Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviMujdem MaviMujdem canim naptin nasilsin iyi misin yumoslarin napmislar..beni aradilar 6 tanesi dollenmis pazartesi tekrar bilgi verceklermis
Kuzucum 8 yumurta toplandı, 7si olgunmuş ve 5i döllenmişşş🥰🥰🥰Pzt günü 15.30da transfer olucam dua edinn🙏

MaviMujdem MaviMujdem

Merhaba medicalpointte tüp bebek yaptıryorsunuz sanırım.bende orayla görüşüyorum amh kaçtı sizin ilaçlar ne kadar tuttu süreciniz hayırlı oksun 😊
Amh 4.34 ama çikolata kistim var o yüzden az yumurta geliştirildi.🥰 pzt transfer günümm❤️
11500 raporlu hastaneye ücret ödedik, 1000 tl EmbriyoGlue istedim ona ödiycem.İlaçlarımı raporlu satan yer bulamadım, Cetrotideyi ücretli satan yer bile yoktu.Arkadaşımda vardı o yolladı 🥰 Önceden aşılama zamanından Gonalf 900lük ve 2 tane çatlatma iğnesi yazdırmıştım iyi ki yazdırmışım çünkü bulamayacaktım.İlaçlar ne kadar tutar bilmiyorum, ben önceden bir kısmını hallettiğim için eksik olanlara sadece 800 tl vermiş oldum🥰Bende şuan fazla kalan ilaçlarımı da giderken arkadaşıma bırakıcam, şifa olur inşallah ❤️

Çok heyecanlı pzartesi sımsıkı tutunsun inş 🙏 siz raporu daha evel çıkartmıştınız sanırım şuan hastane rapor çıkartmıyor yeni alınan bir kararla.bende dışardan rapor çıkartmayı düşünüyorum ama raporla ilaç bulmak konusuda sıkıntı şuan sanıyorum o yüzden rapor içşn uğraşmaya değecek mi emin değilim ilaçlar ise çok pahalı 😔
Amh 4.34 ama çikolata kistim var o yüzden az yumurta geliştirildi.🥰 pzt transfer günümm❤️
11500 raporlu hastaneye ücret ödedik, 1000 tl EmbriyoGlue istedim ona ödiycem.İlaçlarımı raporlu satan yer bulamadım, Cetrotideyi ücretli satan yer bile yoktu.Arkadaşımda vardı o yolladı 🥰 Önceden aşılama zamanından Gonalf 900lük ve 2 tane çatlatma iğnesi yazdırmıştım iyi ki yazdırmışım çünkü bulamayacaktım.İlaçlar ne kadar tutar bilmiyorum, ben önceden bir kısmını hallettiğim için eksik olanlara sadece 800 tl vermiş oldum🥰Bende şuan fazla kalan ilaçlarımı da giderken arkadaşıma bırakıcam, şifa olur inşallah ❤️

Selizay Selizay selizcimm sen şu kabızlık problemini tamamen atlatabildin mi? Uzun bi süre sen de de oldu diye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamamışımdır🫢
Acil önerilere ihtiyacım var patlıcak gibiyim artık 7 gündür pertim😮‍💨🤦🏻‍♀️ önerebileceğin güzel tariflerin var mıdır acaba💕

Selizay Selizay selizcimm sen şu kabızlık problemini tamamen atlatabildin mi? Uzun bi süre sen de de oldu diye hatırlıyorum umarım yanlış hatırlamamışımdır🫢
Acil önerilere ihtiyacım var patlıcak gibiyim artık 7 gündür pertim😮‍💨🤦🏻‍♀️ önerebileceğin güzel tariflerin var mıdır acaba💕
Canım ben bile düzeltebildiysem sen kesin düzeltirsin. Çünkü yıllardır böyleydim. En son hemoroid olunca ipleri elime aldım.

Öncelikle bağırsakların rahatlayana kadar demiri kes.
Her akşam 4 kayısıyı bir bardak suya koy, sabah kalkar kalkmaz kayısıyı ye, suyuna zeytinyağ dök biraz üstüne iç.

Tuvalete rahat çıkana kadar kahvaltını müsli ile yap, içine ekstra kuru erik ve kayısı doğra sütle ıslat. Bağırsakların rahatlayınca bir sabah müsli, bir sabah normal kahvaltı şeklinde devam et.

Magnezyum kullanıyorsan aç karnına iç.

Ara öğün olarak mutlaka 1 activia ye

Ve her öğünde bol su ve zeytinyağlı salata tüket.

Ben bu şekilde çözdüm, şimdi her gün kahvaltıdan sonra çıkıyorum

Canım ben bile düzeltebildiysem sen kesin düzeltirsin. Çünkü yıllardır böyleydim. En son hemoroid olunca ipleri elime aldım.

Öncelikle bağırsakların rahatlayana kadar demiri kes.
Her akşam 4 kayısıyı bir bardak suya koy, sabah kalkar kalkmaz kayısıyı ye, suyuna zeytinyağ dök biraz üstüne iç.

Tuvalete rahat çıkana kadar kahvaltını müsli ile yap, içine ekstra kuru erik ve kayısı doğra sütle ıslat. Bağırsakların rahatlayınca bir sabah müsli, bir sabah normal kahvaltı şeklinde devam et.

Magnezyum kullanıyorsan aç karnına iç.

Ara öğün olarak mutlaka 1 activia ye

Ve her öğünde bol su ve zeytinyağlı salata tüket.

Ben bu şekilde çözdüm, şimdi her gün kahvaltıdan sonra çıkıyorum
Acaba bunları yersem kusar mıyım ki😂
Daha bulantım geçeli 2 gün olmuşken bu riski göze alsam mı😄
Zeytinyağı içme işini yapmadan diğerlerini bi deneyeyim ama canım çok sağol🥰
Ben de de hemoroid var🤦🏻‍♀️ Dün kendimi baya bi zorlayınca ayıptır söylemesi iki topcuk dışarı fırladı🤭 neyse ki kanamadı😮‍💨 böyle olunca gözüm çok korktu.
Şu dönemde kıymetli popişimin acısıyla da uğraşmak istemiyorum😂

Tariflerini yarın yapıcam canım tekrardan çok sağol💕💕

Acaba bunları yersem kusar mıyım ki😂
Daha bulantım geçeli 2 gün olmuşken bu riski göze alsam mı😄
Zeytinyağı içme işini yapmadan diğerlerini bi deneyeyim ama canım çok sağol🥰
Ben de de hemoroid var🤦🏻‍♀️ Dün kendimi baya bi zorlayınca ayıptır söylemesi iki topcuk dışarı fırladı🤭 neyse ki kanamadı😮‍💨 böyle olunca gözüm çok korktu.
Şu dönemde kıymetli popişimin acısıyla da uğraşmak istemiyorum😂

Tariflerini yarın yapıcam canım tekrardan çok sağol💕💕
Zeytinyağ direk değil kayısı suyuna dök bir iki kaşık. Tadı gelmiyor

Çok heyecanlı pzartesi sımsıkı tutunsun inş 🙏 siz raporu daha evel çıkartmıştınız sanırım şuan hastane rapor çıkartmıyor yeni alınan bir kararla.bende dışardan rapor çıkartmayı düşünüyorum ama raporla ilaç bulmak konusuda sıkıntı şuan sanıyorum o yüzden rapor içşn uğraşmaya değecek mi emin değilim ilaçlar ise çok pahalı 😔
Raporu hastaneden çıkardık hemen aynı gün çıktı, Trabzon Medikalparkta kendi bünyesinde rapor çıkarmıyordu, Ktüde çıkarmamız lazımdı en az 5 6 ayı bulacaktı, İzmire geldik halloldu şükür 🥰
İnşallah pozitif sonuç alırım🤲3. Gün embriyosu olacak diye biraz endişeliyim

Aminn canım benim inşaAllahh🤲🏻🥰
Sen nasılsın en son yumurta toplama işlemi yapılmıştı güzel haberler var mı?❤️
Bende iyim canım
Opudan sonraki ilk adetm başladı bugün işte
Diğer adetle birlikte transfere hazırlanacağız
5 adet 5. Gün embriyo su donduruldu hayırlısı artık

X