Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ovulasyon testlerim çok çok silik.
Bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba?
Geçen tahlilleri yaptırdım, tüm değerlerim normal Aralık'ta çıktı.
Yumurtlamadigim bir ayda olma ihtimalim var mı acaba
IMG_20220909_165408.jpg

mınnosum nasılll ? :KK200:
nasıl gıdıyo kuzum hamılelık
Ahhh teyzesii minnoş beni dağıttı desem yeridir😂 1,5 ay annemde kaldım ölü gibiydim, bulantıdan kafamı kaldıramıyodum o yüzden buralara bi süre hiç vakit ayırıp yazamadım.
2 haftadır evimdeyim yavaş yavaş kendime geliyorum kusmalar bitti bulantılar da hafifledi sayılır çok şükür🤲🏻
Bebişimi 1 aydır oğlum diye seviyodum ama 3 gün önce nazlı bi kız olduğunu öğrendik🥰
Sen nasılsın kuzumm sürecini belirledin mi güzel haberler yakın mı hayırlısıyla🥰🥰🥰
2023 yılına anne olarak giriceksin inşaAllahh inanıyorum💕💕

Ahhh teyzesii minnoş beni dağıttı desem yeridir😂 1,5 ay annemde kaldım ölü gibiydim, bulantıdan kafamı kaldıramıyodum o yüzden buralara bi süre hiç vakit ayırıp yazamadım.
2 haftadır evimdeyim yavaş yavaş kendime geliyorum kusmalar bitti bulantılar da hafifledi sayılır çok şükür🤲🏻
Bebişimi 1 aydır oğlum diye seviyodum ama 3 gün önce nazlı bi kız olduğunu öğrendik🥰
Sen nasılsın kuzumm sürecini belirledin mi güzel haberler yakın mı hayırlısıyla🥰🥰🥰
Ayyy minnosa bak ya😂
İyi olmana çok sevindim kuzum.
Nazlı kuş sağlıkla ,huzurla gelsin inşallah 🌼
Bende çok şükür iyiyim canım toparladim, haftaya hsg cektircem tekrardan ..
İnşallah 2023 de bende yavruma kavuşurum dua et tatlım 🤲🥰❤️

Ayyy minnosa bak ya😂
İyi olmana çok sevindim kuzum.
Nazlı kuş sağlıkla ,huzurla gelsin inşallah 🌼
Bende çok şükür iyiyim canım toparladim, haftaya hsg cektircem tekrardan ..
İnşallah 2023 de bende yavruma kavuşurum dua et tatlım 🤲🥰❤️
Etmem miiii hep dualarımdasın kuzummm❤️❤️❤️
Hsg sonuçların güzel çıksın inşaAllah🤲🏻
Zor zamanlar geri de kaldı artık bu kez herşey yolunda gidecek Allahın izniyle🥰🥰
Yaa benim içimden nedense Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim esoşum ile aynı anne topiğinde olacağınız geçiyor😍
Hislerim tez zaman da doğru çıkar inşaAllahhh çoookkk çoookkkk aminnn🤲🏻😍❤️

Zor zamanlar geri de kaldı artık bu kez herşey yolunda gidecek Allahın izniyle🥰🥰
Yaa benim içimden nedense Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim esoşum ile aynı anne topiğinde olacağınız geçiyor😍
Allahu razı olsun kuzumm 🥰🤲
Evet geride bıraktık şükür,🌺
Ah inşallah yaaa ne güzel oluurrr , tinimle birlikte ❤️🥰 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Aminnn çok aminnn ✨🌼

Allahu razı olsun kuzumm 🥰🤲
Evet geride bıraktık şükür,🌺
Ah inşallah yaaa ne güzel oluurrr , tinimle birlikte ❤️🥰 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Aminnn çok aminnn ✨🌼
Aminnn canım benim aminnn🤲🏻
Süreçlerini yaz mutlaka kuzum, seni takipteyim zaten çok giremesem de yeni girdiğin her sürecin de dua dozumu arttırayım😬💕💕

Ahh kalbimmmm şu his bile heyecanlandırmaya yetiyorr esoşum 😍😍 aminn aminn hislerini severimm senin
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi kuzumlaaa aminnnn😍😍😍💕💕🤲🏻🤲🏻

Yaaa demek kızın olacak ne güzel 😍
Sağlıkla doğsun inşallah 💕

Kuzum dediğini anladım☺️ Ama o ilaçlar söyle aslında senin vücudunda olan hormonların salgılanmasını sağlıyor.. Yumurta gelişimi için 5 gün veriliyor zaten.. Bunların vücuttan atılma süreleri son ilacı aldıktan 2-5 gün sonra bitiyor. Yani bu demek oluyor ki yumurta çatlayana kadar zaten yoklar.. Sonrasında zaten vücudun kendi hormonunu üreterek gebelik varsa devam ettiriyorlar..
Ovitrelle zaten doğal hormon salgısını sağlıyor..
Bak ben tüp bebek sürecinde antibiyotik kortizon kullandım. Bunların hepsi çalışmalarla güvenli oldukları ortaya konmuş…
İçinizi ferah tutun.. Bu süreç hepimizi etkiliyor bir de öyle ayrıntılarda boğulursak hiç ilerleyemeyiz..
iyi günler. letrol adetin 2.ci günümü alınıyor?

Kızlar şimdi yeniden hastanedeyim. 2. Aşılamaya başlayalım istersen dediler ben de çok güvendiğim bi hemşire vardı. Ona sordum. Bu ay, diğer aydan gelen yumurtalar ile daha kaliteli olur istersen devam edelim dedi. Ben de size güveniyorum diyince devam ettik. Bugün kan verdim, yumurtalarıma bakılacak falan derken ikinci yolculuk başlıyor. Bakalım ne olacak.

İçerde kist oluşmuş 3 4 tane. Bu ayı es geçeceğiz, ama haşimato olabilir diye düşündüklerinden endokrine yönlendirdiler. Şimdi test istedik sonucuna bakacağız.
Canım ilaç etkisi devam ediyor, kistler engel değil. Hadi bakalım ❤️
Kızlar benim ovulasyon testlerim çok çok silik.
Bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba?
Geçen tahlilleri yaptırdım, tüm değerlerim normal Aralık'ta çıktı.
Yumurtlamadigim bir ayda olma ihtimalim var mı acabaEki Görüntüle 3127716
Yapmaya devam et 18. Günde bile pik olabilir. Ama arada değerlendirme yapmayı da unutma ne olur ne olmaz 😊

Selamlar amh düşüklüğü nedeniyle rapor çıkartmayı düşünüyorum ama süreç nasıl işliyor bilen var mı ? Amh testim var bunun dışında yine rahim filmi muayene vs yapılıyor mu yoksa sadece amh testi yeterli mi

X