- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.161
Kızlarrr bu başlıkta kimler asılama oldu
Videosunu izledim de ana 5 dk kızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr bu başlıkta kimler asılama oldu
Kuzu sende mi yaptırıdn öyle mi diyosunKısa sürüyor ki zaten telaşlanma yarım saat hatta doktora göre bazen 1 saat yatıyorsun orada canım
Evet canım bende yaptirdim ama insallah gerek kalmaz bu ay cift cizgiyi görürsünKuzu sende mi yaptırıdn öyle mi diyosun
İns can benım ne dırımdaısnn ya tuttu de Kuzu valla gerek kalmaz bakalım ama olsunn onu da yasamam gerekıyorsa yaşarımEvet canım bende yaptirdim ama insallah gerek kalmaz bu ay cift cizgiyi görürsün
Oooo hayirli olsun cok guzel tedaviyle mi olduKızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç
Teşekkür ederim yok hsg çektirmiştim bu ay vitamin bile kullanmadım adetten sonra folikül takibine başlayacaktık ama minik bir süprizlw karşılaştıkOooo hayirli olsun cok guzel tedaviyle mi oldu
Kız minezmn41 sen hamıle kaldın. Imı asılama daİns can benım ne dırımdaısnn ya tuttu de Kuzu valla gerek kalmaz bakalım ama olsunn onu da yasamam gerekıyorsa yaşarım
Maşallah gözünaydın canım darısı bizlerin başına Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallahKızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç
MasaAllah kuzumm hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsinKızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç
Darısı başına tinicimm evet değiştirelim Rabbim evladımı sağlıkla kucağıma almak nasip olsunMaşallah gözünaydın canım darısı bizlerin başına Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah
Dua topiğinde senin niyetini de değiştirelim balım
Teşekkür ederimMasaAllah kuzumm hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin
Yaaaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahhhh regl gecikmesi dışında belirtin oldu mu hiç.Kızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç
Oyyy ne güzel bir haber bu masallaahhh canımKızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç
Amin inşallah darısı başına yorgunluk bel ağrısı oldu ilk sonra sık idrara çıkma ara ara alt karın ağrım oluyo göğüs hassasiyetim bile yeni başladıYaaaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahhhh regl gecikmesi dışında belirtin oldu mu hiç.
Teşekkür ederim en kısa zamanda sende peşimizden gelirsin inşallahOyyy ne güzel bir haber bu masallaahhh canım
Yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşaallahKızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç
Yok kuzu aşılamada tutmadı benimKız minezmn41 sen hamıle kaldın. Imı asılama da
Aaa maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına alKızlaaaarr bugün bat geçeli 5.günüm kan verdim veeee sonuçç