Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu Bulent Hoca Maslak Acibademde… orada heyet raporu gecerli mi emin degilim, biz vakit kaybetmek istemedigimiz icin direk gittik…
Tup bebek 16 bindi ben baslarken - ama fiyat artmis su an 25 bin olmus sanirim.
Onun disinda benim histereskopi 8 bin + orda kullanilan bir jel 3 bin tuttu. Mikrociple sperm secme 2.500 du. Bunlarin da fiyatlari artmistir su an. Cunku hepsini mart ve nisan basinda odedik bunlarin.
En son transfer sirasinda cozdurme maliyeti guncel fiyat 5 bin kusur kalanlari da 5 yil daha donuk saklama maliyeti yine 5 bin kusur odedim.
1.500 tl transfer sirasinda embryo glue diye tutunmayi kolaylastiran bir isleme verdim.
Bunlar hastaneye verdiklerimdi. Bunun disinda ilac maliyetleri var. Ben ilaclara cok para odedim; cunku Acibadem’in protokolunde cok ilac var. yumurta gelistirme evresinde diger merkezlerde 1 ya da 2 cesit igne kullanilirken burda 3 cesit yani gunde 3 igne kullaniyorsun. Ilk gunlerden sonra 4. igne olarak da catlatmama ignesi ekleniyor.
Sadece yumurta toplama evresinde tam hatirlamamakla beraber 15-20 bin arasi bir maliyet oldu.
Yani sanirim biz toplamda 60 bin civarindayiz… Maddi olarak biraz yorduysa da, bunu goze almistik en bastan…
Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ☺️ Size bir sorum olucak histereskopiden kaç adet sonrası transferiniz oldu ☺️

Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın ☺️ Size bir sorum olucak histereskopiden kaç adet sonrası transferiniz oldu ☺️
Merhaba, cok tesekkur ederim, darisi tez zamanda basiniza insallah🙏🏻🥰
2 nisan histereskopi - 7 temmuz transfer gunum. Histereskopiden sonra 2 adet gecirdik, 3. adet ile birlikte transfer hazirligina, yani rahim kalinlastirmaya basladik.

Kızlar selammmmmm benim fikrim geldiii 🤓 şimdi aşılamada tüp bebekte işlem sırasında hafif idrara sıkışık olmamız isteniyo ya bundan sonra ilişki öncesi biraz çişiniz olsun belki işe yarar 😞
Ay resmen 10 dk guldum 😂🤣😂
Benim hep çişim geliyor ilişkide 😂 adamı bırakıp tuvalete gidiyorum bütün büyü bozuluyor. Ama gitmezsem yapacak gibi hissediyorum rezalet ay😂😂😂
Aha bu ben 🤣🙈

2 nisan histereskopi - 7 temmuz transfer gunum. Histereskopiden sonra 2 adet gecirdik, 3. adet ile birlikte transfer hazirligina, yani rahim kalinlastirmaya basladik.
Çok teşekkür ederim amin☺️
Bugün bende oldum histereskopi yanlardan traşlama yapıldı birde geçmiş kürtahlarımdan yapışıklık vardı o açıldı. Jel koymuş doktor birde. Şindi gelecek olan adetten sonra doktor tekrar rahim filmi istedi. Filme göre düzeltilmesi gereken durum varsa tekrar bir operasyonla düzeltiriz dedi. Modum düştü ya resmen olabilirmi böyle bir durum 😒😒

Çok teşekkür ederim amin☺️
Bugün bende oldum histereskopi yanlardan traşlama yapıldı birde geçmiş kürtahlarımdan yapışıklık vardı o açıldı. Jel koymuş doktor birde. Şindi gelecek olan adetten sonra doktor tekrar rahim filmi istedi. Filme göre düzeltilmesi gereken durum varsa tekrar bir operasyonla düzeltiriz dedi. Modum düştü ya resmen olabilirmi böyle bir durum 😒😒
Olumlu düşün, bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Bu operasyonların hepsi seni miniğine yaklaştırıyor, olası problemleri ortadan kaldırıyor öylee düşün. İnşallah çok güzel olacak her şey 😍😍

Olumlu düşün, bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Bu operasyonların hepsi seni miniğine yaklaştırıyor, olası problemleri ortadan kaldırıyor öylee düşün. İnşallah çok güzel olacak her şey 😍😍
Çok şükür hep o motiveyle gidiyorum selişim ama operasyondan sonraki ay transfere hazırlanırız deniliyordu. Şimdi jel koyarsak bir kaç ay beklicez cünkü jel embriyonun yapışmasını engeller dedi. Onada tamam dedim bunu kendime kabullendirmeye çalışırken daha 2. Operasyon ihtimalide çıktı. Sanki gittikce uzaklaşıyor yahu 😬😅😅

Canım adetin kaçıncı günü transfer oldun hatırlıyor musun
Rahim kalınlaşması doğal olsun diye beklediler mi yoksa destekleyici ilaç verdiler mi.
Birde bunun kontrolü için de sürekli çağırıyorlar mı yumurta takibi deki gibi.

Çok şükür hep o motiveyle gidiyorum selişim ama operasyondan sonraki ay transfere hazırlanırız deniliyordu. Şimdi jel koyarsak bir kaç ay beklicez cünkü jel embriyonun yapışmasını engeller dedi. Onada tamam dedim bunu kendime kabullendirmeye çalışırken daha 2. Operasyon ihtimalide çıktı. Sanki gittikce uzaklaşıyor yahu 😬😅😅
Bekledikçe güzelleşiyor canım benim, olumsuz bir tüp bebek denemesi çok daha yıpratır seni. İnşallah ilk denemede tutacak ama temkinli gitmek en iyisi. 3 ay geç olsun güzel olsun 😍😍😍

Kızlar mucize bişi oldu allahım cok büyüksün sen
6 ay da yaptırdığım amh 1.24 idi
Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Başladık derken şimir idi hsg idi derken bu ay hem denedık hem de kafadan attık
Adet oldjm
dedim prolaktın ve amh baktırıyım
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktı 😂😂😂😂😂 ya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Sadece prolaktın 13 den 20 cıkmıs
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amh 😂😂😂😂😂😂😂 kozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus

Agustos ortası yaptırdığım adetlıyken yaptırdığım değer 0.92 olmustu ve ben yıkılmıştım
Sonra doktor ile baslakdm yoluma yediklerime felan da dikkat ettim doktor bide bana vitmsın verdi
Adet oldjm
Şimdi sonucu aldım
Amh 2.11 çıktı 😂😂😂😂😂 ya rabbım hersey o kadar güzel gidiyor ki hsg temiz simir temiz kan değerleri iyi hormonlar iyi
Vallla Alahım sen cok büyüksün of of cok mutluyum ne oldu da böyle cıkmıs ya benım amh 😂😂😂😂😂😂😂 kozlar doktorun verdiği vitsmın iyi gelmıs bence adı pregros plus
Her şey çok güzel çok sevindim canım senin adına😍 ama duygularımla oynadın Hamilesin sandım heyecan yaptım o nolacak😂

Her şey çok güzel çok sevindim canım senin adına😍 ama duygularımla oynadın Hamilesin sandım heyecan yaptım o nolacak😂
😂😂😂 yemın ederim su sonuçlar bile beni o kadar mutlu etti ki sana anlatamam hamile haberimi alsam es değer sevinirmişim herhal de buna da şükür inssss oda olacak cok inanıyorum bakın görün kozlar umut hep var

😂😂😂 yemın ederim su sonuçlar bile beni o kadar mutlu etti ki sana anlatamam hamile haberimi alsam es değer sevinirmişim herhal de buna da şükür inssss oda olacak cok inanıyorum bakın görün kozlar umut hep var
Ah canım benim inşallah zaten umut olmasa bu iş çok zor zamanı gelince bu haberi de vermek nasip olur Allahın izniyle💜😍

Adet oldjm
Şimdi sonucu aldım
Valla bende cümlenin başında mucizeyi okuyunca hamilesin sandım 🙈🙈 inşallah hamileyim yazacağın günler de yakındırrr 😍😍💙
Prolaktin 20 yüksek değil takılma ona

X