- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.181
Hadi yA e yine deneseydinYok kuzu aşılamada tutmadı benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yA e yine deneseydinYok kuzu aşılamada tutmadı benim
AminnnTeşekkür ederim en kısa zamanda sende peşimizden gelirsin inşallah
Henüz olmamis kuzum devam etKızlar yumurtlama yine olmamıs
14. Cü döngü günü
Amin canımAaa maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al
Kiz arkadas zaten hamile ya dogal oldu diye biliyorumHadi yA e yine deneseydin
Cano elimde 1 tane test kaldı eczaneler de satılıyordu dimi ovulasyonHenüz olmamis kuzum devam et
ve bneım ona kac kere sordum kıza He kız Mine benı unutma He bana dua et minezmn41Kiz arkadas zaten hamile ya dogal oldu diye biliyorum
Kiz Allah senive bneım ona kac kere sordum kıza He kız Mine benı unutma He bana dua et minezmn41
Canımsınız ya Mazur görün vallla heyecnalıyımKiz Allah seni
Satılır canım orda daCano elimde 1 tane test kaldı eczaneler de satılıyordu dimi ovulasyon
Tamam kuzum kız allahım ya belki de benım hersey yumurtlama geç oluyordu yemın ederim yA vardır bunda da bi hayır acaba boyle yapıp fark etmekte deSatılır canım orda da
Sen yumurtlama 14.gun olacak diye kalma adete yakında ilişkiyi bırakma canım .. bazen erken bazen geç olabiliyorTamam kuzum kız allahım ya belki de benım hersey yumurtlama geç oluyordu yemın ederim yA vardır bunda da bi hayır acaba boyle yapıp fark etmekte de
Adetinin bitişinden beri yapıyor musun canımKızlar yumurtlama yine olmamıs
14. Cü döngü günü
Tamam kuzum doktor da yarın muayene edicek benıSen yumurtlama 14.gun olacak diye kalma adete yakında ilişkiyi bırakma canım .. bazen erken bazen geç olabiliyor
Hayır kuzum 2 gün sonrası yapmaya basladımAdetinin bitişinden beri yapıyor musun canım
Sen yine bırakma yapmaya da ilişkiye de devam et belki o günler de yumurtlamıs olabilir olmayadabilir 21. Günde yumurtluyorsundur belkiHayır kuzum 2 gün sonrası yapmaya basladım
Takiliyorum kuzum yaCanımsınız ya Mazur görün vallla heyecnalıyım
Valla devam edicem yarın kontrol var zaten yumurta kontrolu doktor da bakar anlar gecen ay erken adet oldjmm bideSen yine bırakma yapmaya da ilişkiye de devam et belki o günler de yumurtlamıs olabilir olmayadabilir 21. Günde yumurtluyorsundur belki
Takiliyorum kuzum ya