- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.541
Son aylarda iyice uyu daha uyku muyku yokAy gız sorma bir doğuraydım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son aylarda iyice uyu daha uyku muyku yokAy gız sorma bir doğuraydım
Ahh hadi insallah canim , Allah bu sefer yuzune gulsun insallah. Tup bebek icinde mi orayi dusunuyorsun.? Valla ben miyom ameliyati oldum hatirlarsan , simdi 3 ayim doldu onumuzdeki ay sonu gidicem sanirim dondurdugun yumurtami koydurucam insallah. Kismet bakalim hayirlisi. Benim doktorum da acibadem e gecti mecbur bende oraya tekrar gectimEb
Ah kuzum senden hatırlıyorum yeditepeyi.çok ilgililer hakkaten, mutlu etti bu beni.bakalım 2 ay sonra gideceğim Aralık 28 gibi..dilerim hayırlı olur.
Sen ne durumdasın canım?
Hayırlısı canım valla tüp bebek içinde orayı düşünüyorum. Acıbadem maslak ta istediğim ilgiyi güveni bulamadım,hoca için verdiğim muayene parası 2bine yakındı.ve hoca fiziksel olarak muayene bile etmedi,diğer doktorlar muayene etti filan.hüsrana uğradım resmen. O yüzden o defteri kapattım.yeditepe de muayene ön görüşme vs ücretsizdi ve hoca bizzat muayene etti vs.prp ye de o girdi ki acıbadem de prp ye de meğerse benim doktor gitmeyecekmiş.tüm bunları üstüste koyunca yeditepe ok dedik. Daha yolun başındayız biz tabiki.2 ay sonra esas tüp sürecine gireceğiz.Ahh hadi insallah canim , Allah bu sefer yuzune gulsun insallah. Tup bebek icinde mi orayi dusunuyorsun.? Valla ben miyom ameliyati oldum hatirlarsan , simdi 3 ayim doldu onumuzdeki ay sonu gidicem sanirim dondurdugun yumurtami koydurucam insallah. Kismet bakalim hayirlisi. Benim doktorum da acibadem e gecti mecbur bende oraya tekrar gectim
Insallah kuzum sabrini veren Allah selamete de erdirir insallah, umut olmasa nasil devam edecegiz zaten. Umarim yeditepe sana iyi gelir . Benim doktorumdan da ben cok memnunum ama kafani karistirma tabiki yine de aklinda olsun. Prof. Cem demirel suan tum ekibiyle atasehir acibademe gectiler aklinin bir kosesinde bulunsunHayırlısı canım valla tüp bebek içinde orayı düşünüyorum. Acıbadem maslak ta istediğim ilgiyi güveni bulamadım,hoca için verdiğim muayene parası 2bine yakındı.ve hoca fiziksel olarak muayene bile etmedi,diğer doktorlar muayene etti filan.hüsrana uğradım resmen. O yüzden o defteri kapattım.yeditepe de muayene ön görüşme vs ücretsizdi ve hoca bizzat muayene etti vs.prp ye de o girdi ki acıbadem de prp ye de meğerse benim doktor gitmeyecekmiş.tüm bunları üstüste koyunca yeditepe ok dedik. Daha yolun başındayız biz tabiki.2 ay sonra esas tüp sürecine gireceğiz.
Senin en azından dondurulmuş bir embriyon var:) hadi hayırlı haberle gel sende.
Çok uzun zamandır bekliyoruz be canım..Allah yüzümüzü güldürsün bu defa..
Allah a sığındık..inşallah herşey bu kez güzel olacak..2023 vizyonumuz canımıza can katacak bir bebekInsallah kuzum sabrini veren Allah selamete de erdirir insallah, umut olmasa nasil devam edecegiz zaten. Umarim yeditepe sana iyi gelir . Benim doktorumdan da ben cok memnunum ama kafani karistirma tabiki yine de aklinda olsun. Prof. Cem demirel suan tum ekibiyle atasehir acibademe gectiler aklinin bir kosesinde bulunsun
Insallah kuzum ard arda guzel haberler verelim insallah operimAllah a sığındık..inşallah herşey bu kez güzel olacak..2023 vizyonumuz canımıza can katacak bir bebek
Aklımda olsun yinede canım,acıbadem kopamadığım bir hastane günün sonunda:) inşallah gerek kalmasın ama bir kenarda dursun bu bilgi:) sende gelişmelerden haberdar et..güzel haberlerde buluşalım canımcım
Yazmakta geç kaldım mi bilmiyorum canım ama ilk yaptığım da yalancı çizgi çıkardı bu test ikinci ay gene bununla yaptım ama doğru çıktı o yüzden emin olamiyor insanYok mu kızlar bu marka hakkında bilgisi olan
Artımed marka aldım canımYazmakta geç kaldım mi bilmiyorum canım ama ilk yaptığım da yalancı çizgi çıkardı bu test ikinci ay gene bununla yaptım ama doğru çıktı o yüzden emin olamiyor insan
O kesin sonuç veriyor canim hayırlısı inşallahArtımed marka aldım canım
Seli sen cinsiyete kiz demistin sanki degisti miEvet biz de Ali dedik
Kız 18. Haftada erkek çıktıSeli sen cinsiyete kiz demistin sanki degisti mi
Valla bende 2 yildiz hamileymisim gibi geliyor son günler geçmek bilmiyor
Ay sen de dogurmak uzeresiiiinnnSeli sen cinsiyete kiz demistin sanki degisti mi
Valla bende 2 yildiz hamileymisim gibi geliyor son günler geçmek bilmiyor
Beni de ekler misiniz..Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
�
�
���
�
Hadi canimKız 18. Haftada erkek çıktı
Evet 13 kasim gibi düşünüyoruz cok az kaldıAy sen de dogurmak uzeresiiiinnn
Yılbaşı temalı bebeKizlar bebitoya aldıklarıma bakin
Bende seni dogurdun sanıyordumEvet 13 kasim gibi düşünüyoruz cok az kaldı