Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy canım yaa,
az kalmış senınde dogum ya resmen dün gibi hatırlıyorum hamile kaldıgıınız zamanları :KK200:
ALLAHIM saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım
Saol canim , siz de yasayacaksiniz Ayni seyleri , Ilk trimester yavas, ikinci trimester hızlı , son trimester ennn yavas geceni. Gel de bana sor yani . İnşallah sen de tadarsın anneliği en tez zamanda. Allahım kucağını doldursun 💖

Saol canim , siz de yasayacaksiniz Ayni seyleri , Ilk trimester yavas, ikinci trimester hızlı , son trimester ennn yavas geceni. Gel de bana sor yani . İnşallah sen de tadarsın anneliği en tez zamanda. Allahım kucağını doldursun 💖
amiinnnn canım çok amiinn, saglıkla gelecegı günü bekliyorum :KK200:
evet genelde sonlara dogru çok yavaş geçtiği söyleniyor,benim kız kardeşimde ocakta doğum yapacak hemen hemen seninle aynı sanırım

amiinnnn canım çok amiinn, saglıkla gelecegı günü bekliyorum :KK200:
evet genelde sonlara dogru çok yavaş geçtiği söyleniyor,benim kız kardeşimde ocakta doğum yapacak hemen hemen seninle aynı sanırım
Ay İnşallah bir an önce gelir o haber 🙏
Demek kızkardeşinle ayni dönemde fanfinifon peşindeymişiz:))

Kizlar beyaz sulumsu akıntı yumurtlama gunumden beri var normalde sarimsi yesilimsi akinti olurdu bu ay beyaz sulumsu oldu adet gunume yaklasik 2 hafta var bu gebelik olacagina isaretmi?

37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yine 😍😍 sen nasılsın miniğimizz nasıl mavişim
Hadi hayırlısı inşallah canım😍 iyi olmaya çalışıyorum ya gündüzleri hiç uyumuyor diyebilirim on dakika falan yani ne iş yapabiliyorum nede öbür garibi doyurabiliyorum

37 ye kadar bekleme kararı aldık, perşembe kontrolüm var yine 😍😍 sen nasılsın miniğimizz nasıl mavişim
Ayyy Selizaycım doğum haberin var sandım 😍 perşembe güzel haberler bekliyorum 🙏🏼

Ben bugün 2.tüp bebek sürecine başladım 🥰 Memorialdayım, yumurtam az, hiç bilmediğim bir ilacla başladık.. cuma kontrol olacak bakalım duruma göre tedavi devam edecek.. haberler bende şimdilik böyle 😁

Ayyy Selizaycım doğum haberin var sandım 😍 perşembe güzel haberler bekliyorum 🙏🏼

Ben bugün 2.tüp bebek sürecine başladım 🥰 Memorialdayım, yumurtam az, hiç bilmediğim bir ilacla başladık.. cuma kontrol olacak bakalım duruma göre tedavi devam edecek.. haberler bende şimdilik böyle 😁
Sağlıklı yumuşların gelişsin, sürecin su gibi aksın geçsin mucizeni kucağına almaya vesile olsun inşallah canım benim 😍😍😍

Canimcim yeni sürecin hayirli uğurlu olsun kuşum, bol bol sağlıklı sağlıklı yumurtalar , embriyolar olsun İnşallah 💖😘🍀

X