- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.141
Tam da bize göree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben inandım bu yıl bitmeden mucizelere kavusucazEki Görüntüle 3138454
Tam da bize göree
Aynen canim dış gebelikten sonra hastane masraflari bizide çok yük altina soktu. 6 ay benim korunma surem var zaten. Nasip bakalım Rabb'im verirse olur inşallah bereketiyle gelsinValla uzuuuun bir süre hamilelik gibi planlarımız yok maddi açından çok zor zamanlar geçiriyoruz bu esnada olması şuanlık planlı olması doğru değil. Allah yoluyla gelirse bişi diyemem tabi zaman göstericek
Ah tinimmm her ay mucizelere inanmaya devamEki Görüntüle 3138454
Tam da bize göree
Osman Develioğlu derimSelam kızlar, nasılsınız? Herkes iyidir umarım
Bir soruyla geldim Bursa'da önerebilceginiz tüp bebek merkezi var mı acaba?
baya ciddi bi yürüyüş yaparsan sökülüyor ama böyle 20bine yakın adım ya da 45 dakikalık leslie falan yaparsan baya sökülüyorsunMerhaba kızlar reglin 3.gunundeyim ama tam anlamıyla bir sokulemedim sökülesi var iyice şiştim ama sökülmüyor ne yapabilirim?
Not=kan verdim gebe degilim=)
Maydonoz suyu iyi geliyor diye duymuştum kuzuMerhaba kızlar reglin 3.gunundeyim ama tam anlamıyla bir sokulemedim sökülesi var iyice şiştim ama sökülmüyor ne yapabilirim?
Not=kan verdim gebe degilim=)
baya ciddi bi yürüyüş yaparsan sökülüyor ama böyle 20bine yakın adım ya da 45 dakikalık leslie falan yaparsan baya sökülüyorsun
Tesekkurler kızlar =)Maydonoz suyu iyi geliyor diye duymuştum kuzu
Benim üç gebeliğim de bu ay olmuştuEki Görüntüle 3138454
Tam da bize göree
Evet henüz olmamış canım ben bu ay mesela 15 te gördümKızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok
Asılama oncesı son çıkış o yüzden özverili yapıyorumEvet henüz olmamış canım ben bu ay mesela 15 te gördüm
Bazen 11 de görüyorum
Devam et yapmaya bence
İnşallah hiç gerek kalmadan bu ay göbişin dolarAsılama oncesı son çıkış o yüzden özverili yapıyorum
İns kuzum olsun kız vallla ben bu aya da asılama ayıma da heeyecanlıyım ims olur kalırım beİnşallah hiç gerek kalmadan bu ay göbişin dolar
Sen yapmaya devam et canım bi kaç güne piki görürsün hayırlısıyla benim de bazen 15-16 da gördüğüm oluyoduKızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok
Kuzu genel de 14 15 de oluyor elimde 2 test kaldı zaten hayırlısı olsun bunay olmaz ise asılama olcakSen yapmaya devam et canım bi kaç güne piki görürsün hayırlısıyla benim de bazen 15-16 da gördüğüm oluyodu
Hafi bakalım hayırlısı inşaAllah aşılamaya gerek kalmadan güzel bi haber alırsın canımKuzu genel de 14 15 de oluyor elimde 2 test kaldı zaten hayırlısı olsun bunay olmaz ise asılama olcak
İms canım bneımHafi bakalım hayırlısı inşaAllah aşılamaya gerek kalmadan güzel bi haber alırsın canım