Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eb

Ah kuzum senden hatırlıyorum yeditepeyi.çok ilgililer hakkaten, mutlu etti bu beni.bakalım 2 ay sonra gideceğim Aralık 28 gibi..dilerim hayırlı olur.
Sen ne durumdasın canım?
Ahh hadi insallah canim , Allah bu sefer yuzune gulsun insallah. Tup bebek icinde mi orayi dusunuyorsun.? Valla ben miyom ameliyati oldum hatirlarsan , simdi 3 ayim doldu onumuzdeki ay sonu gidicem sanirim dondurdugun yumurtami koydurucam insallah. Kismet bakalim hayirlisi. Benim doktorum da acibadem e gecti mecbur bende oraya tekrar gectim

Hayırlısı canım valla tüp bebek içinde orayı düşünüyorum. Acıbadem maslak ta istediğim ilgiyi güveni bulamadım,hoca için verdiğim muayene parası 2bine yakındı.ve hoca fiziksel olarak muayene bile etmedi,diğer doktorlar muayene etti filan.hüsrana uğradım resmen. O yüzden o defteri kapattım.yeditepe de muayene ön görüşme vs ücretsizdi ve hoca bizzat muayene etti vs.prp ye de o girdi ki acıbadem de prp ye de meğerse benim doktor gitmeyecekmiş.tüm bunları üstüste koyunca yeditepe ok dedik. Daha yolun başındayız biz tabiki.2 ay sonra esas tüp sürecine gireceğiz.
Senin en azından dondurulmuş bir embriyon var:) hadi hayırlı haberle gel sende.
Çok uzun zamandır bekliyoruz be canım..Allah yüzümüzü güldürsün bu defa..

Insallah kuzum sabrini veren Allah selamete de erdirir insallah, umut olmasa nasil devam edecegiz zaten. Umarim yeditepe sana iyi gelir . Benim doktorumdan da ben cok memnunum ama kafani karistirma tabiki yine de aklinda olsun. Prof. Cem demirel suan tum ekibiyle atasehir acibademe gectiler aklinin bir kosesinde bulunsun

Allah a sığındık..inşallah herşey bu kez güzel olacak..2023 vizyonumuz canımıza can katacak bir bebek
Aklımda olsun yinede canım,acıbadem kopamadığım bir hastane günün sonunda:) inşallah gerek kalmasın ama bir kenarda dursun bu bilgi:) sende gelişmelerden haberdar et..güzel haberlerde buluşalım canımcım

Insallah kuzum ard arda guzel haberler verelim insallah operim

Beni de ekler misiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…