- 9 Nisan 2021
- 4.921
- 6.989
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.401
Aminn canımm inşallahhhAy canım benım insss olur rabbım gönlüne göre versin tez zaman sa ins tüpe gerek kalmaz ya bana haber ver He
Ah Eylülll, mucizelerimizi getirsin bize inşallahhhBiliyorum hepimizin çokça ihtiyacı var. Yeni ay yeni umutlar belki o aydır.
Son zamanlarda çoğumuz sessizliğe büründük. Bizlere umarım cıvıl cıvıl neşeyle gelir. Hoşgelsin o zaman
Günaydınlar
Eki Görüntüle 3122466
Denicem ya o kadar oara verdim 200 kusurdüAminn canımm inşallahhh
Aynen ilişkiden bir kaç dk önce sık, spermleri yoluna daha hızlı götürüyormuş
Günaydın tinnimmBiliyorum hepimizin çokça ihtiyacı var. Yeni ay yeni umutlar belki o aydır.
Son zamanlarda çoğumuz sessizliğe büründük. Bizlere umarım cıvıl cıvıl neşeyle gelir. Hoşgelsin o zaman
Günaydınlar
Eki Görüntüle 3122466
Günaydın canımGünaydınnnnnnn herkesleree
Günaydın canım
Nerelerdesin sen bakalım
bayadır yoksun evtBuralardayım kuzuu
Negatif sonuçlanan tüp bebişten sonra biraz uzaklaştım sanırım burdan=)
Sen nasılsınn pek takip edemedim, sen baslamıs mıydın tüp sürecine
Hangi aşamadasın suan nasıl gidiyor
Bişey yapmıyorum bu aralar kuzubayadır yoksun evt
bende tüpe başladım opu falan oldum işte
3. gündeyiz cumartesi dondurulacak 2. adette transfer olacak
pco dan dolayı doktor taze transfer yapmayacak
Hadi bakalım gelsin bu aydan sonra bebis haberiKızlarrrr athena sipairş etmiştim gelmiş mfk paketler de eve gitmısss ay heyecanlandım
Ayy sorma ben telefon başında bekliyorumBişey yapmıyorum bu aralar kuzu
O yüzden girmedim pek
Suanlık beklemedeyim
Kaç tane embriyo var suan=)
Bu aşamalarda heyecanlıtelefonun basında bekliyordum ben arıcaklar diye =)
İns kız sen kullandın mı hiç athena bufun baslıcam kuzumHadi bakalım gelsin bu aydan sonra bebis haberi
Ben mfk nin urunlerini hic kullanmadim kuzum ama takip etmistim bi ara gebe haberleri çokİns kız sen kullandın mı hiç athena bufun baslıcam kuzum
Vallla bu Ay doktor es geçelim diyim ve biz ee hepsını aldık boş durmayalım diye kuzuBen mfk nin urunlerini hic kullanmadim kuzum ama takip etmistim bi ara gebe haberleri çok
İnşallah o hayırlı haberi vereceksiniz kuzum buradanVallla bu Ay doktor es geçelim diyim ve biz ee hepsını aldık boş durmayalım diye kuzu
mavi laboratuvarda verildi 35 milyon çıkanHangi merkezlerde verdiniz?
3 ayda bile bu kadar değişim olmuyor 35 mlyn dan azospermi gelmesi cok sasırtıcı doktorunuza danısın onun yönlendirdigi laboratuvara gidin isterseniz
İns kız şnssss sen naptın şimdi bu AY ne durum daısnİnşallah o hayırlı haberi vereceksiniz kuzum buradan