- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.741
Evveeet görecegiz o güzel günleri kuzumBir gün bu gözlerimiz o topikleri görür mü dersin Papatyam aminnnn inşAllah kuzum beniim
İnşallah çok yakındır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evveeet görecegiz o güzel günleri kuzumBir gün bu gözlerimiz o topikleri görür mü dersin Papatyam aminnnn inşAllah kuzum beniim
Kuzucum 8 yumurta toplandı, 7si olgunmuş ve 5i döllenmişşşPzt günü 15.30da transfer olucam dua edinnMaviMujdem canim naptin nasilsin iyi misin yumoslarin napmislar..beni aradilar 6 tanesi dollenmis pazartesi tekrar bilgi verceklermis
Ayyy cok heyecanli tutunsun bebisin sana insallahKuzucum 8 yumurta toplandı, 7si olgunmuş ve 5i döllenmişşşPzt günü 15.30da transfer olucam dua edinn
Amh 4.34 ama çikolata kistim var o yüzden az yumurta geliştirildi. pzt transfer günümmMaviMujdem
Merhaba medicalpointte tüp bebek yaptıryorsunuz sanırım.bende orayla görüşüyorum amh kaçtı sizin ilaçlar ne kadar tuttu süreciniz hayırlı oksun
Ayy adeliiimmmmm inşallah güzel şeylerin habercisidirKızlarrrr selammmm haftaya perşembe bat günüm yumurtlamadan beri bitmeyen akıntım var ay heyecanlanıyorum çoook uzun zaman sonra bi ümitlendim bu duyguyu bile özlemişim
Amh 4.34 ama çikolata kistim var o yüzden az yumurta geliştirildi. pzt transfer günümm
11500 raporlu hastaneye ücret ödedik, 1000 tl EmbriyoGlue istedim ona ödiycem.İlaçlarımı raporlu satan yer bulamadım, Cetrotideyi ücretli satan yer bile yoktu.Arkadaşımda vardı o yolladı Önceden aşılama zamanından Gonalf 900lük ve 2 tane çatlatma iğnesi yazdırmıştım iyi ki yazdırmışım çünkü bulamayacaktım.İlaçlar ne kadar tutar bilmiyorum, ben önceden bir kısmını hallettiğim için eksik olanlara sadece 800 tl vermiş oldumBende şuan fazla kalan ilaçlarımı da giderken arkadaşıma bırakıcam, şifa olur inşallah
Ay inşallah ama olsun bu duygularda güzel çok boşlamıştım bi kendime geldim falanAyy adeliiimmmmm inşallah güzel şeylerin habercisidir
Artık belli yaniBenim adımın yanına kalp koyar mısın :) Selizay
Artık belli yani
Canım senden 30 yumurta toplanması mıMaviMujdem canim naptin nasilsin iyi misin yumoslarin napmislar..beni aradilar 6 tanesi dollenmis pazartesi tekrar bilgi verceklermis
Umudunu hiç kaybetmee kuzumm o güzel haberi alacağın günler yakındır inşaAllahAhh kalbimmmm şu his bile heyecanlandırmaya yetiyorr esoşum aminn aminn hislerini severimm senin
Papatyamveben-Mavi kuzumlaaa aminnnn
Aminn canım benim inşaAllahhYaaa demek kızın olacak ne güzel
Sağlıkla doğsun inşallah
Canım ben bile düzeltebildiysem sen kesin düzeltirsin. Çünkü yıllardır böyleydim. En son hemoroid olunca ipleri elime aldım.Selizay selizcimm sen şu kabızlık problemini tamamen atlatabildin mi? Uzun bi süre sen de de oldu diye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamamışımdır
Acil önerilere ihtiyacım var patlıcak gibiyim artık 7 gündür pertim önerebileceğin güzel tariflerin var mıdır acaba
Acaba bunları yersem kusar mıyım kiCanım ben bile düzeltebildiysem sen kesin düzeltirsin. Çünkü yıllardır böyleydim. En son hemoroid olunca ipleri elime aldım.
Öncelikle bağırsakların rahatlayana kadar demiri kes.
Her akşam 4 kayısıyı bir bardak suya koy, sabah kalkar kalkmaz kayısıyı ye, suyuna zeytinyağ dök biraz üstüne iç.
Tuvalete rahat çıkana kadar kahvaltını müsli ile yap, içine ekstra kuru erik ve kayısı doğra sütle ıslat. Bağırsakların rahatlayınca bir sabah müsli, bir sabah normal kahvaltı şeklinde devam et.
Magnezyum kullanıyorsan aç karnına iç.
Ara öğün olarak mutlaka 1 activia ye
Ve her öğünde bol su ve zeytinyağlı salata tüket.
Ben bu şekilde çözdüm, şimdi her gün kahvaltıdan sonra çıkıyorum
Zeytinyağ direk değil kayısı suyuna dök bir iki kaşık. Tadı gelmiyorAcaba bunları yersem kusar mıyım ki
Daha bulantım geçeli 2 gün olmuşken bu riski göze alsam mı
Zeytinyağı içme işini yapmadan diğerlerini bi deneyeyim ama canım çok sağol
Ben de de hemoroid var Dün kendimi baya bi zorlayınca ayıptır söylemesi iki topcuk dışarı fırladı neyse ki kanamadı böyle olunca gözüm çok korktu.
Şu dönemde kıymetli popişimin acısıyla da uğraşmak istemiyorum
Tariflerini yarın yapıcam canım tekrardan çok sağol
Raporu hastaneden çıkardık hemen aynı gün çıktı, Trabzon Medikalparkta kendi bünyesinde rapor çıkarmıyordu, Ktüde çıkarmamız lazımdı en az 5 6 ayı bulacaktı, İzmire geldik halloldu şükürÇok heyecanlı pzartesi sımsıkı tutunsun inş siz raporu daha evel çıkartmıştınız sanırım şuan hastane rapor çıkartmıyor yeni alınan bir kararla.bende dışardan rapor çıkartmayı düşünüyorum ama raporla ilaç bulmak konusuda sıkıntı şuan sanıyorum o yüzden rapor içşn uğraşmaya değecek mi emin değilim ilaçlar ise çok pahalı
Hee tamam o zaman canım ben yanlış anlamışım teşekkür ederimmZeytinyağ direk değil kayısı suyuna dök bir iki kaşık. Tadı gelmiyor
Bende iyim canımAminn canım benim inşaAllahh
Sen nasılsın en son yumurta toplama işlemi yapılmıştı güzel haberler var mı?