- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.681
Kiz reglimiz bile ayniKuzum şu an regliyim. Regli bitince okuycam zaten not almıştım. kaliteli bol yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah çiçeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz reglimiz bile ayniKuzum şu an regliyim. Regli bitince okuycam zaten not almıştım. kaliteli bol yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah çiçeğim
Yok perişim tedavi dışında artık yapılacak her şeyi yaptım neredeyse içimden de gelmiyor artık Türkiye’ye gelince çaresine bakacamÖyle tinim tabiki hayırlu olan olsun
Sen birşeyler yapıyormusun canım bebii için
Yaaa aman çokda şey etmiyorum haliş artık usandım valla bir sürece girersem artık o beni heyecanlandırırKiz reglimiz bile ayni
Allah razı olsun canımmmHatice okudum canım Güzel haberlerin olsun
Aminnn, Allah razı olsun canımOkudum canım, sürecin su gibi aksın, sonu bebiş olsun ins.
Allah razı olsun kuzummOkudum Rabbim hayırlı sonuçlar göstersin inşallah canım
Allah razı olsun canımıniçiMinnoşumu öp yerimeOkudum haticem Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah su gibi geçsin, sonu güzel olsun inşallah
Teşekkür ederim güzel kalplimAllah sağlıklı hamilelikler versin inşallahokudum Hatıcem, saglıkla sıhhatle kavus yavruna ınsallah
Aminnn İyi ki varsınız canlarımmHaticemm, yarın su gibi geçsin senin için. Güzel güzel yumuşlar toplansın MaviMujdem
Ayyy nasıl heyecanlıııSende amh kaç, bilinen sorun ne?Ultrasonda kaç yumurta sayıldıBirde opu kaçta olacak?Bende okudum benim de yarin opu ayni gun olcakmisiz
Aminnnİnşallah yarın güzel haberler vereceğim sizeeKuzum şu an regliyim. Regli bitince okuycam zaten not almıştım. kaliteli bol yumurtaların ve embriyoların olsun inşallah çiçeğim
Allah razı olsun kuzummBen de okudum Hersey guzel olacak insallah
He valla ben de başlayınca sonuna kadar gitcem yıllarca da olsa kendimi hazırlıyorum psikolojik ve maddi olarak bu sefer çok tedavilere hazırladım kendimi geçen ilkinde yıkıldıydimYaaa aman çokda şey etmiyorum haliş artık usandım valla bir sürece girersem artık o beni heyecanlandırır
Ben de okuyamiyorum=( Allah hayırlısını versin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canimAllah razı olsun kuzumm
Hiç yıkılma çiçeğim sonuna kadar git eninde sonunda Rabbim nasip edecek ben öyle inanıyorumHe valla ben de başlayınca sonuna kadar gitcem yıllarca da olsa kendimi hazırlıyorum psikolojik ve maddi olarak bu sefer çok tedavilere hazırladım kendimi geçen ilkinde yıkıldıydim
Güzel dilekleriniz bile yeter canlarımmBen de okuyamiyorum=( Allah hayırlısını versin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canim
Okudum canım Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaAllahhhKızlar yarın opu olacak, İsmim HaticeŞu yazıyı okuyanlar benim adıma bir kere şu duayı okur musunuz?Allah razı olsun
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi'l 'ukadu ve tenfericu bihi'l-kürabu ve tukdâ bihi'l-havâicu ve tünâlü bihi'r-rağâibu ve husnu'l-havâtimi ve yusteska'l-ğamâmu bi-vechihi'l-kerîmi ve 'alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-'adedi külli ma'lûmin lek."
Esoşum sen hala Türkiye’gelmedin mi kız ne zaman geliceksinYok perişim tedavi dışında artık yapılacak her şeyi yaptım neredeyse içimden de gelmiyor artık Türkiye’ye gelince çaresine bakacam
Esoşummm yok kuzum gelemedik süremiz uzadı gibi birşey bakalım belli olacak da bekliyoruzEsoşum sen hala Türkiye’gelmedin mi kız ne zaman geliceksin
Bu topraklar sana bereketli gelicek geldiğinde bak görürsün 2 kişi gelip 3 kişi dönersiniz inşaAllah
Kuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))Ayyy nasıl heyecanlıııSende amh kaç, bilinen sorun ne?Ultrasonda kaç yumurta sayıldıBirde opu kaçta olacak?