Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiyor demi vakit senin haftalara geldik mi bizde diyecegiz aynısını buyuk ihtimal
Aynen ya geçmiyor yana donuyorum üzerine yatiyor gibi sirt ustu iyi degil yüzüstü hayallerde bir süredir gece uyuyor muyum yoruluyor muyum anlamadim
3 te falan kalkıyorum sabaha karsi biraz siziyorum
Bir de ayağıma agri giriyor bazen topalliyorum zor yani
Dogsun hayirlisiyla rahatlayacagim insallah

Selizay canım ilk hamileliğimi burda paylaşmıştım hatırlarsann,dün sabah 9.30 da suyumun gelmesiyle akşama doğru doğum yaptım doğum haberinide paylaşayım darısı sana ve tüm hamilelere inşallah 38+ lı haftada doğum yaptım erkek

Nasıl oldu kolay oldu mu
Sabah 9.30 da ilk suyum geldi akşam 8.30 da doğumum oldu,bebek oksğjensiz kalmış doğum esnasında erkenden suyum geldiğğ için ve geç doğum olduğu için İzmir'e yoğun bakıma aldılar,doğumum 20 dk falan sürdü ama sancısı baya zorladı

Gözünaydın canım Rabbim yavruna sağlık sıhhat versin, darısı bizlere inşaAllah
Bebeğinin durumu nasıl peki? İyidir inşaAllah

Gözünaydın canım Rabbim yavruna sağlık sıhhat versin, darısı bizlere inşaAllah
Bebeğinin durumu nasıl peki? İyidir inşaAllah
ALLAH razı olsun canım,RABBİM sizide tek avazda kurtarsın hayırlısıyla bebeğin durumu ilk güne göre iyiymş hareketleri falan doktor öyle söyledi,pazartesi gideceğim yanına hayırlısıyla inşallah orda görürüm dualarınızı eksik etmeyin biran önce kavuşalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…