Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gece bayagi kasilmam oldu
Sonrasinda sabah ne olur ne olmaz doktoruma aradim dogumhaneye yönlendirdi..
Gelir gelmez hastaneye nst ye bağlandı ve sanci görülünce doktor hemen alacağını söyledi, direk hazırladılar zaten..
Ameliyathane de sırtımdan iğneyi vurup hafif bir uyku ilacı verdiler..
Cikinca da agrim olmadi ama bebegik üşümüş biraz ısıtıp 2 saat sonra yanima getirdiler ..
Cok az emdi..
Sonrasinde etmedi hic, kustu kusmugu ve kakasi siyahti doktoruna bildirdiler.. midesi yıkandı.. sonrasında rahatladi bayagi bir uyudu..
Memegi zor tuttu sonra cok guzel emdi..
Topuk kanı aldılar orda morarmis korkutmuş bayagi getirip te bunlari duydugumdan beri hiç iyi hissetmedim ayni korkuları yasamak cok zor .. sonra hic emmedi.. misil misil uyuyor saatlerdir.. uğraşıyoruz emmesi için surekli..
İyi ki dogmus anne karnında neler olabilecegini düşünmek bile istemiyorum tedbir amaçlı gelmiştim oysa ..
Onun dışında hic agrim olmadi..
Pijamamida giydim, yürüdüm de..
Simdilik benden bu kadar tek korkum yine genzine kaçıp kusmasi morarmasi
Cok dikkat etmem gerektiğini söylediler
Reflu olabilirmiş
Sizde oldu mu böyle birsey nasil önüne geçeceğim
Bu korkularla mi buyutecegim onu düşünüyorum

Rabbim sana bağışlamış yavrunu canım hic düşünme oyle mi olurdu boylemi olurdu diye simdi onun sana senin ona ihtiyacın var . Hemen toparlar zaten elbette emer diye dusunuyorum bi saskinlik bi korku vardir ondada senin kokunu aldikca atlatir her seyi . Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

Amin inşallah
Bayagi bir korkuttu bizi simdi iyiyiz çok şükür
Sende saglikla kavus insallah

Ayyy hadi bakalim, guzel guzel kaliteli yumurtalarin olsun insallah

Yok kuzum valla ben zaten opu sirasinda ohss olmustum, bunu kullanmay basladigimda zaten cok rahatsiz bir haldeydim, tam tersi dostinex rahatlatti beni…
canım selamm nasılsın?
bana da bugun doktorum dostinex yazdı , yarın ovıtrelle ıle kullanmaya başlıycam :)

canım selamm nasılsın?
bana da bugun doktorum dostinex yazdı , yarın ovıtrelle ıle kullanmaya başlıycam :)
Selam canim, iyiyim cok sukur sen nasilsin?
Opu yaklasiyor degil mi cars veya pers mi olacak? Ben dostinex i opudan cikinca kullanmay baslamistim. Sana oncesinde verdiklerine gore vardir bir bildikleri zaten, ve daha rahatlatici da olabilir
İnsallah cok kaliteli guzel yumurtalarin toplansin ve guzel embryolariniz toplansin kuzum

Canim hayirli olsun saglikla büyüsün insallah ❤

Canım hayırlı olsun, tabiki endişeli bir süreç ama önemli olan bebişin yanında ve sağlıklı onun da senin de adapte olman gereken bir süreç, minnakımız da yorulmuştur uyuması normal en başlarda hastanede güvendesin kendini sakın strese sokma, o hisseder senin stresini. Konuş bol bol minişle

Sen nasilsin kuzu?
Bebis nasil? Hamilelik guzel gidiyor mu
Canımmm iyiyiz hayatım, tüm kemiklerim agrıyor bolca krampım var , şükür tabi :) kızlar da çeker inşallah bu hamilelik semptomlarını

Sen nasılsın ? Bebiş kızdı dimi ? Yatış devam mı hala , yoksa biraz ayaklandın mı ?

cok sukur ıyıyım canım bende,
perşembe toplancak inşallah, dostinexi yumurta toplandıktan sonra sıvı bırıkmesın vs dıye rahatlatsın dıye verıyorlarmıs kuzum.
inşallaahhhh canım Allah razı olsun..
senin bebiş nasıl kaç aylık oldu?

Çok şükür doğumun olmuş canım İnşallah kısa sürede toparlar evinize kavuşursunuz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Ayy tabi sen sona dogru yaklasiyorsun, artik vucut her turlu tepkiyi gosteriyordur
Evet canim kiz bizimki de. Yani ben yatalak modunda degilim ama evdeyim, evden hastane disinda pek cikmiyorum. Ama evin icinde az bi hareketim var oyle hiic kalkmiyor durumunda degilim :)
Tabi onumuzdeki haftalar ne gosterir bilemiyorum..
Saglikla ilerlesin gebeliklerimiz ve saglikla kucagimiza alalim da, biz cekilmesi gereken herseyi cekeriz di mi

Hadi insallah hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz
Biz de 5. ayimizi bitirdik kuzum. Sanki hiiiicc gecmiyor gunler gibi geliyor hep evde olunca ozellikle. Ama bir sekilde guzel sonu bekliyoruz iste

Hadi insallah hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz
Biz de 5. ayimizi bitirdik kuzum. Sanki hiiiicc gecmiyor gunler gibi geliyor hep evde olunca ozellikle. Ama bir sekilde guzel sonu bekliyoruz iste
İnsallaahh kuzumm,perşembe buyuk gun :)
ya maşallaaahh bakar mısın 5 ay bitmiş, sana geçmez dımı bizede nasıl hızlı geliyor..
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım benımm

oyy canım yaa,
az kalmış senınde dogum ya resmen dün gibi hatırlıyorum hamile kaldıgıınız zamanları
ALLAHIM saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…