- 2 Ocak 2022
- 202
- 166
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Canım inanki hiç duymadım. Tez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum inşallahBen birde lenfosit aşısı duydum canım bununla ilgili bilginiz varmı çevrenizde yaptıran veya olumlu sonuç alan oldumu aceba
Amin inşallah canım bakalım belki yeni yıl güzel gelir hepimizeCanım inanki hiç duymadım. Tez vakitte sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum inşallah
Bu aşı hakkında bilgi verir misiniz rica etsem sonuç ne olduNe demek o asi yani ne ise yarıyor tam olarak
Bu aşı aşaması nedir kime yaptırdınız acebaKizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim
Ben her yıl böyle diyorum bu yılda diyeyim inşallah bu yıl bizim yılımız olsunBu yıl bizim yılımız
Bu aşı aşaması nedir kime yaptırdınızKizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim
Merhabalar teşekkür ederim bakarım bı insAllahMerhabalar.. Bi öğrencim bezmi alem de Pınar hanımın hastası olmuştu. Sizin dediğini gibi tekrarlayan düşükleri varrdı. Pınar hanım ile gebe kalıp doğum yapmıştı. Şimdi hatırlamıyorum nedeni neydi ama siz araştırın isterseniz.
Bu yıl başka başlaBen her yıl böyle diyorum bu yılda diyeyim inşallah bu yıl bizim yılımız olsun
Böyle doktorlar gerçekten olmamalı siz bu kadar olumlu düşünüp inanırken tavrına bak.. İyi bir doktora rastlamak gerçekten çok önemli.. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz ve derdinize derman bulurArkadaşlar tekrarlayan düşük olanlar oldu mu aranızda sizin hikayelerimiz varmı hepimizin insAllah en kısa zamanda olur insAllah bu arada 5 yıllık evliyim beş yıl içinde hep denedim asla pes etmedim pes etmeden savasaraj kaybedeceksem öle edeyim dedim çünkü ben hamile kalıyorum ama bir şey var engelliyor doktorlara göre bilinmeyenler oluyormuş hatta en son dedim bide bir bezmi alem godeyim dedim bakalım birde orayai deneyim Dr girdim anlattim beni muayene bile etmedi bana dediği olmuyorsa zorlama olmuyorsa olmuyor demekki dedi dunyami başıma yıktı böyle Dr kar olmamalı bana ne yapabiliriz nasıl bir planlama yapalaim diyeceğine beni gönderdi şikayet edebildim sadece ne yapabilirsiniz ki duygusuz adam böyle gereksiz insanlar Dr oluyorlar malesef
Ay inanmıyorum ya ben şikayet ederdim böyle deme lüksleri yokArkadaşlar tekrarlayan düşük olanlar oldu mu aranızda sizin hikayelerimiz varmı hepimizin insAllah en kısa zamanda olur insAllah bu arada 5 yıllık evliyim beş yıl içinde hep denedim asla pes etmedim pes etmeden savasaraj kaybedeceksem öle edeyim dedim çünkü ben hamile kalıyorum ama bir şey var engelliyor doktorlara göre bilinmeyenler oluyormuş hatta en son dedim bide bir bezmi alem godeyim dedim bakalım birde orayai deneyim Dr girdim anlattim beni muayene bile etmedi bana dediği olmuyorsa zorlama olmuyorsa olmuyor demekki dedi dunyami başıma yıktı böyle Dr kar olmamalı bana ne yapabiliriz nasıl bir planlama yapalaim diyeceğine beni gönderdi şikayet edebildim sadece ne yapabilirsiniz ki duygusuz adam böyle gereksiz insanlar Dr oluyorlar malesef
O düşünce çok sıkıntılı ama ben aş ere ere 90 kiloya kadar çıkacağım bu gidişleyapan yapıyor yaherkes çok doğurgan burda hepsi korunarak gebe kaldı
kaç gün oldu iğne olalı hemen ümitsizliğe kapılma evrene olumlu mesaj gönder. bir yerde okudum diyorki eğer bir dileğinizin gerçekleşmesini istiyorsanız olmuş gibi davranın, biraz şizofrence ama eğlencelihepimiz hamileyiz
İyi bir doktora denk gelmek gerçekten şans işi. Zaten psikolojik olarak yıpratan bir süreç bir de böyle dönüşler almak insanı daha fazla üzüyor. Siz bir çare için gidiyorsunuz verilen cevap baştan savmak resmen. Umarım iyi bir doktor bulabilirsinArkadaşlar tekrarlayan düşük olanlar oldu mu aranızda sizin hikayelerimiz varmı hepimizin insAllah en kısa zamanda olur insAllah bu arada 5 yıllık evliyim beş yıl içinde hep denedim asla pes etmedim pes etmeden savasaraj kaybedeceksem öle edeyim dedim çünkü ben hamile kalıyorum ama bir şey var engelliyor doktorlara göre bilinmeyenler oluyormuş hatta en son dedim bide bir bezmi alem godeyim dedim bakalım birde orayai deneyim Dr girdim anlattim beni muayene bile etmedi bana dediği olmuyorsa zorlama olmuyorsa olmuyor demekki dedi dunyami başıma yıktı böyle Dr kar olmamalı bana ne yapabiliriz nasıl bir planlama yapalaim diyeceğine beni gönderdi şikayet edebildim sadece ne yapabilirsiniz ki duygusuz adam böyle gereksiz insanlar Dr oluyorlar malesef
Kaan kocatepeye gitsene, o adam bana güven veriyor nedenseArkadaşlar tekrarlayan düşük olanlar oldu mu aranızda sizin hikayelerimiz varmı hepimizin insAllah en kısa zamanda olur insAllah bu arada 5 yıllık evliyim beş yıl içinde hep denedim asla pes etmedim pes etmeden savasaraj kaybedeceksem öle edeyim dedim çünkü ben hamile kalıyorum ama bir şey var engelliyor doktorlara göre bilinmeyenler oluyormuş hatta en son dedim bide bir bezmi alem godeyim dedim bakalım birde orayai deneyim Dr girdim anlattim beni muayene bile etmedi bana dediği olmuyorsa zorlama olmuyorsa olmuyor demekki dedi dunyami başıma yıktı böyle Dr kar olmamalı bana ne yapabiliriz nasıl bir planlama yapalaim diyeceğine beni gönderdi şikayet edebildim sadece ne yapabilirsiniz ki duygusuz adam böyle gereksiz insanlar Dr oluyorlar malesef
Ben abilerimin eşine ve bi kaç arkadaşa ne yapmaları gerektiğini anlattım ilk aydan hamileyiz dedilerKızlar selaaammm öncelikle yeni yıl bize bebek getirsin sağlıklaEşimin kuzenleri tek gecede gebe kalmışlar tarifini istedim bir biz tutturamıyoruz sanırım kızlarr artık gülüyorum üzülüyorum ama buda bir gerçek
İnsAllah canım insAllah sen beni aşarsın dedi bana her yere zaten gitmişsin yapma dedi gereksiz adamBöyle doktorlar gerçekten olmamalı siz bu kadar olumlu düşünüp inanırken tavrına bak.. İyi bir doktora rastlamak gerçekten çok önemli.. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz ve derdinize derman bulur
Ettim canım zaten ama onlar birbirini yedirmezler kimseye etsen ne ki canımAy inanmıyorum ya ben şikayet ederdim böyle deme lüksleri yokAllah böyle doktorlara muhtac etmesin ya
Kesinlikle canım şans işi diolar zaten insAllah iyi biryle yolum kesişirde bende anne olurumİyi bir doktora denk gelmek gerçekten şans işi. Zaten psikolojik olarak yıpratan bir süreç bir de böyle dönüşler almak insanı daha fazla üzüyor. Siz bir çare için gidiyorsunuz verilen cevap baştan savmak resmen. Umarım iyi bir doktor bulabilirsin
Onun videolarını falan hep izliyorum canım YouTube dan falan olabilir aslında bakmak lazımKaan kocatepeye gitsene, o adam bana güven veriyor nedense
Ahahahaha aslında tek yöntem var da olmayınca olmuyorncanım herseyy nasippBen abilerimin eşine ve bi kaç arkadaşa ne yapmaları gerektiğini anlattım ilk aydan hamileyiz dedilerbende aynılarını yapıyorum olmuyo bazen diyorum extra biseyler yaptıysanız banada söyleyin diye
Bazen düşünüyorum acaba biz mi biseyleri yanlış yapıyoruz diyeAhahahaha aslında tek yöntem var da olmayınca olmuyorncanım herseyy nasipp