- 9 Nisan 2021
- 4.920
- 6.988
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.241
Off seni o kadar iyi anlıyorum ki önüm arkam sağım solum hamile ya da doğurmuş..benle düşünen kaç kişi hamile kaldı doğurdu..ben hala neden olmuyor umut çare arayış bekleyiş.. Hastanedeyim yine hormon tesleri sperm testi vs vs.. Eşim de stres yapıyor artık bu niye bu kadar az geldi ki diyo önceden daha çok gelirdi. Bakalım sonuçlarımız temiz çıkar inşallahhho hepimizin çevresinde var canım inan. benim 2 tane erkek kuzenim 1 de erkek kardeşim hepsi benden sonra evlendi hepsi şuan hamile . ve sık görüşüyoruz. aynı zaman da eşimin kuzeninin de eşi hamile .bri araya gelince hepsi hamile olunca haliyle doğal olarak bebek konuşuluyor. şu kadar haftalık şu beşiği aldım şu kıyafeti alsam mı eksiğim şunlar. isim şunu mu koysak falan. eee bizde napıyoruz istemiyoruz havasında takılmaya çalışıp güçlü görünüyoruz. Onlar da biz istemiyoruz diye bildikleri için rahat konuşuyorlar. olmadığını bilseler bi kuzenim hariç özen gösterirler . kuzenim çok hava atıyor .eşim çok üzülüyor ama elde değil. en iyisi görüşmesi aaltmak .biz öyle yapıyoruz . zaten görüşesimizde gelmiyor üzüldüğümüz için
Sabretcez canım bizlerinde olcak inşallahhh