Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa😍 aman çokda şey etmiyorum haliş artık usandım valla bir sürece girersem artık o beni heyecanlandırır🤩
He valla ben de başlayınca sonuna kadar gitcem yıllarca da olsa kendimi hazırlıyorum psikolojik ve maddi olarak bu sefer çok tedavilere hazırladım kendimi geçen ilkinde yıkıldıydim

He valla ben de başlayınca sonuna kadar gitcem yıllarca da olsa kendimi hazırlıyorum psikolojik ve maddi olarak bu sefer çok tedavilere hazırladım kendimi geçen ilkinde yıkıldıydim
Hiç yıkılma çiçeğim sonuna kadar git eninde sonunda Rabbim nasip edecek ben öyle inanıyorum😍

Kızlar yarın opu olacak, İsmim Hatice🥰Şu yazıyı okuyanlar benim adıma bir kere şu duayı okur musunuz?Allah razı olsun🙏
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi'l 'ukadu ve tenfericu bihi'l-kürabu ve tukdâ bihi'l-havâicu ve tünâlü bihi'r-rağâibu ve husnu'l-havâtimi ve yusteska'l-ğamâmu bi-vechihi'l-kerîmi ve 'alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-'adedi külli ma'lûmin lek."
Okudum canım💕 Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaAllahhh🤲🏻

Yok perişim tedavi dışında artık yapılacak her şeyi yaptım neredeyse içimden de gelmiyor artık Türkiye’ye gelince çaresine bakacam💕💕
Esoşum sen hala Türkiye’gelmedin mi kız ne zaman geliceksin🥰
Bu topraklar sana bereketli gelicek geldiğinde bak görürsün 2 kişi gelip 3 kişi dönersiniz inşaAllah😍

Esoşum sen hala Türkiye’gelmedin mi kız ne zaman geliceksin🥰
Bu topraklar sana bereketli gelicek geldiğinde bak görürsün 2 kişi gelip 3 kişi dönersiniz inşaAllah😍
Esoşummm yok kuzum gelemedik süremiz uzadı gibi birşey bakalım belli olacak da bekliyoruz😍💕🤩
Ben de öyle inanıyorum Türkiye bana uğurlu gelecek çiçeğimm güzel dualarına aminn :KK74: :KK60: :KK60:

Ayyy nasıl heyecanlııı❤️Sende amh kaç, bilinen sorun ne?Ultrasonda kaç yumurta sayıldı🙈Birde opu kaçta olacak?
Kuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))

X