Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off seni o kadar iyi anlıyorum ki önüm arkam sağım solum hamile ya da doğurmuş..benle düşünen kaç kişi hamile kaldı doğurdu..ben hala neden olmuyor umut çare arayış bekleyiş.. Hastanedeyim yine hormon tesleri sperm testi vs vs.. Eşim de stres yapıyor artık bu niye bu kadar az geldi ki diyo önceden daha çok gelirdi. Bakalım sonuçlarımız temiz çıkar inşallahhh
Sabretcez canım bizlerinde olcak inşallahhh

Benim de 3 gün önce siliklesti sonra tekrar koyulasmaya başladi. İki kere yumurtlama olur mu acaba?

inşallah güzel çıkar canım sonuçlar .sperm testini ilk defa mı yaptırıyorsunuz. stres çok etkiliyor maalesef .

hayatımda ilk deda kadın doğuma gitmek için randevu alacaktım. Her yerde nasıl onu da bilmiyorum. Size sorayım dedim. Tüm doktorların belli konusu var. Bekar- evli ve bir sene çocuk denemiş olmamış- gebe gibi. Ee ben hiçbirine uymuyorum. Sadece gidip ilk önce kontrol olmak istiyorum. Bu mümkün değil mi

Tabiki mümkün gebelik düşünüyorsanız doktor gerekli kontrollerinizi yapar kaç zamandır istediğinizin kaç yıllık evli olduğunuzun bir önemi yok bilgi edinme amaçlı dersiniz, hormon testlerini adetin 2. Veya 3. Günü yapıyorlar yalniz bilginiz olsun

yaşınıza gore degerleriniz cok iyi, hiç moralinizi bozmayın Allah ın izniyle olur inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba. Güzel haberlerle dolu bir gün olsun

Daha önce Genetik test yaptırdınız mı? Yaptıran tanıdığınız vs. var mı?
Yeni yaptırdım sonucuda çok uzun süre sonra çıkıyor hatta 60 günde filan sizden bebeğe gecebilcek yada hamileliğiniz de risk oluşturabilecek bı hastalık varmı diye bakılıyor

Sasacimm havuç yersek yumurta çatlar olayı var ya hani, ben simdi bir suru havuç ve nar aldım yemek için, suyunu çıkaramam zor olur. Narı yumurtlamaya kadar yerim sorun yok, ama havuç yumurtalar kucucukken çatlatmaz dimi

senin yaş kaç canım?

Çok güzel bir soru :) Bu ay yerken benim de hep aklıma geldi durdu. Ama yine de yemeye devam ettim. Abartıyorum diye düşündüm ama yalnız değilmişim

Çok güzel bir soru :) Bu ay yerken benim de hep aklıma geldi durdu. Ama yine de yemeye devam ettim. Abartıyorum diye düşündüm ama yalnız değilmişim
Vallahi bilen biri bizi aydınlatsın ben çok seviyorum havuç tarator falan da çok tüketirim çatlatma özelliğini bilmeden önce sorun yoktu yiyodum ama ogrendikten sonra çekinir oldum ya durduk yere sıkıntı olmasın da havuç sevdamız

Ya polikliniklerin hepsine bir şey yazmışlar. Bende be yapacağımı bilemedim. En kötü geri gönderirler tabi. Alayım o zaman regl tarihime göre randevu. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…