Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B vitaminlerin bir gün içip, bir gün içmeyin. Üst üste kullanmak birden artmasına neden olur o da doğru değil
D vitamini de güneş olan dönemde yükseliyor hüner gittiği an o da gidiyor maalesef vucut en çok onu kullanıyor
Ama doktor düzenli şekilde kullanmamı söyledi kafama göre içmemezlik yaparsam tedavi süresi uzamaz mı? Biz zaten egede oturuyoruz geçen yaz 3 ay güneşin altında yattım hiç yükselmemiş herhalde ilaçsız artış olmuyor ya da vücutla alakalı 😪

Oralar bende karışık ya 31 qralıkda 18 mm lik iki tane, bir tane de16 mmlik yumurtam vardı. Büyük olanlar 2 3 ocak gibi çatlamış olsa 16-17 ocak bat bence ama takvim 20 ocak gösteriyor. Doktorum da 31 aralıkda şey dedi üç hafta sonra regl olmazsan test yap. Doktorun demesiyle de 21 ocak 🤣🤣🤣
Ooo senin ki yine iyiymiş canım ya benim 28 Aralık 31 Aralık 6 Ocak 7 Ocakta catlamayip 22mm gelen iki yumurta için iğne oldum tam evlere şenlik bir ay normal batima son 3 gün görünsede işin içine iğne girince taa 24 üne kaldı bizim bat 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 20220114_121643.jpg
    20220114_121643.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 29
Öyle düşünme kuzum. Bak arkadaş bizimle yaşıt rahmi yok. Ömür boyu çocuğu olmayacak.. Eşi bunu bilerek evlendi ama ona rağmen çocuk istiyor… Evlatlık da kız istemiyor…

Bak bana doktor ekim ayında suratıma bakıp çocuğunuz olması doğal yolla imkansız. Belki tüp bebek tutar. Tutmazsa eşine tese falan yapılır deyip yumurtalarıma bile bakma zahmetinde bulunmadı..

Arkadaşın çocuğu olmuyot diye doktor histeroskopi yapıcam deyip rahim şeklini bozmuş. Tüp bebek ile bile gebe kalsa da çocuğu tutmuyor rahim.. Rahimi taşıyan kaslara zarar vermiş.. En son arabasını satmıştı.. Genede deniycem diyip…

Halimize şükredeceğimiz çok nokta var.. Ben baktım gerçekten şurada topik topik gezip çocuğu olmayan kalmamış.. Olacak ama zamanı var demek ki..
Çok haklısın gerçekten ama insan bazen umudunu kaybediyor ben de öyleyim bazen nedensiz de hiç olmayan insanlar var kendimi öyle görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun 🙂

İyi ki burası var zaten birbirimizle hepimizin yaşadıkları aynısı mesajlarını gördüm bana da arkadaşım hamile olduğunu söylemişti ben anlatıyorum işte ben de şu durumdayım falan kız beni hiç umursamayıp nasıl yaptığını dalga geçerek anlatıyordu dualara sarıl ben hep diyorum inşallah mükafatını alacağız doğru zamanı bekliyoruz diye🧡
İnsan bazen umutsuzluğa kapılıyor işte hiç olmayacak sanıyor yoruluyor bunalıyor hele bir de çevresinde onu anlamayan insanlar olduğunda…. Biz burada birbirimizi anlıyoruz en azından toparlıyoruz ☺️☺️

Su içmesem 3 buçuk saat şimdiden itibaren .eve giderken bir test alam negatif görüp rahatlayim ne gerek var meraka yarın bir gün regl zaten

X