- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.381
Super, bundan sonra yavas yavas sifirlanir zaten :)inşallah canım
doktor ohss olursun diyordu ama hafif atlatıyorum ilk 2 gün ağrım fazla idi doğum yapmış gibi ama şuan iyim. şikayetlerim artsaydı cetrodide da başlayacaktı ama parolu bile kullanmadım şükür.
Ben de haftasonu yapicammmm aynisindanYaylaya çıkıp aylar sonra üşüyorum deyip yorganla yattım, çok güzeldi
Noldu ya 3 5 gundurrrVallah yanıyo geberiyiiiim
Dostinex canım 34 olduğum da doktor vermiştiProlaktin icin hangi ilaci kullandin cnm
Oyyyy kıyamammmYağmur mu? Yağmur ne demek bilmiyor ben aylardır görmedim de....
Martta aşılama oldu tutmadı.. 2. Aşılama için doktor gerek yok direkt tüp dedi ama ben son bi mfk deneyim dedim bakalım, kısmetKız bende jel aldım kullanmadım daha gyno jeel e peki asılama oldunmj senınn
Jeli kullan yumurtlama çatlama zamanı benceKız bende jel aldım kullanmadım daha gyno jeel e peki asılama oldunmj senınn
Ay canım benım insss olur rabbım gönlüne göre versin tez zaman sa ins tüpe gerek kalmaz ya bana haber ver HeMartta aşılama oldu tutmadı.. 2. Aşılama için doktor gerek yok direkt tüp dedi ama ben son bi mfk deneyim dedim bakalım, kısmet
Ay bilemedim içine sıkıcam dimiJeli kullan yumurtlama çatlama zamanı bence
Ben kullandım ilişkiden 3-5 dk önce içine sık ama ucu biraz sert plastik biraz acıyabilir iyice içine sıkmaya çalışAy bilemedim içine sıkıcam dimi
Merhaba geçmiş olsun . Merkezden merkeze fark eder ama çok küçük farklar yani 35 milyonla azosperm arasında ciddi fark var . Birinden biri yanlış umarım azosperm yanlıştırÖncelikle merhaba, Hangi post a yazacağım bilemedim geldim buraya. Eşimin sperm sayısı düşüktü 1 milyonun altındaydı morfoloji de sıfırdı. 3 ay bitkisel ilaç kullandık geçen hafta sperm testi verdi 35 milyon sperm morfoloji de 4 çıktı. Dr bu hafta yeni test istedi dün tekrar test verdi eşim farklı bir laboratuvarda azosperm çıktı morfoloji de sıfır çıktı. Sorum şu 1 hafta içinde bu kadar fark olabilir mi sayıda. merkeze göre değişir mi bu durum.
İkinci test hatalı olabilir mi? İlk testle birbirini tutmuyor çünkü.Öncelikle merhaba, Hangi post a yazacağım bilemedim geldim buraya. Eşimin sperm sayısı düşüktü 1 milyonun altındaydı morfoloji de sıfırdı. 3 ay bitkisel ilaç kullandık geçen hafta sperm testi verdi 35 milyon sperm morfoloji de 4 çıktı. Dr bu hafta yeni test istedi dün tekrar test verdi eşim farklı bir laboratuvarda azosperm çıktı morfoloji de sıfır çıktı. Sorum şu 1 hafta içinde bu kadar fark olabilir mi sayıda. merkeze göre değişir mi bu durum.
İnşallah yaa zaten sayı düşüktü ama azo değildiMerhaba geçmiş olsun . Merkezden merkeze fark eder ama çok küçük farklar yani 35 milyonla azosperm arasında ciddi fark var . Birinden biri yanlış umarım azosperm yanlıştır
Zaten sayı düşüktü ama azosperm değildi. Bu kadar fark olamaz yani 1 haftada heralde çok şaşkınım ne yapacağım bilmiyorum hangi laboratuvara güvenip tekrar test yaptırcam şimdi hiç bilmiyorumİkinci test hatalı olabilir mi? İlk testle birbirini tutmuyor çünkü.
3 ayda bile bu kadar değişim olmuyor 35 mlyn dan azospermi gelmesi cok sasırtıcı doktorunuza danısın onun yönlendirdigi laboratuvara gidin istersenizZaten sayı düşüktü ama azosperm değildi. Bu kadar fark olamaz yani 1 haftada heralde çok şaşkınım ne yapacağım bilmiyorum hangi laboratuvara güvenip tekrar test yaptırcam şimdi hiç bilmiyorum
Hangi merkezlerde verdiniz?Öncelikle merhaba, Hangi post a yazacağım bilemedim geldim buraya. Eşimin sperm sayısı düşüktü 1 milyonun altındaydı morfoloji de sıfırdı. 3 ay bitkisel ilaç kullandık geçen hafta sperm testi verdi 35 milyon sperm morfoloji de 4 çıktı. Dr bu hafta yeni test istedi dün tekrar test verdi eşim farklı bir laboratuvarda azosperm çıktı morfoloji de sıfır çıktı. Sorum şu 1 hafta içinde bu kadar fark olabilir mi sayıda. merkeze göre değişir mi bu durum.
Tamam canım yapmaya calısıcamBen kullandım ilişkiden 3-5 dk önce içine sık ama ucu biraz sert plastik biraz acıyabilir iyice içine sıkmaya çalış