- 6 Şubat 2021
- 5.866
- 5.337
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.541
Yaaaİğneden sonra 1 gün adetim gecikti idrar testi yaptım pozitif çıktı bir gün sonra kan verdim 32 çıktı beta ama benim içime sinmemişti gecikmeden sonra daha yüksek değer bekliyordum sonraki değerlerde düşerek devam etti yılbaşı gecesi kanamam gelmişti
Benim 36 acana yumurta olursa çift koyarlarmiAynen benim yaşım 32. Ondan dolayı tek embryo transferi olacak..
Benim testim 0 çıkti kızlar ilişkiden 7 gün sonra acaba umudumu kaybdeyimmi çünkü olsa 1,2, 3 birşey çıkardı 0 çıkti yaTabiiki de hayır. Döllenme ve yerleşme 7-8 günü hatta bazen 10 günü buluyor. İdrarda görülmesi için iki günün daha geçmesi lazım.
Mesajımda da yazdığım gibi yumurta çatladıktan sonra 10. Günde test yapabilirsiniz en erken. Siz ilişkiden sonra yapmışsınız. Cok erkenBenim testim 0 çıkti kızlar ilişkiden 7 gün sonra acaba umudumu kaybdeyimmi çünkü olsa 1,2, 3 birşey çıkardı 0 çıkti ya
Umarim canım resmen hissettim kesin hamileyim dedim ama olmadı diye üzüldüm üç dört gün dha bekleyelimMesajımda da yazdığım gibi yumurta çatladıktan sonra 10. Günde test yapabilirsiniz en erken. Siz ilişkiden sonra yapmışsınız. Cok erken
Bat tarihinş bekleyin ve üzülmeyinUmarim canım resmen hissettim kesin hamileyim dedim ama olmadı diye üzüldüm üç dört gün dha bekleyelim
Evet ayni durum benim de bebegim kalbi 8+1 de durdu. Doktorum oyle dedi, hastanedeki Doktor 1 ya da 2 period demisti ancak bence onemli olan sizin kendinizi hazir hissettiginiz zamanÇok geçmiş olsun ben de 29 aralıkta kürtaj oldum kalp durması sonucu. Sizin ne den oldu kürtajınız? Benim dr um bir tane adet geçirmemi söyledi sizin ki beklemenize gerek yok mu dedi?
İnşallah kuzumYaaabu ay güzel haber alırsın inşallah canim
Ben 2. Gebeliğe sürpriz bir şekilde başladım hiç cesaret edemiyordum ama bu kadar şey de yaşayınca hazır olduğumu istediğimi anladım ben de düşünmüyor değilim adetimi beklemeden denemelere başlamaya ama neredeyse bir çok dr 1 adet bekleyin demiş herkeseEvet ayni durum benim de bebegim kalbi 8+1 de durdu. Doktorum oyle dedi, hastanedeki Doktor 1 ya da 2 period demisti ancak bence onemli olan sizin kendinizi hazir hissettiginiz zaman
Hatirliyorum sizi agustos anneleri grubundanBen 2. Gebeliğe sürpriz bir şekilde başladım hiç cesaret edemiyordum ama bu kadar şey de yaşayınca hazır olduğumu istediğimi anladım ben de düşünmüyor değilim adetimi beklemeden denemelere başlamaya ama neredeyse bir çok dr 1 adet bekleyin demiş herkese
Canım öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallahSonuçtan anlayan varmi kızlar neler oluyormuş
Yaaa çok teşekkür ederim doktor olsa böyle açıklamazdi hiç bisey söylemedi De zaten ilaç yazdı gonderdiCanım öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallahanti olanlar bağışıklık testlerin sorun yok pozitif çıkanlar bağışıklığın olduğu anlamına geliyor bu iyi bişey gebelikte.folat in biraz yüksek çok kullandın herhalde son zamanlarda toxoplazma ile ilgili de çiğ et salam sucuk vs bunlardan uzak dur ve kedi köpek dışkısından uzak durman lazim.benim evimde kedi var hergun kucağımda yatar mıncık mıncık minciklarim hicde sorun olmuyor yeni test verdim negatif yani bulassa bana bulasirdi o kadar mincirmaya, aşili ise hiç korkma birde diskisina yaklaşma her ihtimale karşi o kadar.enfeksiyon ile ilgili de şöyle bir durum var canım gebelikde enfeksiyon sık görülen bişey önemli olan lökosit görülmesi değil idrar kültürü sonucundur.bende de oldu kaç tane doktora danıştim tüp bebek doktoru da dahil hepsi aynı şeyi söylüyor idrar kultur sonucu negatifse ilaç verilmiyor aklında olsun
Rica ederim canım ne demekYaaa çok teşekkür ederim doktor olsa böyle açıklamazdi hiç bisey söylemedi De zaten ilaç yazdı gonderdisöylediklerine çok dikkat edicem eline ağzına sağlık bu arada çok teşekkür ederim hep birlikte sağlıklı bir gebelik geçirelim minnoşlari sağlıcakla kucağımıza alalim birde kedim var dedin bebis doğduktan sonra ne düşünüyorsun kimi kedi kiskanabiliuor arkadaşım da şahit oldum çok tatlış bir kedisi vardı bebek doğunca çok kıskanmış sanırım ilgilenenediler ilgi de bebeğin üzerinde olunca atmış kendini 15.kattan çok üzülmüştük
Hayırlı haberler gelsin inşallah rabbim gönlümüze göre versinHatirliyorum sizi agustos anneleri grubundanben beklemiycem bakalim
Kendi kendine söküldü 1 ya da 2 gün gecikti bilemedimKaç gün gecikme oldu canim masaj yap sökülmek icin
Bendee aynııGunaydin kızlar hala olmadi
Ben de oldu olanlarBendee aynıı
Oldum kuzum çok şükür kese ve yolk oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınızMuayene oldun mu kuzum hayırlı haberlerini bekliyorum
Tatlım çok tebrikler çok güzel haber buOldum kuzum çok şükür kese ve yolk kesesi oluşmuş, sağlıkla devam eder inşallah. Tüm bekleyen arkadaşlarım dualarımdasınız