kalmıştı extra ilaç alıp devam edebilirsin dedilerse gerek yok dedim büyüse büyürdü şimdiye. O yüzden aşılama iptal oldu gün aşırı ilişkiye girin nolur nolmaz dediler. Çatlatma iğnesinide vurmama gerek yokmuş. Bi sonraki tedaviye çatlatma iğne masrafım azaldı bi 🤪🤪

Aaaa benimde 29 aralıkta kontrol var tahmini 9-10 ocak transfer var
dün o estrofemi açamadım kız ben ilk defa kullanıyorum. you tube dan baktım 🤣🤣
seninde ilk transfer demi hangi kalitedeki transfer olacak tek embriyo mu transfer olacak
Ahahhaa estrofem kutusu efsane ya çok hoşuma gidiyo benim şekli 😅 ilk kullanış ta ben de açmada zorlanmıştım😅
Aynen benim de ilk transfer olacak tek embriyo olcak kuzum

Bende çok umutlanmıştım valla en azından ilaçların bir kısmının masrafından kurtulurum sanmıştım. 2. Yide o sebeple düşünmüyorum. Bakalım maddi açıdan eşim kendine güveniyosa direk tüp bebek başlarız. Ama özelde düşünüyordum şimdi devlette olabilir diyorum tamamen ekonomiye bağlı hepsi. Gonal f 450 yi 8 kutu mu almış oldun yani. İnternette baktım bugün 1.600 küsür gördüm ama ne kadar güncel bilemiyorum. Senin tedavin devlette mi oldu özelde mi bu arada canım

Amin Allah razı olsun. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. Pco doğal hamilelikte sıkıntı ama tüp bebekte doktorlar severmiş öyle demişti bi doktorum. Yumurta çok olduğu için tek seferde çok fazla yumurtadan embriyo sayısı iyi çıkıyormuş vs. Ama maliyeti çok 🥳
3 haftadır haftada 3 gün gittim yumurta takibine 2 hafta zaten 10mm de sabitti sonra dozu arttırdılar onda da 13,5 mm de sabit kaldı. Son 5 gün kalmıştı extra ilaç alıp devam edebilirsin dedilerse gerek yok dedim büyüse büyürdü şimdiye. O yüzden aşılama iptal oldu gün aşırı ilişkiye girin nolur nolmaz dediler. Çatlatma iğnesinide vurmama gerek yokmuş. Bi sonraki tedaviye çatlatma iğne masrafım azaldı bi 🤪🤪
Yok 4 kutu gonal f kullandım. 1 kutu 2 gün gidiyor. Karıştırınca 600 çıkıyor çünkü canım. Kalem gonalf e göre daha uyguna geliyor..
Ben pendik medikalparkta yaptırıyorum.
Kendinizi en uygun hissettiğiniz zamanda başlayın canım inşallah 😊

Canlar bakamiyorm yaaa bayadir ama okuyorm elimden geldiğince hakkımızda herşeyin hayirlisi
Geçen salı ürologa gittik bazı. Hormonal sorunlara değindik gene ilaç aynı etkide ilaç verdi ben ekstradan actibiyol da aldım Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi bu sene düzenli kullandırmaya çalışıyorum günde 2 tane iciriyorum etkisi olcakmi bilmiyorum ama en azından vitamin desteği iyidir yine çocuk tedavisi sonlanana kadar içer
Bu salı da sperm tahlili vericek yine sayılar ne durumda görmek istediğimz için bakalm ne çıkacak
Sonra da tüp bebege basvurucam
Önce yine emek hocanın özeline gidicem sonucu gösterip ne kadar umut vericek onu konuscam ona göre 3. Ye de deneyin yada deneme derse vs ilk seferinde de çok umut yok demişti ama yine de elimizde sonuc olsun istedim ilaç vs sperm yükselmesi için değil ama merak ediyorum
Bizde gelişmeler bu umarım hakkımızda hayırlısı

Canlar bakamiyorm yaaa bayadir ama okuyorm elimden geldiğince hakkımızda herşeyin hayirlisi
Geçen salı ürologa gittik bazı. Hormonal sorunlara değindik gene ilaç aynı etkide ilaç verdi ben ekstradan actibiyol da aldım Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi bu sene düzenli kullandırmaya çalışıyorum günde 2 tane iciriyorum etkisi olcakmi bilmiyorum ama en azından vitamin desteği iyidir yine çocuk tedavisi sonlanana kadar içer
Bu salı da sperm tahlili vericek yine sayılar ne durumda görmek istediğimz için bakalm ne çıkacak
Sonra da tüp bebege basvurucam
Önce yine emek hocanın özeline gidicem sonucu gösterip ne kadar umut vericek onu konuscam ona göre 3. Ye de deneyin yada deneme derse vs ilk seferinde de çok umut yok demişti ama yine de elimizde sonuc olsun istedim ilaç vs sperm yükselmesi için değil ama merak ediyorum
Bizde gelişmeler bu umarım hakkımızda hayırlısı
Canım benim hadi inşallah şifa olsun çok güzel haberler alırsın 🐣❤️
Dondurulmuş mu deneyeceksin , baştan mi ??
Aminn hayırlısı olsun inşallah

X