- 26 Temmuz 2016
- 1.186
- 486
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.581
Kizlar ilk yaptimda silik cikti ikinci cizgi. Bekledikten sonra baktim 3 cizgi bek sok bu ne anlama geliyo acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ilk yaptimda silik cikti ikinci cizgi. Bekledikten sonra baktim 3 cizgi bek sok bu ne anlama geliyo acaba
Hamilesin sanirimKizlar ilk yaptimda silik cikti ikinci cizgi. Bekledikten sonra baktim 3 cizgi bek sok bu ne anlama geliyo acaba
İns ya. Ama uc silik cizgi de nedir ya. Test bozukdur diye korkuyorum yarin tekrardan deneyecegimHamilesin sanirim
Canım ne aşamadasın?Ben 23 gunde bi adet oluyorum. 3yasinda kixim var ona hamile kaldimda ki doktor adetin 3. Gun sabah aksam 5gun verdiydi. Bu ay da adetin 5.gun başladım bu sefer sabah aksam 9.gun kontrol de 18mm yumurta var dedi kendi haline catlamaya birakti bakalim 16gunde duphastona basliycam sabah aksam 23.gun adet gunum nasip
Cinsiyetini öğrendinizmiKızlarr selammm bi arkadaşıma geçen ay taktikleri verdim takvimden ilişki günlerini belirledim bugün hamile olduğunu öğrendim bende işe yaramasada taktiklerimiz doğruymuş
Biz iyiyiz siz nasılsınız asıl anneli ogulluSelamlar kızlar, çok bakamıyorum buralara biraz stresli bir süreçteyim. Herkes iyi mi
İyiyim diyelim iyi olalım kuzum. Bebeğin suyu az maalesef, bir de bende enfeksiyon olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor. 3 günde bir kontrole gidiyorum, normal doğum yalan oldu, her şey yolunda olsa bile 36. Haftada sezeryan dedi. Şuan 34. Haftadayım. Her gidişimde doğuracak mıyım diye dertleniyorumBiz iyiyiz siz nasılsınız asıl anneli ogullu
Yaaa bu su sıkıntı bana da çok suyun demişti erken doğuma sebebiyet verebilir demişti ama sezeryanla gününde doğdu şükür önemli olan seninde bebeğinin de sağlığı doğum şeklinin hiç bir önemi yok kuzum her kadın normal doğurmak ister ama bazen şartlar el vermiyor sezeryandan korkma hiç anlamadan olup bitiyor sonrası da ağrı kesiciler ile idare ediliyor sağlıkla gelsin alisimizİyiyim diyelim iyi olalım kuzum. Bebeğin suyu az maalesef, bir de bende enfeksiyon olunca doktor çok temkinli yaklaşıyor. 3 günde bir kontrole gidiyorum, normal doğum yalan oldu, her şey yolunda olsa bile 36. Haftada sezeryan dedi. Şuan 34. Haftadayım. Her gidişimde doğuracak mıyım diye dertleniyorum
İnşallah canım inşallahYaaa bu su sıkıntı bana da çok suyun demişti erken doğuma sebebiyet verebilir demişti ama sezeryanla gününde doğdu şükür önemli olan seninde bebeğinin de sağlığı doğum şeklinin hiç bir önemi yok kuzum her kadın normal doğurmak ister ama bazen şartlar el vermiyor sezeryandan korkma hiç anlamadan olup bitiyor sonrası da ağrı kesiciler ile idare ediliyor sağlıkla gelsin alisimiz
Bizim demirbaslar nerde yaahu herkescikler kaybolmuşİnşallah canım inşallah
Herkes inzivaya çekildi, yorucu bir süreç, anlıyorum.. Okuyorlar bence amaBizim demirbaslar nerde yaahu herkescikler kaybolmuş
Haklisinn insallah bekleyenlerin de mutlu haberlerini alicaz bizim bı Bursalı vardı mavigirll o nerelerde haberin varmı canimHerkes inzivaya çekildi, yorucu bir süreç, anlıyorum.. Okuyorlar bence ama
Yaaa hiç yok çok merak ediyorum onuHaklisinn insallah bekleyenlerin de mutlu haberlerini alicaz bizim bı Bursalı vardı mavigirll o nerelerde haberin varmı canim
Evet hesabı pasiflesmis özelden görüşen yokmuydu acabaYaaa hiç yok çok merak ediyorum onu
Ya evet, inşallah aniden gelip müjdeli haberi verir bizeBen de Tubismavis yi merak ettim bugun
Valla çok sordum, en son kanamam falan var demiş birine sonra kimse haber alamamışEvet hesabı pasiflesmis özelden görüşen yokmuydu acaba
Valla cnm o testten iki gun sonra gene yaptim pazartesi negatif di. Duramadim bugun kan verdim deger. 2.0 çıktı negatif yani. Adet olmadim daha bekliyorum ben 23 gunde bi adet olurum maks 26 oluyo bugun 25.gundu bakalımCanım ne aşamadasın?
Gecen cuma test yaptim 3 cigzi. Testin boyle bozuk Halide bana denk geldi bekliyorum adetiCanım ne aşamadasın?