- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.561
Anasi hediye paketine çevirecek onu dahaYılbaşı temalı bebe
Kiz yok ne doğurması en uzun hamilelik benim gibi hissediyorumBende seni dogurdun sanıyordum
Geçmiyor demi vakit senin haftalara geldik mi bizde diyecegiz aynısını buyuk ihtimalKiz yok ne doğurması en uzun hamilelik benim gibi hissediyorumkucagima alınca inanicam ancak
Aynen ya geçmiyor yana donuyorum üzerine yatiyor gibi sirt ustu iyi degil yüzüstü hayallerde bir süredirGeçmiyor demi vakit senin haftalara geldik mi bizde diyecegiz aynısını buyuk ihtimal
Senin 3. Çocuk değil mi canımKiz yok ne doğurması en uzun hamilelik benim gibi hissediyorumkucagima alınca inanicam ancak
Evet canimSenin 3. Çocuk değil mi canım
Ooyy çok az kalmış. Jingle Bells kutlaması yapacak bebek :)Evet canim
Bebitom dan önce bir düştüğüm var birde
İlk çocuk gibi vakit geçmiyor heyecandan deseneEvet canim
Bebitom dan önce bir düştüğüm var birde
Ooyy çok az kalmış. Jingle Bells kutlaması yapacak bebek :)
Yıllar sonra gelince ilk çocuk gibi oluyor :)
Ayyyy canım seninle taaa mart nisan ayında konusmuştuk zaman ne çabuk geçmiş 35 haftalık olmuşsun bileeee Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız mı erkek miHangi kokuları sevmezler pislik hayvanlar nefret geldi
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallahSelizay canım ilk hamileliğimi burda paylaşmıştım hatırlarsann,dün sabah 9.30 da suyumun gelmesiyle akşama doğru doğum yaptım doğum haberinide paylaşayım darısı sana ve tüm hamilelere inşallah 38+ lı haftada doğum yaptım erkek
Allah razı olsun canım darısı sana ve bütün hamilelere tek avazla inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah
Nasıl oldu kolay oldu muAllah razı olsun canım darısı sana ve bütün hamilelere tek avazla inşallah
Sabah 9.30 da ilk suyum geldi akşam 8.30 da doğumum oldu,bebek oksğjensiz kalmış doğum esnasında erkenden suyum geldiğğ için ve geç doğum olduğu için İzmir'e yoğun bakıma aldılar,doğumum 20 dk falan sürdü ama sancısı baya zorladıNasıl oldu kolay oldu mu
Gözünaydın canım Rabbim yavruna sağlık sıhhat versin, darısı bizlere inşaAllahSabah 9.30 da ilk suyum geldi akşam 8.30 da doğumum oldu,bebek oksğjensiz kalmış doğum esnasında erkenden suyum geldiğğ için ve geç doğum olduğu için İzmir'e yoğun bakıma aldılar,doğumum 20 dk falan sürdü ama sancısı baya zorladı
ALLAH razı olsun canım,RABBİM sizide tek avazda kurtarsın hayırlısıylaGözünaydın canım Rabbim yavruna sağlık sıhhat versin, darısı bizlere inşaAllah
Bebeğinin durumu nasıl peki? İyidir inşaAllah