Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa bu ay güzel haber alırsın inşallah canim

Çok geçmiş olsun ben de 29 aralıkta kürtaj oldum kalp durması sonucu. Sizin ne den oldu kürtajınız? Benim dr um bir tane adet geçirmemi söyledi sizin ki beklemenize gerek yok mu dedi?
Evet ayni durum benim de bebegim kalbi 8+1 de durdu. Doktorum oyle dedi, hastanedeki Doktor 1 ya da 2 period demisti ancak bence onemli olan sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman

Evet ayni durum benim de bebegim kalbi 8+1 de durdu. Doktorum oyle dedi, hastanedeki Doktor 1 ya da 2 period demisti ancak bence onemli olan sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman
Ben 2. Gebeliğe sürpriz bir şekilde başladım hiç cesaret edemiyordum ama bu kadar şey de yaşayınca hazır olduğumu istediğimi anladım ben de düşünmüyor değilim adetimi beklemeden denemelere başlamaya ama neredeyse bir çok dr 1 adet bekleyin demiş herkese

Hatirliyorum sizi agustos anneleri grubundan ben beklemiycem bakalim

Sonuçtan anlayan varmi kızlar neler oluyormuş
Canım öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah anti olanlar bağışıklık testlerin sorun yok pozitif çıkanlar bağışıklığın olduğu anlamına geliyor bu iyi bişey gebelikte.folat in biraz yüksek çok kullandın herhalde son zamanlarda toxoplazma ile ilgili de çiğ et salam sucuk vs bunlardan uzak dur ve kedi köpek dışkısından uzak durman lazim.benim evimde kedi var hergun kucağımda yatar mıncık mıncık minciklarim hicde sorun olmuyor yeni test verdim negatif yani bulassa bana bulasirdi o kadar mincirmaya, aşili ise hiç korkmabirde diskisina yaklaşma her ihtimale karşi o kadar.enfeksiyon ile ilgili de şöyle bir durum var canım gebelikde enfeksiyon sık görülen bişey önemli olan lökosit görülmesi değil idrar kültürü sonucundur.bende de oldu kaç tane doktora danıştim tüp bebek doktoru da dahil hepsi aynı şeyi söylüyor idrar kultur sonucu negatifse ilaç verilmiyor aklında olsun

Yaaa çok teşekkür ederim doktor olsa böyle açıklamazdi hiç bisey söylemedi De zaten ilaç yazdı gonderdi söylediklerine çok dikkat edicem eline ağzına sağlık bu arada çok teşekkür ederim hep birlikte sağlıklı bir gebelik geçirelim minnoşlari sağlıcakla kucağımıza alalim birde kedim var dedin bebis doğduktan sonra ne düşünüyorsun kimi kedi kiskanabiliuor arkadaşım da şahit oldum çok tatlış bir kedisi vardı bebek doğunca çok kıskanmış sanırım ilgilenenediler ilgi de bebeğin üzerinde olunca atmış kendini 15.kattan çok üzülmüştük

Rica ederim canım ne demek bende aklıma çok takılmıştı vs kaç tane doktora gttim ayrı ayrı hepsi aynı şeyi söylüyormu diye teyit ettim içim rahatladiKaan Kocatepe nin videosunu falanda izledim aynı şeyi açıklıyor istersen izle sende her lökosit yüksekliğinde ilaç verilmemeli diyor he kültürde bakteri vs çıkıyorsa o ayrı artık o zaman ne derlerse o ama ben hicbisey koru korune inanmam dibine kadar atistiririm önce bazne iyi bazen kötü bir huy tabi ayy Allah korusun canım olmasin öyle seyer insallah ben kedimi birakamam yaa çok seviyorum cokda minnoş sakin bir kedi bilemiyorum tabi nasıl davranır gorucez bakalim.tekir zaten benim kedim cins kediler daha hırçın alıngan oluyor genelde bizimki umrunda değil anca kendini sevdirsin mirlasin başka derdi yok garibimin 1.kattayim ben en fazla kaçar herhalde bakalım inşallah zorlanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…