Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birde inanır mısınız bilmiyorum ama bana hoca dediler sübyan olabilir dediler ona istinaden gittim hocaya bana dediki annem bena gebeyken ben karnındayken annemin ona yapılan bir kötülük bana yansimiş o yüzden ben hamile kalıyor ama doguramiyor musum yani engelliuormus benim urememi bana sahiplenmisler hoca dediki hamile kalınca gel okuyacağım dedi öle dedi bana bı ayet yazdı onu taşıyorum şu anda ben her hamileligimde hep korkuyorum sıçrıyorum hatta hamileyim diye anliyorum gebeligimi bilmeden önce yeni iken yani hamile iken oluyor bunlar bende yakın bir arkadaşımın annesi hep diyordu git git diye ben en son geçen sene gittim kayibimdan sonra hamile kalınca gel dedi henüz değilim yeni düşünmeye başladık bakalım insAllah çare olur ya yani kim ne derse oradayım belki bir çare diye

Kizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim
Bu aşı aşaması nedir kime yaptırdınız
Merhabalar teşekkür ederim bakarım bı insAllah

Böyle doktorlar gerçekten olmamalı siz bu kadar olumlu düşünüp inanırken tavrına bak.. İyi bir doktora rastlamak gerçekten çok önemli.. İnşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz ve derdinize derman bulur

Ay inanmıyorum ya ben şikayet ederdim böyle deme lüksleri yok Allah böyle doktorlara muhtac etmesin ya

O düşünce çok sıkıntılı ama ben aş ere ere 90 kiloya kadar çıkacağım bu gidişle

İyi bir doktora denk gelmek gerçekten şans işi. Zaten psikolojik olarak yıpratan bir süreç bir de böyle dönüşler almak insanı daha fazla üzüyor. Siz bir çare için gidiyorsunuz verilen cevap baştan savmak resmen. Umarım iyi bir doktor bulabilirsin

Kaan kocatepeye gitsene, o adam bana güven veriyor nedense

Ben abilerimin eşine ve bi kaç arkadaşa ne yapmaları gerektiğini anlattım ilk aydan hamileyiz dediler bende aynılarını yapıyorum olmuyo bazen diyorum extra biseyler yaptıysanız banada söyleyin diye

Kesinlikle canım şans işi diolar zaten insAllah iyi biryle yolum kesişirde bende anne olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…