Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim diyelim iyi olalım kuzum. Bebeğin suyu az maalesef, bir de bende enfeksiyon olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor. 3 günde bir kontrole gidiyorum, normal doğum yalan oldu, her şey yolunda olsa bile 36. Haftada sezeryan dedi. Şuan 34. Haftadayım. Her gidişimde doğuracak mıyım diye dertleniyorum 😂
Geçmiş olsun canım, bebeğin sağlığı yerindeyse gerisi hayırlısıyla hallolur inşaAllah🥰 o zaman 2 hafta içinde senden müjdeli haberi alırız inşaAllah😍
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻🥰

Canım herkes de farklı oluyo tabi ama ben de ki bildiğim regl ağrısı gibi oldu😕
Yürürken ayaktayken lavaboya gittiğimde falan her an sökülcekmiş hissi vardı. Alt kasık ağrım 5 gündür var zaten.
Çok korktum kanamam gelicek kimyasala dönücek diye.
Progestan fitil kullanıyorum o zaten tutunmasına yardımcı oluyo, kanamayı, lekelenmeyi engelliyo.
Bu sabah çok şükür o ağrım geçti sadece kendimi sürekli idrara sıkışmış gibi hissediyorum o kadar😇

Çok şükür canım🤲🏻
Progesteron olayını tam bilmiyorum canım ama benim 21 çıkınca doktor çok iyi demişti.
Bir tane evladın olmuş stres yapma.
Allahın izniyle ikinci de olur inşaAllah. Kendini rahatlatmaya bak.
Düşük rezerve rağmen burda hamile kalanlarıda gördük.
Doktorun verdiği takviyeleri kullan, çok sağlıklı, bol yeşillikli, her gün meyve yiyerek beslen canım bunlarında çok etkisini görürsün❤️
Rabbim tez zaman da bu duyguyu tekrar yaşatsın sana çoookkk aminnn🤲🏻🥰🥰🥰
Canım aylar sonra yine merhaba,

Takviyeler sonrası Dr yumurta takibi yaptı.
24.gün mü 21 çıkmıştı sende progesteron ve o ay mi hamileydin?

Daha önce yaptırdıysan bu testi kaçtı?

Bugün bizde Medipolde Gonca hanımla görüşmeye gittik kendisini sevdim umarım güzel bir süreç olur iki senelik evliyiz 22 yaşındayım korunmadık hiç ama çocuğumuz olmadı eşimde azfc delesyonu çıktı bende de pcos önerileriniz var mı acaba bana

Selizay Selizay nasıl oldun merak ettim nedir son durumun 💜 ay ben mi yanlış hatırlıyorum sen pro üye değilmiydin neden renk değişti ayrıca kırmızıdan 😳
Kuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım K Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruz 😂😂

Kuzu benim bebeğin suyu az, enfeksiyon da olduğu için gelişimi yavaşladı. 35. Haftadayım ama bebek 32,33 uyumlu geliyor. Doktorum en ufak bir sıkıntıda hemen sezeryan, hiçbir şey olmazsa 36da sezeryan dedi. 2 günde bir kontrole gidiyorum. Yarın konuşacaz bakalım. Sende durumlar ne 😍😍

Kuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım K Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruz 😂😂

Kuzu benim bebeğin suyu az, enfeksiyon da olduğu için gelişimi yavaşladı. 35. Haftadayım ama bebek 32,33 uyumlu geliyor. Doktorum en ufak bir sıkıntıda hemen sezeryan, hiçbir şey olmazsa 36da sezeryan dedi. 2 günde bir kontrole gidiyorum. Yarın konuşacaz bakalım. Sende durumlar ne 😍😍

aman ağız tadı ile doğum yap

Ayyy canım Selizaycım, sağlıkla al kucağına bebişini canım.. güzel haberlerini bekliyoruz 😍😍😍

Canım aylar sonra yine merhaba,

Takviyeler sonrası Dr yumurta takibi yaptı.
24.gün mü 21 çıkmıştı sende progesteron ve o ay mi hamileydin?

Daha önce yaptırdıysan bu testi kaçtı?
Ben bir kez yaptırmıştım canım o ay da hamile kalmıştım. 21.günümde yapmıştık sonucumda 21 çıkmıştı. Yumurtlamadan 7-8 gün sonra yapılması gerekiyor.

Görüyorsun sormam ne kadar işe yaradı anında geldi proluk 😂bunun sonucu alırım bir hamile duanı 🥰😂😂

Bu sene bu bebeklere ne oldu Allahım bizim topik de ağrısı olan olana hep bir erken doğum riski kime dua edeceğim şaşırdım🥺

Konuşunca ocak grubuna da haber ver yada beni etiketle göreyim, minnoş belli bir seviyeye gelmiştir ama inşallah ikiniz de sağlıklıca kavuşmak nasip olsun 🤲🏻💜benim son durum bu minicik boyum minyon halimle bebeğin göbeği iki hafta ileri dedi şeker su fazlalığı yok ama rahat etmedi ya şeker etkiliyorsa diye diyet verdi. Ona uyarak devam bakalım 😐

Son düzenleme:
X