Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görüyorsun sormam ne kadar işe yaradı anında geldi proluk 😂bunun sonucu alırım bir hamile duanı 🥰😂😂

Bu sene bu bebeklere ne oldu Allahım bizim topik de ağrısı olan olana hep bir erken doğum riski kime dua edeceğim şaşırdım🥺

Konuşunca ocak grubuna da haber ver yada beni etiketle göreyim, minnoş belli bir seviyeye gelmiştir ama inşallah ikiniz de sağlıklıca kavuşmak nasip olsun 🤲🏻💜benim son durum bu minicik boyum minyon halimle bebeğin göbeği iki hafta ileri dedi şeker su fazlalığı yok ama rahat etmedi ya şeker etkiliyorsa diye diyet verdi. Ona uyarak devam bakalım 😐
Yaa, şeker yüklemesi yaptın sanırım zaten. Benimki de geri çıkıyor. İlerde olması daha iyi bence üzülme, benimki minnacık kalmış 😔

Kuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım @Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruz 😂😂

Kuzu benim bebeğin suyu az, enfeksiyon da olduğu için gelişimi yavaşladı. 35. Haftadayım ama bebek 32,33 uyumlu geliyor. Doktorum en ufak bir sıkıntıda hemen sezeryan, hiçbir şey olmazsa 36da sezeryan dedi. 2 günde bir kontrole gidiyorum. Yarın konuşacaz bakalım. Sende durumlar ne 😍😍
Insallah düzelir canim
Saglikli iyi olsunda kilosu cok onemli değil
Ne zaman tekrar kontrolun

selam canım
sen ne durumdasın yumurtalar ne durumda opu ne zaman
aleykumselam canımm,
ıyıyım sen nasılsın ? transfer ne zaman?
bende ıgne kullanıyorum bugun 9.günüm.. pazartesi kontrol olcak sanırım çarşamba ya da perşembe opu olcak :KK200:

aleykumselam canımm,
ıyıyım sen nasılsın ? transfer ne zaman?
bende ıgne kullanıyorum bugun 9.günüm.. pazartesi kontrol olcak sanırım çarşamba ya da perşembe opu olcak :KK200:
hee daha 9. gündesin yeni başlamıştır büyümeye
ben 13. gün opu olmuştum
benim transfer henüz belli değil canım sözde bu ay olacaktım doktor kongreler falan gidecek dediler bi adet daha ertelediler bekliyorum yani

Yaa, şeker yüklemesi yaptın sanırım zaten. Benimki de geri çıkıyor. İlerde olması daha iyi bence üzülme, benimki minnacık kalmış 😔
O da büyücecek öyle deme herşeyin bence fazlası zarar şeker yaptırsam bile çok şekerli şeyler tüketince fazla alıyormuş bünyesine Allah korusun doğar doğmaz etkilenmesine neden oluyor öyle olunca da, doktorla konuşunca haber ver inşallah şu süreçleri sorunsuz atlatıp bitirmek bize de nasip olur 🤲🏻💜

hee daha 9. gündesin yeni başlamıştır büyümeye
ben 13. gün opu olmuştum
benim transfer henüz belli değil canım sözde bu ay olacaktım doktor kongreler falan gidecek dediler bi adet daha ertelediler bekliyorum yani
çarşamba gunu 11mm falandı boyları, paartesı kontol olcam sanırım çarşamba ,perşembe toplanır..
yaa bu kongrelerde sınır bozucu :KK43:
bızımkıde şuan kktc de , iyi ki toplamaya denk gelmedii..
kaç yumurta toplanmıştı senın canım? kactanesını dondurdun?

çarşamba gunu 11mm falandı boyları, paartesı kontol olcam sanırım çarşamba ,perşembe toplanır..
yaa bu kongrelerde sınır bozucu :KK43:
bızımkıde şuan kktc de , iyi ki toplamaya denk gelmedii..
kaç yumurta toplanmıştı senın canım? kactanesını dondurdun?
Benimde aşırı sinirim bozuldu bu kongre işine ilk hafta kktc 2. haftada Antalya da imiş.
haber de vermiyorlar bu aya kendimi çok hazırlamıştım. adette ekimin son haftası olunca kontrolleri yapamayız dediler .
Benim 19 saydılar canım son aşamada sayı 22 ye çıktı ama yinede 19 toplandı .3 tanesi niye kaldı bilmiyorum
6 boş 14 ü dolu çıktı . 14 yumurtaya işlem yapıldı 10 tanesi döllendi. 5 tanesi 5. güne geldi donduruldu.
sayı yeterli olunca 3. günde bırakmadılar hiç birini .
belkide 5. güne gelmeyen 5 tanesi 3. güne gelmişti
başta sayıya takılıyordum ama aslında önemli olan kaliteli olması hücerelerine güzel bölünmesi dış ortamda en az 3. günü bulması veeee anne karnında seninle olmayı tercih etmesi önemli.

Benimde aşırı sinirim bozuldu bu kongre işine ilk hafta kktc 2. haftada Antalya da imiş.
haber de vermiyorlar bu aya kendimi çok hazırlamıştım. adette ekimin son haftası olunca kontrolleri yapamayız dediler .
Benim 19 saydılar canım son aşamada sayı 22 ye çıktı ama yinede 19 toplandı .3 tanesi niye kaldı bilmiyorum
6 boş 14 ü dolu çıktı . 14 yumurtaya işlem yapıldı 10 tanesi döllendi. 5 tanesi 5. güne geldi donduruldu.
sayı yeterli olunca 3. günde bırakmadılar hiç birini .
belkide 5. güne gelmeyen 5 tanesi 3. güne gelmişti
başta sayıya takılıyordum ama aslında önemli olan kaliteli olması hücerelerine güzel bölünmesi dış ortamda en az 3. günü bulması veeee anne karnında seninle olmayı tercih etmesi önemli.
ya ınsan bı haber verır, çok saçma gercekten..
ben de cok sınır olurdum ılgı alakasız olmalarına, neyse sen ıyı dusun belkıde zamanı degl şuan ..
ınsallahh tek seferde tutunsun canım, Rabbım yardımcımız olsun..
bızımkıde 5.güne gitmesini bekeleyceğiz dedi,bakalım 10yumoştan kaç tanesi bayrak alıp gidecek :KK37:
evet sayı degıl aslında kalite çok önemli..

ya ınsan bı haber verır, çok saçma gercekten..
ben de cok sınır olurdum ılgı alakasız olmalarına, neyse sen ıyı dusun belkıde zamanı degl şuan ..
ınsallahh tek seferde tutunsun canım, Rabbım yardımcımız olsun..
bızımkıde 5.güne gitmesini bekeleyceğiz dedi,bakalım 10yumoştan kaç tanesi bayrak alıp gidecek :KK37:
evet sayı degıl aslında kalite çok önemli..
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alalım.
taze transfer mi olacaksın ?

X