Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy canım yaa,
az kalmış senınde dogum ya resmen dün gibi hatırlıyorum hamile kaldıgıınız zamanları
ALLAHIM saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
Saol canim , siz de yasayacaksiniz Ayni seyleri , Ilk trimester yavas, ikinci trimester hızlı , son trimester ennn yavas geceni. Gel de bana sor yani . İnşallah sen de tadarsın anneliği en tez zamanda. Allahım kucağını doldursun

amiinnnn canım çok amiinn, saglıkla gelecegı günü bekliyorum
evet genelde sonlara dogru çok yavaş geçtiği söyleniyor,benim kız kardeşimde ocakta doğum yapacak hemen hemen seninle aynı sanırım

amiinnnn canım çok amiinn, saglıkla gelecegı günü bekliyorum
evet genelde sonlara dogru çok yavaş geçtiği söyleniyor,benim kız kardeşimde ocakta doğum yapacak hemen hemen seninle aynı sanırım
Ay İnşallah bir an önce gelir o haber
Demek kızkardeşinle ayni dönemde fanfinifon peşindeymişiz:))

Kizlar beyaz sulumsu akıntı yumurtlama gunumden beri var normalde sarimsi yesilimsi akinti olurdu bu ay beyaz sulumsu oldu adet gunume yaklasik 2 hafta var bu gebelik olacagina isaretmi?

37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yine sen nasılsın miniğimizz nasıl mavişim
Hadi hayırlısı inşallah canım iyi olmaya çalışıyorum ya gündüzleri hiç uyumuyor diyebilirim on dakika falan yani ne iş yapabiliyorum nede öbür garibi doyurabiliyorum

37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yine sen nasılsın miniğimizz nasıl mavişim
Ayyy Selizaycım doğum haberin var sandım perşembe güzel haberler bekliyorum

Ben bugün 2.tüp bebek sürecine başladım Memorialdayım, yumurtam az, hiç bilmediğim bir ilacla başladık.. cuma kontrol olacak bakalım duruma göre tedavi devam edecek.. haberler bende şimdilik böyle

Sağlıklı yumuşların gelişsin, sürecin su gibi aksın geçsin mucizeni kucağına almaya vesile olsun inşallah canım benim

Canimcim yeni sürecin hayirli uğurlu olsun kuşum, bol bol sağlıklı sağlıklı yumurtalar , embriyolar olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…