- 6 Şubat 2021
- 5.862
- 5.314
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.021
Amin kuzumYaa çok şükür darısı başına canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzumYaa çok şükür darısı başına canımm
Aminnn, sanada maaşallah kuzum İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza aminnnMaşallah Sağlıkla ilerlemesini, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hiç leke olmadı, sacece oksapar. Aspirin kullanmıyorumOksapar dışında aspirinde kullanıyor musun ve hiç lekelenme kanama yaptı mı binlar canm
Kizim olacak insaAllah kuzumAllah razı olsun kuzum, Allah'ım sağlıkla ilerletsin inşallahSenin bebişin cinsiyeti belli oldu demi, ayyy 22 hafta diyor.Minişin cinsiyeti ne?
Yaaaaa nasil sevindim anlatamam sabahtan beri aklimdasin bugun test gunun oldugunu biliyordum surekli girip baktim yazdin mi diee canim cok tebrikler saglikli bir gebelik ve sonundada saglikli bir bebisin olsun dualarinda unutma bizideMerhaba canlarım Sonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!! Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
Yaşaasın ne güzel bir haber bu çok tebrik ederim canım, sağlıkla kavuşun birbirinize inşallahMerhaba canlarım Sonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!! Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!!
Selizay
Aspirin lekelenme yapıyor diye duydum ikinci gebeligimde coraspirin kullandım test yapılmamıştı henüz ve hemen lekelenmem başlamıştı. Bu arada kimi doktor iğneye hemen başlatıyor kimide keseyi görünce sen ne zaman basladin iğnelere acabaHiç leke olmadı, sacece oksapar. Aspirin kullanmıyorum
Fazla düşünmemek lazım her haldeKuzum 9. Gün kanla öğrendim, 7. Gün testte aşırı silik çıktı, 8de çok netti, 9. Gün kan verdim.52 küsür çıktı, 11. Gün 132 çıktı test günüm bugün aslında ama 3 Gün önce kanda görmüş olduk.
Transfer öncesi hiçbişey yapmadım hatta başka bir doktorda ameliyat olacaktım anesteziye kanlarımı verdim aynı gün İzmir Medikalpoint Funda Göde'ye de bir gideyim dedim muayene oldum "Herşey şahane hadi tüpbebeğe başlayalım" dedi.Tamam dedik başladık, hiiiçç dikkat edemedim ailelere söylemedik hatta eşimin ailesiyle kaç kere içtikTransferden sonraki sabah eşim Hopaya dönmek zorunda kaldı, iğne bulma telaşı eczane eczane dolaş derken 2. Gün bile 1 saatten fazla yürümüşümdür.Kaynımda kaldım bulaşık makinası yoktu bulaşık yıkadım, çamaşırlarımı yıkadım astım, hep bir iğne falan bulma telaşı hergün dışardaydım.Ama oldu işte, yaşayacak günleri varmış minişiminBelki de yatıp kendi kendimi yemediğim için oldu
Hayırlı uğurlu olsun canim çok sevindim hayirlica sagliklica kucağına alırsın insallahAminnn sağol kuzum benimm
Keseyi görmeden düzenli artış olunca başlamıştımAspirin lekelenme yapıyor diye duydum ikinci gebeligimde coraspirin kullandım test yapılmamıştı henüz ve hemen lekelenmem başlamıştı. Bu arada kimi doktor iğneye hemen başlatıyor kimide keseyi görünce sen ne zaman basladin iğnelere acaba
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKeseyi görmeden düzenli artış olunca başlamıştım
İnşallah canımTeşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Oyyy maaşallahKizim olacak insaAllah kuzum
Hiç unutur muyumİnşallah sağlıklı bir hamileliktirYaaaaa nasil sevindim anlatamam sabahtan beri aklimdasin bugun test gunun oldugunu biliyordum surekli girip baktim yazdin mi diee canim cok tebrikler saglikli bir gebelik ve sonundada saglikli bir bebisin olsun dualarinda unutma bizide
Aminnn sağol kuzucummHayırlı uğurlu olsun canim çok sevindim hayirlica sagliklica kucağına alırsın insallah
Olabilir teyzesiMaviMujdem belkide ikizdir
3. Gün çift embriyoyduFazla düşünmemek lazım her halde
5.gün embriyo su mu idi canım erekn öğrenmişsin
Yaaa çooookkk teşekkür ederimYaşaasın ne güzel bir haber bu çok tebrik ederim canım, sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah
Kuzu benimde pai homozigot.Aspirin lekelenme yapıyor diye duydum ikinci gebeligimde coraspirin kullandım test yapılmamıştı henüz ve hemen lekelenmem başlamıştı. Bu arada kimi doktor iğneye hemen başlatıyor kimide keseyi görünce sen ne zaman basladin iğnelere acaba