Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa aman çokda şey etmiyorum haliş artık usandım valla bir sürece girersem artık o beni heyecanlandırır
He valla ben de başlayınca sonuna kadar gitcem yıllarca da olsa kendimi hazırlıyorum psikolojik ve maddi olarak bu sefer çok tedavilere hazırladım kendimi geçen ilkinde yıkıldıydim

He valla ben de başlayınca sonuna kadar gitcem yıllarca da olsa kendimi hazırlıyorum psikolojik ve maddi olarak bu sefer çok tedavilere hazırladım kendimi geçen ilkinde yıkıldıydim
Hiç yıkılma çiçeğim sonuna kadar git eninde sonunda Rabbim nasip edecek ben öyle inanıyorum

Okudum canım Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaAllahhh

Yok perişim tedavi dışında artık yapılacak her şeyi yaptım neredeyse içimden de gelmiyor artık Türkiye’ye gelince çaresine bakacam
Esoşum sen hala Türkiye’gelmedin mi kız ne zaman geliceksin
Bu topraklar sana bereketli gelicek geldiğinde bak görürsün 2 kişi gelip 3 kişi dönersiniz inşaAllah

Esoşum sen hala Türkiye’gelmedin mi kız ne zaman geliceksin
Bu topraklar sana bereketli gelicek geldiğinde bak görürsün 2 kişi gelip 3 kişi dönersiniz inşaAllah
Esoşummm yok kuzum gelemedik süremiz uzadı gibi birşey bakalım belli olacak da bekliyoruz
Ben de öyle inanıyorum Türkiye bana uğurlu gelecek çiçeğimm güzel dualarına aminn

Ayyy nasıl heyecanlıııSende amh kaç, bilinen sorun ne?Ultrasonda kaç yumurta sayıldıBirde opu kaçta olacak?
Kuzum bende pcos var o yuzden yumurta sayim cok fazla yarinki islem sabah 9 da transferi 2 adet sonrasi yapilcakmis. Senle topigin birinde karsilasmistik konusmustuk klomen tedavisi goruyorduk o zman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…