- 1 Eylül 2021
- 4.727
- 17.948
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.661
Saol canim , siz de yasayacaksiniz Ayni seyleri , Ilk trimester yavas, ikinci trimester hızlı , son trimester ennn yavas geceni. Gel de bana sor yani . İnşallah sen de tadarsın anneliği en tez zamanda. Allahım kucağını doldursunoyy canım yaa,
az kalmış senınde dogum ya resmen dün gibi hatırlıyorum hamile kaldıgıınız zamanları
ALLAHIM saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
amiinnnn canım çok amiinn, saglıkla gelecegı günü bekliyorumSaol canim , siz de yasayacaksiniz Ayni seyleri , Ilk trimester yavas, ikinci trimester hızlı , son trimester ennn yavas geceni. Gel de bana sor yani . İnşallah sen de tadarsın anneliği en tez zamanda. Allahım kucağını doldursun
Ay İnşallah bir an önce gelir o haberamiinnnn canım çok amiinn, saglıkla gelecegı günü bekliyorum
evet genelde sonlara dogru çok yavaş geçtiği söyleniyor,benim kız kardeşimde ocakta doğum yapacak hemen hemen seninle aynı sanırım
amın canımmmAy İnşallah bir an önce gelir o haber
Demek kızkardeşinle ayni dönemde fanfinifon peşindeymişiz:))
Kontrolün ne zaman canim sanki bu haftalarda alacak demiştinGünaydın kızlar, herkese mutlu günlerben bugün de doğurmadım ehe
37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yineKontrolün ne zaman canim sanki bu haftalarda alacak demiştin
Hadi hayırlısı inşallah canım37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yinesen nasılsın miniğimizz nasıl mavişim
Gece uyuyordur inşallahHadi hayırlısı inşallah canımiyi olmaya çalışıyorum ya gündüzleri hiç uyumuyor diyebilirim on dakika falan yani ne iş yapabiliyorum nede öbür garibi doyurabiliyorum
Allah razı olsun o kadarina müsade ediyor oda olmasaydı yanmıştık zatenGece uyuyordur inşallah
Ona da şükür, gece uykusu daha önemliAllah razı olsun o kadarina müsade ediyor oda olmasaydı yanmıştık zaten
Hayır, ama sağlıklı akıntı olduğuna işaret. Diğerleri enfeksiyonlu akıntı olabilrKizlar beyaz sulumsu akıntı yumurtlama gunumden beri var normalde sarimsi yesilimsi akinti olurdu bu ay beyaz sulumsu oldu adet gunume yaklasik 2 hafta var bu gebelik olacagina isaretmi?
Ayyy Selizaycım doğum haberin var sandım37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yinesen nasılsın miniğimizz nasıl mavişim
Sağlıklı yumuşların gelişsin, sürecin su gibi aksın geçsin mucizeni kucağına almaya vesile olsun inşallah canım benimAyyy Selizaycım doğum haberin var sandımperşembe güzel haberler bekliyorum
Ben bugün 2.tüp bebek sürecine başladımMemorialdayım, yumurtam az, hiç bilmediğim bir ilacla başladık.. cuma kontrol olacak bakalım duruma göre tedavi devam edecek.. haberler bende şimdilik böyle
Ahhh sağol canım benim çok amin.. benim de dualarım seninleSağlıklı yumuşların gelişsin, sürecin su gibi aksın geçsin mucizeni kucağına almaya vesile olsun inşallah canım benim
Canimcim yeni sürecin hayirli uğurlu olsun kuşum, bol bol sağlıklı sağlıklı yumurtalar , embriyolar olsun İnşallahAyyy Selizaycım doğum haberin var sandımperşembe güzel haberler bekliyorum
Ben bugün 2.tüp bebek sürecine başladımMemorialdayım, yumurtam az, hiç bilmediğim bir ilacla başladık.. cuma kontrol olacak bakalım duruma göre tedavi devam edecek.. haberler bende şimdilik böyle
Ayyy sağol canım yaa büyüsünler bebiş olsunlar inşallahCanimcim yeni sürecin hayirli uğurlu olsun kuşum, bol bol sağlıklı sağlıklı yumurtalar , embriyolar olsun İnşallah
Ayyy sağol canım yaa büyüsünler bebiş olsunlar inşallah
Senin hazırlıklar nasıl? Minnoşun gelmesine cok az kaldı
Onu bekleyen annesinin sımsıcak kucağı olsun yeterYok canim ya o kadar eksik var ki hala, bitmiyor bitmiyor. Ben de daha hazir degilim gibi, ama hazirim gibi de bilemedim:) Darisi basina