Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama doktor düzenli şekilde kullanmamı söyledi kafama göre içmemezlik yaparsam tedavi süresi uzamaz mı? Biz zaten egede oturuyoruz geçen yaz 3 ay güneşin altında yattım hiç yükselmemiş herhalde ilaçsız artış olmuyor ya da vücutla alakalı

Ooo senin ki yine iyiymiş canım ya benim 28 Aralık 31 Aralık 6 Ocak 7 Ocakta catlamayip 22mm gelen iki yumurta için iğne oldum tam evlere şenlik bir ay normal batima son 3 gün görünsede işin içine iğne girince taa 24 üne kaldı bizim bat

Çok haklısın gerçekten ama insan bazen umudunu kaybediyor ben de öyleyim bazen nedensiz de hiç olmayan insanlar var kendimi öyle görüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

İnsan bazen umutsuzluğa kapılıyor işte hiç olmayacak sanıyor yoruluyor bunalıyor hele bir de çevresinde onu anlamayan insanlar olduğunda…. Biz burada birbirimizi anlıyoruz en azından toparlıyoruz

Su içmesem 3 buçuk saat şimdiden itibaren .eve giderken bir test alam negatif görüp rahatlayim ne gerek var meraka yarın bir gün regl zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…