Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Super, hadi hersey yolunda gitsin insallah
inşallah canım
doktor ohss olursun diyordu ama hafif atlatıyorum ilk 2 gün ağrım fazla idi doğum yapmış gibi ama şuan iyim. şikayetlerim artsaydı cetrodide da başlayacaktı ama parolu bile kullanmadım şükür.

Ayyyy ne kullandınn sımdı sen ay heyecanlandım kız. Es paketi mi aldınız anlat hele cabukkk
Ben de çikolata kisti var diye 3 aydır advictor kullanıyorum..
Geçen ay eş paketi almıştım bu ay kullandık. Panacea bee fodega flora minera vardı içinde.. Athena ve advictor kullandım ben ekstra olarak..

Bu ay olmamışsa eğer diye 2. Paketi aldım.. Ama eş paketleri aşırı pahalı olmuş, ben sadece panacea bee fodega kendime adendo ve eşime azosperm ekledim..
Geçen aydan athenayla advictor var zaten..
Takviyeleri kullandığımdan beri yorgunluk hissim azaldı, iyi geliyor bence. İnşallah hamile kalmamıza da vesile olur canımm
Çok inanıyorum olacak inşallah.. Her gün yürüyüşü de ihmal etme
3 2 3 2 ye uyup sağlıklı da beslenmek lazım ama ben uygulayamadım bu ay

canım opu oldum
opudan 1-2 hafta sonra adet olursun dediler. ondan sonraki diğer2. adette haber ve dediler 2. gün çağıracağız dediler
Canımm hayırlı olsun atlattın şükür kaç yumurta toplandı kaçı donduruldu..
Bebişlerin seni bekliyor ilkte o müjdeli haberi vereceksin inşallahh

Canımm hayırlı olsun atlattın şükür kaç yumurta toplandı kaçı donduruldu..
Bebişlerin seni bekliyor ilkte o müjdeli haberi vereceksin inşallahh
teşekkür ederim canım çok sağol amin inşallah
19 yumurta toplandı
henüz 2 .gündeyiz dondurma işlemi 5. gün yapılacak . bakalım bende merak ediyorum.

Ay cok iyi peki doktora gidiyor musun bunun yanı sıra ben sımdı fırsat dan istifade aldım valla bunay
Bide içinde tüm vitaminler barmış diğerlerini kullanmıcam sadece doktorunn verdiği vitsmını kulancam insss hemen kalırız ya sende baya almışsın ürününü adamın

Canım mayıstan beri gitmiyorum doktora.. Mfk benim tüp öncesi son denemelerim..3 ay şans vericem mfk ya.. Hala olmamışsa tüpe başlayacağız ama gerek kalmaz inşallahhh
He bir de bu ay prefert jel kullandım sadece yumurtlama ve çatlamada.

Kız bende jel aldım kullanmadım daha gyno jeel e peki asılama oldunmj senınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…