Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esoşummm yok kuzum gelemedik süremiz uzadı gibi birşey bakalım belli olacak da bekliyoruz
Ben de öyle inanıyorum Türkiye bana uğurlu gelecek çiçeğimm güzel dualarına aminn
Aminn aminnn çoookkk aminnn
Hadi hayırlısı olsunn kuzumm tez zaman da işlerinizi halledersiniz inşaAllah
Buralara çok uğrayamasam da dualarımdasınnn hep emin ol
Diğer kızlarda öylee hepinize bol bol dua ediyorum inşaAllah en yakın zaman da gruptan peş peşe güzel haberler gelmeye devam eder

Canımm Esoşummmmm Teşekkür ederim çiçeğim Allah razı olsun

Kuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))
Evet biliyorum kuzumm o yüzden takibe aldım seniHadi yarın çok güzel haberler verelim birbirimize

Yok perişim tedavi dışında artık yapılacak her şeyi yaptım neredeyse içimden de gelmiyor artık Türkiye’ye gelince çaresine bakacam
Çok iyi anlıyorum seni canım bende bile tedavi sürecinde olduğum halde bıkmışlık hiçbiriey yapmama isteği var. Folik asit bile kullanmıyorum düşün. Gercek anlamda bıktık artık rabbim selamete erdirsin

Âmin bitanemm hepimizi Rabbim aydınlık günlere ulaştırsın Bende aynı durumdayım takviye şu bu kullanmıyorum.Ama sen kullan perişim yakındır transferin inşAllah kuzum.Birazdan cips yicem erteleyip duruyordum bir rahatlıycam

Tranafer belli olsun öyşe başlarım tinim ya aman valla yıldım
Ayy afiyet olsun aklıma sokmada bende yemiyim

Kızlar şimdi yeniden hastanedeyim. 2. Aşılamaya başlayalım istersen dediler ben de çok güvendiğim bi hemşire vardı. Ona sordum. Bu ay, diğer aydan gelen yumurtalar ile daha kaliteli olur istersen devam edelim dedi. Ben de size güveniyorum diyince devam ettik. Bugün kan verdim, yumurtalarıma bakılacak falan derken ikinci yolculuk başlıyor. Bakalım ne olacak.

Hadi hayırlı olsun sürecin canım

İçerde kist oluşmuş 3 4 tane. Bu ayı es geçeceğiz, ama haşimato olabilir diye düşündüklerinden endokrine yönlendirdiler. Şimdi test istedik sonucuna bakacağız.

Kızlar bugün 12.ci günüm gidip test aldım yaptım saniyesinde belirdi silik çizgisi sizce var mı ?

Eklentiler

• EEECF79A-4163-4DBC-930D-997646AC12C2.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 58
İğnenin etkisi 10 günde gidiyor vücudumdan geçen ay 9.cu gün negatifti bugün gidip o 6 gün öncesinde kadar sonuç verenlerden aldım saniyesinde çizgi çıktı doktoruma yazdım eğer iğne etkisi olsa söylerdi oda Bu işaretleri göndermiş bana

Kuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))
Kuzum ne yaptın?Benden 8 yumurta toplandı dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…