Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni yaptırdım sonucuda çok uzun süre sonra çıkıyor hatta 60 günde filan sizden bebeğe gecebilcek yada hamileliğiniz de risk oluşturabilecek bı hastalık varmı diye bakılıyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Peki devlet hastanesinde mi yaptırdınız özelde mi? Nasıl bir yol izlediniz? Bunun için hangi bölüme başvurmamız gerek.

Merhabalar, bende polip vardi haziran ayında alindi. Ağustosta hamile kaldım. Sonra kalbi durdu ekimde kürtaj oldum. Aralikta doktora gittim yumurta çatlamamıştı kist olmus duphostan diye bir ilac verdi, 2 ay kullan gel dedi neyse bugün gittim. Kist gitmiş ama yine polip Olmuş hali hazirda 2 tanede myomum var. Dün 3 ay geçmişti korunmayi bırakmak icin korunmasoz ilişki oldu ve yumurtlama bu günlerde oldu. Yalniz yine alabiliriz polipi dedi doktor belki hamileliğe engel olabilir ama sıkıldım. Vücut üretiyor dedi fazla östrojen salgilanmasindan dolayi gibi bisey dedi. Bu ay bekleyelim sonra karsr veririz dedi. Canim sıkıldı 1.5 ay önce bisey yoktu sürekli biseyler oluyor

Merhaba kızlar ya bende oradan oraya sürüklenmekten yoruldum ya. Size bir şey soracağım. Fikrinizi almak istiyorum. Ben 6 ocakta yumurtladmm. Testim net bir şekilde çıktı. O gün ve sonrasını değerlendirdk. Avakado incir havuç çörekotu hepsini de yedim. Son iki üç gündür bel ağrısı var. Göğüslerimde dolgunluk yok ama uçları hassas sert dokunulmasi canımı yakıyor ve sol tarafta bir pıt pıt hissi ağrı sızı batma gibi şeyler de var. Ama öyle mide bulantısı baş dönmesi göğüslerde kararma vs yok. Bilmiyorum gebelik var mı yok mu. Üzerinden dokuz gün geçti gidip direk kan versem çıkar mı olup olmadığı. En azından var ya da yok onu bilmek istiyorum bir haftalık ya da dokuz günlük olunca belli oluyor mu 🙄😑
10. Günde erken gebelik testiyle öğrendim ben iki hamileliğimde de

Kızlar anlayabileniniz yorumlayabilir mi şimdiden teşekkür ederim. Mayısta ki verdiği testte ileri hız 30 du şimdi 10 😔

Eklentiler

• IMG_20220114_180727.jpg
    IMG_20220114_180727.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 51
Sasacimm havuç yersek yumurta çatlar olayı var ya hani, ben simdi bir suru havuç ve nar aldım yemek için, suyunu çıkaramam zor olur. Narı yumurtlamaya kadar yerim sorun yok, ama havuç yumurtalar kucucukken çatlatmaz dimi 😂
Yumurta gelişmedi ise nasıl çatlatsın😄
Narı bende mopaştan aldım. Uygundu baya fiyatı. Onu içiyorum…

Kuzum kaç yıldır denediğini, neler yaptığını ve senin değerlerini de yazar mısın?
13 aydır deniyoruz. Benim sağ yumurtalığmda 1.8 cm çikolata kisti var ondan dolayı ca125 değerim yüksek çıkıyor. Adetlerim düzenli. Kendi değerlerimi de aşağı yüklüyorm. Bugünkü gittiğim doktor solda miyomlar var dedi ama açıkçası hiç güven vermedi başka doktora gideceğim sömestrda.
2 defa klomen birinde çatlatma iğnesi denedik olmadı.
İnofolic combi kullanıyorum 2 aydır sabah akşam kullan diyordu diğer doktorum bu gittiğim 1 den fazla kullanma dedi. Kafamda bir ton soruyla kaldım öyle 😔
Amh ta 5.64 bu arada

Eklentiler

• IMG_20220114_180908.jpg
    IMG_20220114_180908.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 48
Benim de yarın o zaman hiç almayım test dün ovu sipsilikti ovu yapayım bi gidince son kez gene olmamış o zaman benimki anam 1 yilbitti bu ayda olmazsa =/// yoruldum be yaşım genç olsa valla ugrasmicam yeter dicem de olmuyo iste
Orası hiç belli olmaz canim yol uzun ve yorucu ama veren de alan da Allah hiç beklemediğin ummadığın anda çiçekler actirsjn Rabbım ♥️ elimden geldiğince hepinize dua ediyorum Rabbım tez zaman da nasip etsin sağlıklı bir sekilde😇
Çok teşekkürler maviss_34 maviss_34 :)
böylece bir kez daha teyit edilmiş oldu ovulasyonun gebeliği de gösterebildiği
Böyle kopkoyu çizgileri görmek bize de nasip olsun inşallaahh, amiinnn:KK55:
Bende sizinle birlikte öğrenmiş oldum canim öyleymiş valla gerçi bir çok şeyi burda sizlerle öğrendim iyi ki varsınız kk ailem ♥️🥰😇

13 aydır deniyoruz. Benim sağ yumurtalığmda 1.8 cm çikolata kisti var ondan dolayı ca125 değerim yüksek çıkıyor. Adetlerim düzenli. Kendi değerlerimi de aşağı yüklüyorm. Bugünkü gittiğim doktor solda miyomlar var dedi ama açıkçası hiç güven vermedi başka doktora gideceğim sömestrda.
2 defa klomen birinde çatlatma iğnesi denedik olmadı.
İnofolic combi kullanıyorum 2 aydır sabah akşam kullan diyordu diğer doktorum bu gittiğim 1 den fazla kullanma dedi. Kafamda bir ton soruyla kaldım öyle 😔
Amh ta 5.64 bu arada
Kuzum bu durum ile kimsenin sana doğru yorum yapamayabilir.
Senin yerinde olsam popüler bir doktordan ziyade infertilite çalışan bi doktora giderek genel bi değerlendirme isterdim.
Kistin büyük değil ama sonuçta oradaki yumurtalar kaliteli değil. Diğer yumurtalıktaki üretime belki odaklanmak lazım. Rahim duvarını takip etmek laızm. Yumurta kalitesine bakmak lazım.
Senin moralini bozacağın hiç birşey yok. Benim yengem yumurta kisti ile 3 kere gebelik yaşadı. Kisti büyük oldugu için gebelikleri devam etmedi. Alındıktan sonra gene hemen hamile kaldı ve şuan 3 çocuğu var.
Eşinde gayet değerleri iyi. Morfolojiye takılma.. %4'ten yüksek olması isteniyor.. İleri hız içinde keçiboynuzu ve arı sütü bal propolis kullanabilirsin.
Ama iyi bir doktor ile sürece devam etmezsen psikolojik olarak yıpratacaktır seni. Gebe gruplarında bulundugun ili yazarak hangi doktorların yardımı ile gebe kaldıklarını da öğrenebilirsin..

Kuzum bu durum ile kimsenin sana doğru yorum yapamayabilir.
Senin yerinde olsam popüler bir doktordan ziyade infertilite çalışan bi doktora giderek genel bi değerlendirme isterdim.
Kistin büyük değil ama sonuçta oradaki yumurtalar kaliteli değil. Diğer yumurtalıktaki üretime belki odaklanmak lazım. Rahim duvarını takip etmek laızm. Yumurta kalitesine bakmak lazım.
Senin moralini bozacağın hiç birşey yok. Benim yengem yumurta kisti ile 3 kere gebelik yaşadı. Kisti büyük oldugu için gebelikleri devam etmedi. Alındıktan sonra gene hemen hamile kaldı ve şuan 3 çocuğu var.
Eşinde gayet değerleri iyi. Morfolojiye takılma.. %4'ten yüksek olması isteniyor.. İleri hız içinde keçiboynuzu ve arı sütü bal propolis kullanabilirsin.
Ama iyi bir doktor ile sürece devam etmezsen psikolojik olarak yıpratacaktır seni. Gebe gruplarında bulundugun ili yazarak hangi doktorların yardımı ile gebe kaldıklarını da öğrenebilirsin..
Saol canımm..senin yorumlarını çok beğeniyorum nokta atışların oluyor ve sürece hakimsin 🥰 kesinlikle bizim problemimiz doktor bulamamak.. Kararsız kalıyorlar ya ben çıldırıyorum, çikolata kisti mi polip mi miyom mi basit kist mi.. Daha tam he şu diyeni görmedim ki her defasında vajinal muayene oluyorum. Ara tatilde izmit istanbul adana da iyi doktor araştırıp gideceğim. Direkt bir şey yapamasa da ne olduğunu söyler umarım.

Saol canımm..senin yorumlarını çok beğeniyorum nokta atışların oluyor ve sürece hakimsin 🥰 kesinlikle bizim problemimiz doktor bulamamak.. Kararsız kalıyorlar ya ben çıldırıyorum, çikolata kisti mi polip mi miyom mi basit kist mi.. Daha tam he şu diyeni görmedim ki her defasında vajinal muayene oluyorum. Ara tatilde izmit istanbul adana da iyi doktor araştırıp gideceğim. Direkt bir şey yapamasa da ne olduğunu söyler umarım.
Ben memleketin neresi bilmiyorum ama öyle tek seferlik bir doktor bulma. Doktor seni takip ettikçe sana alışacak. Hemen ilk gittiğinde evet durumun ve hadi bu ay gebe kalıyorsun olmayacaktır. Seni tanıyacak, yumurtalarının tepkisini 1-2 ay görecek sonra yardımcı olur gibi.. Senin problemin bizden çok farklı.. Ama eşinde ileri hızlı spermleri daha iyi bir değere çıkarsa bekletmeden de gebelik olur..

Ben memleketin neresi bilmiyorum ama öyle tek seferlik bir doktor bulma. Doktor seni takip ettikçe sana alışacak. Hemen ilk gittiğinde evet durumun ve hadi bu ay gebe kalıyorsun olmayacaktır. Seni tanıyacak, yumurtalarının tepkisini 1-2 ay görecek sonra yardımcı olur gibi.. Senin problemin bizden çok farklı.. Ama eşinde ileri hızlı spermleri daha iyi bir değere çıkarsa bekletmeden de gebelik olur..
Benim şu kist problemi çözülse eşiminde keçi boynuzu vitaminle hızı artsa ihtimal artar inşallah. Şanlıurfadayım canım. Tatmin olsam devamlı aynı kişiye gidicem ama çelişen cümleler duyunca soğuyorum. Son 1 gitmediğim doktor kaldı diğer ay onla deneyeceğim.1.5 saatlik uzağım merkeze bari gittiğimize değsin sonuç alalım diyoruz ama görüyorsun güyaa doktorum randevu verdiğini unutuyor bari haber ver mübarek 🤷‍♀️

Canım Sasaya yazarken gördüm onu alıntılanmış bulundum ama İzmit’te doktor tavsiyesi verebilirim sana Teach_Mavi Teach_Mavi

X