- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.701
Aminn aminnn çoookkk aminnnEsoşummm yok kuzum gelemedik süremiz uzadı gibi birşey bakalım belli olacak da bekliyoruz
Ben de öyle inanıyorum Türkiye bana uğurlu gelecek çiçeğimm güzel dualarına aminn
Canımm EsoşummmmmAminn aminnn çoookkk aminnn
Hadi hayırlısı olsunn kuzumm tez zaman da işlerinizi halledersiniz inşaAllah
Buralara çok uğrayamasam da dualarımdasınnn hep emin ol
Diğer kızlarda öylee hepinize bol bol dua ediyorum inşaAllah en yakın zaman da gruptan peş peşe güzel haberler gelmeye devam eder
Aminnn, Allah razı olsun canımOkudum canımRabbim hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaAllahhh
Evet biliyorum kuzumm o yüzden takibe aldım seniKuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))
Çok iyi anlıyorum seni canım bende bile tedavi sürecinde olduğum halde bıkmışlık hiçbiriey yapmama isteği var. Folik asit bile kullanmıyorum düşün. Gercek anlamda bıktık artık rabbim selamete erdirsinYok perişim tedavi dışında artık yapılacak her şeyi yaptım neredeyse içimden de gelmiyor artık Türkiye’ye gelince çaresine bakacam
Âmin bitanemm hepimizi Rabbim aydınlık günlere ulaştırsınÇok iyi anlıyorum seni canım bende bile tedavi sürecinde olduğum halde bıkmışlık hiçbiriey yapmama isteği var. Folik asit bile kullanmıyorum düşün. Gercek anlamda bıktık artık rabbim selamete erdirsin
Tranafer belli olsun öyşe başlarım tinim ya aman valla yıldımÂmin bitanemm hepimizi Rabbim aydınlık günlere ulaştırsınBende aynı durumdayım takviye şu bu kullanmıyorum.Ama sen kullan perişim yakındır transferin inşAllah kuzum.Birazdan cips yicem erteleyip duruyordum bir rahatlıycam
Hadi hayırlı olsun sürecin canımKızlar şimdi yeniden hastanedeyim. 2. Aşılamaya başlayalım istersen dediler ben de çok güvendiğim bi hemşire vardı. Ona sordum. Bu ay, diğer aydan gelen yumurtalar ile daha kaliteli olur istersen devam edelim dedi. Ben de size güveniyorum diyince devam ettik. Bugün kan verdim, yumurtalarıma bakılacak falan derken ikinci yolculuk başlıyor. Bakalım ne olacak.
İçerde kist oluşmuş 3 4 tane. Bu ayı es geçeceğiz, ama haşimato olabilir diye düşündüklerinden endokrine yönlendirdiler. Şimdi test istedik sonucuna bakacağız.Kızlar şimdi yeniden hastanedeyim. 2. Aşılamaya başlayalım istersen dediler ben de çok güvendiğim bi hemşire vardı. Ona sordum. Bu ay, diğer aydan gelen yumurtalar ile daha kaliteli olur istersen devam edelim dedi. Ben de size güveniyorum diyince devam ettik. Bugün kan verdim, yumurtalarıma bakılacak falan derken ikinci yolculuk başlıyor. Bakalım ne olacak.
Süreç sekteye uğradı bu ay dinleniyoruzHadi hayırlı olsun sürecin canım
Var gibi canım sankimKızlar bugün 12.ci günüm gidip test aldım yaptım saniyesinde belirdi silik çizgisi sizce var mı ?
Evet kuzum iğne etkisinin olduğu düşünmüyorum açıkçası ya inşallah değildir ilk başka yaptım düz zemine koydum 10 saniye sonra belirdi yaniVar gibi canım sankim
Şuan var gibi ama siz iki gün sonra tekrarlayın testinizi artış varsa iğne etkisi değilse testiniz daha koyu çıkacaktır zatenKızlar bugün 12.ci günüm gidip test aldım yaptım saniyesinde belirdi silik çizgisi sizce var mı ?
Kuzum ne yaptın?Benden 8 yumurta toplandı dinleniyorumKuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))
8 yumurtam toplandı
Canim benden 30 tane topladilar bende dinlenmedeyim sarzim bitmis bakamadim buralara hadi bakalim embriyologlarin elinde artik senin allah uzin verirse transferin yapilir demiKuzum ne yaptın?Benden 8 yumurta toplandı dinleniyorum