- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.341
Ya herkes öyle demiş kızValla bende cümlenin başında mucizeyi okuyunca hamilesin sandıminşallah hamileyim yazacağın günler de yakındırrr
Prolaktin 20 yüksek değil takılma ona
Çok teşekkürlerHayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş
Bende rezrrv azlığı var, kardeş düşünüyoruz inş nasip olur yine.
Bu ay pikten bir kaç gün sonra adet oncesi kasık ağrısı başladı, seninde benzer miydi?
Yumurtlama haftamda oldukça ağrılı geçti.
Maşallah canım. Bebek haberiyle de gelirsin inşallahKızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktıya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amhkozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus
Mükemmell kuzum şu an tıkır tıkır ilerliyor şükür her şey yakındır haberini almamız inşallahhhYa herkes öyle demiş kızvallla ben bunşara bile seviniyorum hamıle haberın alınca buraları ucurucam siz görün kız cok iyi değil mi 2.11 evet prolaktın yüksek değil ben 34 de görmüş biriyim o ama ilac dan sonra düştü cok şükür
Canım, istanbulda fulya mahallesinde bir sürü tüp bebek merkezi var, bahçeci acıbadem falan.. oradaki eczanelerde ilaçlar genelde hep oluyor. telefonla arayıp sorabilirsin tek tek.. ama ben hangi ilaç hatırlamıyorum yoktu orada. İnternetten açtım şişli eczaneler diye tek tek aramıştım ve bulmuştum. Bir de pangaltı kurtuluşda Halk eczanesi var. Telefonla depoları arayarak bulmaya çalışıyorlar olmayan ilacı da. Orayı da ara istersen.Hangi eczaneden almıştın peki?
Çok teşekkür ederim amin
Bugün bende oldum histereskopi yanlardan traşlama yapıldı birde geçmiş kürtahlarımdan yapışıklık vardı o açıldı. Jel koymuş doktor birde. Şindi gelecek olan adetten sonra doktor tekrar rahim filmi istedi. Filme göre düzeltilmesi gereken durum varsa tekrar bir operasyonla düzeltiriz dedi. Modum düştü ya resmen olabilirmi böyle bir durum
Canim aynisi bana da soylenmisti, duzelme istedigimiz seviyede olmazsa 2. bir operasyon daha yapilabilir diye. Yapilanlari da biliyorum bu arada. Ozellikle rahimdeki yapisikliklar bu operasyonla aciliyor ama sonra tekrar olusabiliyor malesef. Jeli o yuzden koyuyorlar zaten, iyi birsey. Bana spiral da koymuslardi jele ilave olarak. 2 ay sonra hsg cekilince “cok hafif yapisiklik hala var gibi gorunuyor ama engellemeyebilir. Biz transfer hazirligina baslayalim, rahim istedigimiz kadar kalinlasma 2. operasyonu dusunebiliriz” dediler. Son gune kadar risk vardi yani, ama rahim kalinlasti.Çok şükür hep o motiveyle gidiyorum selişim ama operasyondan sonraki ay transfere hazırlanırız deniliyordu. Şimdi jel koyarsak bir kaç ay beklicez cünkü jel embriyonun yapışmasını engeller dedi. Onada tamam dedim bunu kendime kabullendirmeye çalışırken daha 2. Operasyon ihtimalide çıktı. Sanki gittikce uzaklaşıyor yahu
Ciddi misin bak mfk da bas bas bağırıyor valla doktorun verdiği vitmsın ve yediklerime dikkat etmem ile çokça da artmış bende şoktayım lab da baktım 3 değerim de aynı lab da çalışılmışMaşallah canım. Bebek haberiyle de gelirsin inşallahamh yükselebiliyormuş demek ki bak ne güzel ya. Ben doktora vitamin vs bişeyler kullansam diye direnmiştim. Bana yükselmez amh müdahale etme şansımız yok demişti. Hain domdom
İns kuzum şnsss valla aynen öyle doktor denk gelemedik doktor da o zaman bu ay böyle es geçsin dedi valla biz de es paketi advictor ve athena sipariş ettim mfk yazdım hepsını ay ı anda kullansam olur mu diyr sıkntı olmaz demiş ay bide benı de paylaşmışMükemmell kuzum şu an tıkır tıkır ilerliyor şükür her şey yakındır haberini almamız inşallahhh
Mfk mı sipariş verdin kuzum
Ben reglin 24. gununde oldum canim transferi. Yok dogal degildi, Estrofem kullandim artan dozlarda. Reglin 3. gunu ben ilk gittim estrofemi verdiler, bir daha 19.gune cagirdilar yani 2 hafta sonraya. Orda rahim kalinligi guzeldi, 5 gun sonraya da transfer icin gittik. Yumurta takibi gibi surekli gitmiyorsun yani.Canım adetin kaçıncı günü transfer oldun hatırlıyor musun
Rahim kalınlaşması doğal olsun diye beklediler mi yoksa destekleyici ilaç verdiler mi.
Birde bunun kontrolü için de sürekli çağırıyorlar mı yumurta takibi deki gibi.
24. Gün çok geç değil mi canımBen reglin 24. gununde oldum canim transferi. Yok dogal degildi, Estrofem kullandim artan dozlarda. Reglin 3. gunu ben ilk gittim estrofemi verdiler, bir daha 19.gune cagirdilar yani 2 hafta sonraya. Orda rahim kalinligi guzeldi, 5 gun sonraya da transfer icin gittik. Yumurta takibi gibi surekli gitmiyorsun yani.
Evet doğru diyorsun canım ya bakalım inşallah 2. Operasyona gerek kalmasında şuan tek isteğim o sonra istediğimiz kadar beklerizBekledikçe güzelleşiyor canım benim, olumsuz bir tüp bebek denemesi çok daha yıpratır seni. İnşallah ilk denemede tutacak ama temkinli gitmek en iyisi. 3 ay geç olsun güzel olsun
Yok bizim merkezin genel uygulamasi daha gec. Hatta hep 26-28. gunler arasinda transferi yaptiklarini okumustum, benimki ona gore erken bile oldu24. Gün çok geç değil mi canım
17 18 günleri olmasını gerekmezmiydi
Acaba rahim mi geç kalınlaştı
Adete yakın transfer yapmışlarYok bizim merkezin genel uygulamasi daha gec. Hatta hep 26-28. gunler arasinda transferi yaptiklarini okumustum, benimki ona gore erken bile oldu
Ama genelde senin dedigin gibi oluyor, bizim merkezin neden boyle yaptigini bilmiyorum
Çok doğru diyorSun evet bana spiral takmAdı sadece jel koydu umArım yeterli gelirCanim aynisi bana da soylenmisti, duzelme istedigimiz seviyede olmazsa 2. bir operasyon daha yapilabilir diye. Yapilanlari da biliyorum bu arada. Ozellikle rahimdeki yapisikliklar bu operasyonla aciliyor ama sonra tekrar olusabiliyor malesef. Jeli o yuzden koyuyorlar zaten, iyi birsey. Bana spiral da koymuslardi jele ilave olarak. 2 ay sonra hsg cekilince “cok hafif yapisiklik hala var gibi gorunuyor ama engellemeyebilir. Biz transfer hazirligina baslayalim, rahim istedigimiz kadar kalinlasma 2. operasyonu dusunebiliriz” dediler. Son gune kadar risk vardi yani, ama rahim kalinlasti.
Bu surec boyle mesakatli bir surec. Ben de senin gibi dusunuyordum ve bir an once olsun istiyordum tabi dogal olarak. Ama sonra transfer oldu, tup bebek grubunda bir suru kisiyle konustuk ettik birlikte bekledik. Tabi ki bazi arkadaslarin negatif oldu. O kadar emek verilen bir surec ki bu; yapilabilecek herseyin yapilarak ve emin adimlarla ilerlendiginden emin ol ve rahat ol. Birak gerekirse 2-3 ay daha geciksin, yeter ki sonu guzel olsun. Cunku aksi bir durum oldugunda tekrar basa donmek eminim ki 2 ay beklemekten cok daha zordur….
Hadi ınsallahh güzel haberlerını de almak nasıp olsunİns kuzum şnsss valla aynen öyle doktor denk gelemedik doktor da o zaman bu ay böyle es geçsin dedi valla biz de es paketi advictor ve athena sipariş ettim mfk yazdım hepsını ay ı anda kullansam olur mu diyr sıkntı olmaz demiş ay bide benı de paylaşmış
Sana ne dediler tam olarak, 2 regl bekleyecegiz mi dediled?Adete yakın transfer yapmışlar
Neyse vardır Bi bildikleri diyelim
Bende merak ettim de ortalama transferi ne zaman olur o yüzden sormak istedim
Ekim sonu Kasım başı görünüyor
Evet paylaşmış gördüm kuzum, ondan sordumİns kuzum şnsss valla aynen öyle doktor denk gelemedik doktor da o zaman bu ay böyle es geçsin dedi valla biz de es paketi advictor ve athena sipariş ettim mfk yazdım hepsını ay ı anda kullansam olur mu diyr sıkntı olmaz demiş ay bide benı de paylaşmış
Aminnnn papatyammmgünaydın güzel kızlar
herşey gönlünüzden geçenden daha hayırlı, daha muhteşem olsun..