- 9 Nisan 2021
- 4.920
- 6.988
- 32
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.241
Off seni o kadar iyi anlıyorum ki önüm arkam sağım solum hamile ya da doğurmuş..benle düşünen kaç kişi hamile kaldı doğurdu..ben hala neden olmuyor umut çare arayış bekleyiş.. Hastanedeyim yine hormon tesleri sperm testi vs vs.. Eşim de stres yapıyor artık bu niye bu kadar az geldi ki diyo önceden daha çok gelirdi. Bakalım sonuçlarımız temiz çıkar inşallahhho hepimizin çevresinde var canım inan. benim 2 tane erkek kuzenim 1 de erkek kardeşim hepsi benden sonra evlendi hepsi şuan hamile . ve sık görüşüyoruz. aynı zaman da eşimin kuzeninin de eşi hamile .bri araya gelince hepsi hamile olunca haliyle doğal olarak bebek konuşuluyor. şu kadar haftalık şu beşiği aldım şu kıyafeti alsam mı eksiğim şunlar. isim şunu mu koysak falan. eee bizde napıyoruz istemiyoruz havasında takılmaya çalışıp güçlü görünüyoruz. Onlar da biz istemiyoruz diye bildikleri için rahat konuşuyorlar. olmadığını bilseler bi kuzenim hariç özen gösterirler . kuzenim çok hava atıyor .eşim çok üzülüyor ama elde değil. en iyisi görüşmesi aaltmak .biz öyle yapıyoruz . zaten görüşesimizde gelmiyor üzüldüğümüz için
Benim de 3 gün önce siliklesti sonra tekrar koyulasmaya başladi. İki kere yumurtlama olur mu acaba?Benim de yarın o zaman hiç almayım test dün ovu sipsilikti ovu yapayım bi gidince son kez gene olmamış o zaman benimki anam 1 yilbitti bu ayda olmazsa =/// yoruldum be yaşım genç olsa valla ugrasmicam yeter dicem de olmuyo iste
inşallah güzel çıkar canım sonuçlar .sperm testini ilk defa mı yaptırıyorsunuz. stres çok etkiliyor maalesef .Off seni o kadar iyi anlıyorum ki önüm arkam sağım solum hamile ya da doğurmuş..benle düşünen kaç kişi hamile kaldı doğurdu..ben hala neden olmuyor umut çare arayış bekleyiş.. Hastanedeyim yine hormon tesleri sperm testi vs vs.. Eşim de stres yapıyor artık bu niye bu kadar az geldi ki diyo önceden daha çok gelirdi. Bakalım sonuçlarımız temiz çıkar inşallahhh
Sabretcez canım bizlerinde olcak inşallahhh
Nisan da ilk yaptırmıştık şimdi çok uzun zaman geçince her şeyi tekrarlamak istedikinşallah güzel çıkar canım sonuçlar .sperm testini ilk defa mı yaptırıyorsunuz. stres çok etkiliyor maalesef .
baya olmul nisanda nasıl çıkmıştıNisan da ilk yaptırmıştık şimdi çok uzun zaman geçince her şeyi tekrarlamak istedik
Tabiki mümkünhayatımda ilk deda kadın doğuma gitmek için randevu alacaktım. Her yerde nasıl onu da bilmiyorum. Size sorayım dedim. Tüm doktorların belli konusu var. Bekar- evli ve bir sene çocuk denemiş olmamış- gebe gibi. Ee ben hiçbirine uymuyorum. Sadece gidip ilk önce kontrol olmak istiyorum. Bu mümkün değil mi
yaşınıza gore degerleriniz cok iyi, hiç moralinizi bozmayın Allah ın izniyle olur inşallahAmh 0.3 fsh 2.9 lh 4.1 e2 85
Evet iki yıl önce tüp bebek denedim Zeynep Kamil hastanesinde üç hakkımızda kullandık hiç gebelik olmadı.
Maddi güç olarak yenisini malesef yapamıyoruz. İlaçsız adet oluyorum. Bazen gecikmeler olsada oluyor kendiliğinden. Allah'tan ümit kesilmez diyerek bitkisel kürler sağlıklı beslenme herşeyi denedim. Nasibimiz de varsa anne baba olmak olacak yoksa elden başka bir şey gelmez.
Yeni yaptırdım sonucuda çok uzun süre sonra çıkıyor hatta 60 günde filan sizden bebeğe gecebilcek yada hamileliğiniz de risk oluşturabilecek bı hastalık varmı diye bakılıyorArkadaşlar herkese merhaba. Güzel haberlerle dolu bir gün olsun
Daha önce Genetik test yaptırdınız mı? Yaptıran tanıdığınız vs. var mı?
Aynen haklısınız bence de beklemem gerekiyor. İnşallah beklediğimize değerBence henüz erken canım en az 14gun olmasını bekle derim ama ewde erken gebelik testi dene istersen bı
Sasacimm havuç yersek yumurta çatlar olayı var ya hani, ben simdi bir suru havuç ve nar aldım yemek için, suyunu çıkaramam zor olur. Narı yumurtlamaya kadar yerim sorun yok, ama havuç yumurtalar kucucukken çatlatmaz dimiNar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş. Nar ve havuç suyu içiyorum..
Ama transfer öncesi yani yumurtlamaya kadar içiliyormuş. Yumurtlama sonrası inceltebiliyormuş. Belki faydası dokunur..
Bugün bim uğradım avakado 8 lira.. Elim varmadı almaya
Çok teşekkürler
senin yaş kaç canım?Benim de yarın o zaman hiç almayım test dün ovu sipsilikti ovu yapayım bi gidince son kez gene olmamış o zaman benimki anam 1 yilbitti bu ayda olmazsa =/// yoruldum be yaşım genç olsa valla ugrasmicam yeter dicem de olmuyo iste
Çok güzel bir soru :) Bu ay yerken benim de hep aklıma geldi durdu. Ama yine de yemeye devam ettim. Abartıyorum diye düşündüm ama yalnız değilmişimSasacimm havuç yersek yumurta çatlar olayı var ya hani, ben simdi bir suru havuç ve nar aldım yemek için, suyunu çıkaramam zor olur. Narı yumurtlamaya kadar yerim sorun yok, ama havuç yumurtalar kucucukken çatlatmaz dimi
Vallahi bilen biri bizi aydınlatsın ben çok seviyorum havuç tarator falan da çok tüketirim çatlatma özelliğini bilmeden önce sorun yoktu yiyodum ama ogrendikten sonra çekinir oldum ya durduk yere sıkıntı olmasın da havuç sevdamızÇok güzel bir soru :) Bu ay yerken benim de hep aklıma geldi durdu. Ama yine de yemeye devam ettim. Abartıyorum diye düşündüm ama yalnız değilmişim
Ya polikliniklerin hepsine bir şey yazmışlar. Bende be yapacağımı bilemedim. En kötü geri gönderirler tabi. Alayım o zaman regl tarihime göre randevu. TeşekkürlerTabiki mümküngebelik düşünüyorsanız doktor gerekli kontrollerinizi yapar kaç zamandır istediğinizin kaç yıllık evli olduğunuzun bir önemi yok bilgi edinme amaçlı dersiniz, hormon testlerini adetin 2. Veya 3. Günü yapıyorlar yalniz bilginiz olsun