- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.601
İnsalalh düşündüğümüz gibi birşey olmamıştır yaValla çok sordum, en son kanamam falan var demiş birine sonra kimse haber alamamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsalalh düşündüğümüz gibi birşey olmamıştır yaValla çok sordum, en son kanamam falan var demiş birine sonra kimse haber alamamış
İnşallah canımİnsalalh düşündüğümüz gibi birşey olmamıştır ya
Geçmiş olsun canım, bebeğin sağlığı yerindeyse gerisi hayırlısıyla hallolur inşaAllah o zaman 2 hafta içinde senden müjdeli haberi alırız inşaAllahİyiyim diyelim iyi olalım kuzum. Bebeğin suyu az maalesef, bir de bende enfeksiyon olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor. 3 günde bir kontrole gidiyorum, normal doğum yalan oldu, her şey yolunda olsa bile 36. Haftada sezeryan dedi. Şuan 34. Haftadayım. Her gidişimde doğuracak mıyım diye dertleniyorum
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım, bebeğin sağlığı yerindeyse gerisi hayırlısıyla hallolur inşaAllah o zaman 2 hafta içinde senden müjdeli haberi alırız inşaAllah
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Canım aylar sonra yine merhaba,Canım herkes de farklı oluyo tabi ama ben de ki bildiğim regl ağrısı gibi oldu
Yürürken ayaktayken lavaboya gittiğimde falan her an sökülcekmiş hissi vardı. Alt kasık ağrım 5 gündür var zaten.
Çok korktum kanamam gelicek kimyasala dönücek diye.
Progestan fitil kullanıyorum o zaten tutunmasına yardımcı oluyo, kanamayı, lekelenmeyi engelliyo.
Bu sabah çok şükür o ağrım geçti sadece kendimi sürekli idrara sıkışmış gibi hissediyorum o kadar
Çok şükür canım
Progesteron olayını tam bilmiyorum canım ama benim 21 çıkınca doktor çok iyi demişti.
Bir tane evladın olmuş stres yapma.
Allahın izniyle ikinci de olur inşaAllah. Kendini rahatlatmaya bak.
Düşük rezerve rağmen burda hamile kalanlarıda gördük.
Doktorun verdiği takviyeleri kullan, çok sağlıklı, bol yeşillikli, her gün meyve yiyerek beslen canım bunlarında çok etkisini görürsün
Rabbim tez zaman da bu duyguyu tekrar yaşatsın sana çoookkk aminnn
21. Gunu degil de yumurtladiktan 7 8 gun sonra yaptirmak gerekiyor herkes ayni gun yumurtlamiyor cunkuKızlar adetin 21.günü progesteron tahlili yaptıran var mı?
Sen yaptırdın mı?21. Gunu degil de yumurtladiktan 7 8 gun sonra yaptirmak gerekiyor herkes ayni gun yumurtlamiyor cunku
Yaptirmistim ocak ayindaSen yaptırdın mı?
Kuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım K Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruzSelizay nasıl oldun merak ettim nedir son durumun ay ben mi yanlış hatırlıyorum sen pro üye değilmiydin neden renk değişti ayrıca kırmızıdan
Ben hiç yaptırmadım ama yaptırıyorlar genelde yumurtlama oldu mu diyeKızlar adetin 21.günü progesteron tahlili yaptıran var mı?
Kuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım K Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruz
Kuzu benim bebeğin suyu az, enfeksiyon da olduğu için gelişimi yavaşladı. 35. Haftadayım ama bebek 32,33 uyumlu geliyor. Doktorum en ufak bir sıkıntıda hemen sezeryan, hiçbir şey olmazsa 36da sezeryan dedi. 2 günde bir kontrole gidiyorum. Yarın konuşacaz bakalım. Sende durumlar ne
Abimmmmm cansın inşallah ellerine sağlık,aman ağız tadı ile doğum yap
Ayyy canım Selizaycım, sağlıkla al kucağına bebişini canım.. güzel haberlerini bekliyoruzKuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım K Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruz
Kuzu benim bebeğin suyu az, enfeksiyon da olduğu için gelişimi yavaşladı. 35. Haftadayım ama bebek 32,33 uyumlu geliyor. Doktorum en ufak bir sıkıntıda hemen sezeryan, hiçbir şey olmazsa 36da sezeryan dedi. 2 günde bir kontrole gidiyorum. Yarın konuşacaz bakalım. Sende durumlar ne
İnşallah canımAyyy canım Selizaycım, sağlıkla al kucağına bebişini canım.. güzel haberlerini bekliyoruz
Ben bir kez yaptırmıştım canım o ay da hamile kalmıştım. 21.günümde yapmıştık sonucumda 21 çıkmıştı. Yumurtlamadan 7-8 gün sonra yapılması gerekiyor.Canım aylar sonra yine merhaba,
Takviyeler sonrası Dr yumurta takibi yaptı.
24.gün mü 21 çıkmıştı sende progesteron ve o ay mi hamileydin?
Daha önce yaptırdıysan bu testi kaçtı?
Görüyorsun sormam ne kadar işe yaradı anında geldi proluk bunun sonucu alırım bir hamile duanıKuzu bir ban yedim proluk gitmiş niye öyle oldu anlamdım K Kazen abi el at artık şuna bak milletin dikkatini çekiyoruz