Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Super, bundan sonra yavas yavas sifirlanir zaten :)

Öncelikle merhaba, Hangi post a yazacağım bilemedim geldim buraya. Eşimin sperm sayısı düşüktü 1 milyonun altındaydı morfoloji de sıfırdı. 3 ay bitkisel ilaç kullandık geçen hafta sperm testi verdi 35 milyon sperm morfoloji de 4 çıktı. Dr bu hafta yeni test istedi dün tekrar test verdi eşim farklı bir laboratuvarda azosperm çıktı morfoloji de sıfır çıktı. Sorum şu 1 hafta içinde bu kadar fark olabilir mi sayıda. merkeze göre değişir mi bu durum.

Merhaba geçmiş olsun . Merkezden merkeze fark eder ama çok küçük farklar yani 35 milyonla azosperm arasında ciddi fark var . Birinden biri yanlış umarım azosperm yanlıştır

İkinci test hatalı olabilir mi? İlk testle birbirini tutmuyor çünkü.

Zaten sayı düşüktü ama azosperm değildi. Bu kadar fark olamaz yani 1 haftada heralde çok şaşkınım ne yapacağım bilmiyorum hangi laboratuvara güvenip tekrar test yaptırcam şimdi hiç bilmiyorum
3 ayda bile bu kadar değişim olmuyor 35 mlyn dan azospermi gelmesi cok sasırtıcı doktorunuza danısın onun yönlendirdigi laboratuvara gidin isterseniz

Hangi merkezlerde verdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…